Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Здравейте искам да се извиня за тъпата тема
Модератор: dantho.mihov
- svetlio86
- ще става разбирач
Здравейте искам да се извиня за тъпата тема
Искам да се извиня за тъпата тема която пуснах преди няколко дни!!!!
И искам да ви кажа да заповядате в новият форум
groups.royalsbg.com
В този форум ще намерите подразделения за всичко което ви интересува включително и риболов
groups.royalsbg.com
В този форум ще намерите подразделения за всичко което ви интересува включително и риболов
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Здравейте искам да се извиня за тъпата тема
svetlio86 написа:Искам да се извиня за тъпата тема която пуснах преди няколко дни!!!!
groups.royalsbg.com
Идиот! За кво правиш реклама на друг форум при положение, че и тук може да се извлече нужната информация!

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Здравейте искам да се извиня за тъпата тема
badboy4life написа:
Идиот! За кво правиш реклама на друг форум при положение, че и тук може да се извлече нужната информация!![]()
Пич, ако те видя и чуя още веднъж да обиждаш съфорумци, смятай се с бан.Ясен ли съм?
- svetlio86
- ще става разбирач
Темата я пуснах защото там можеш да споделиш специализирана информация от рода на carpbg.com и има много други форуми не е само риболов а и не правя реклама защото нямам кирия форума не е мой
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- barutchiata ©
- Администратор
svetlio86 написа:Темата я пуснах защото там можеш да споделиш специализирана информация от рода на carpbg.com и има много други форуми не е само риболов а и не правя реклама защото нямам кирия форума не е мой
Пич, нямам нищо против другите сайтове, обаче тия евтини рекламки не са ми приятни.Ако искат твойте хора моа ги срещна с админа, цакат си и слагаме едно банерче.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе Светльо ,що не четеш какво ти казват твоите хора !Как да рекламираме?
Автор: sinmania Вто Фев 05, 2008 12:48 am
Добре ако имате желание да рекламирате. Примерно този форум. Не го правете като спамвате други форуми и тн, което ще рече не правете безмислени реклами като "ела в groups.royalsbg.com". Ако ще правите реклама просто пишете си името на форума в подписа на другия форум. Или казвайте лично на притятеля ви. Или пускайте тема отностно нещо, което го има тук дефакто скрита реклама. Пример ако тук има някоя статия за риби дайте връзката в другите форуми като полезна примерно "http://groups.royalsbg.com/posting.php?mode=post&f=28" а не главната страница http://groups.royalsbg.com/, защото рискувате хем да ви баннат хем никой да не ви вземе на сериозно.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН