РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
StefanHristov
новобранец
новобранец

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО

Мнение от StefanHristov »

Колеги за Здравец да имате инфо? Последно ходих Февруари за щуки и от тогава не съм се вясвал там..
mitaka_74
новобранец
новобранец

Мнение от mitaka_74 »

Здравейте колеги!Днес ходих на Пода-Круша .Много добър риболов и за мен това ще е мястото около Варна за тази година..
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

mitaka_74 написа:Здравейте колеги!Днес ходих на Пода-Круша .Много добър риболов и за мен това ще е мястото около Варна за тази година..
Разкажи, колега. На леко, на тежко, какви са условията, каква слука имаше?
mitaka_74
новобранец
новобранец

Мнение от mitaka_74 »

За Круша-Пода,ТАКСА 15,00ЛЕВА рибата не се плаща,маломерки се връщат за което РЕСПЕКТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ всеки връщаше.Риболова е на плувка на торен и бял кофи таранки от 100 до 300гр.,на дъно сладка царевица амур ,лично аз лових на прясна млечна царевица от пзара купена и за времето от 6,00 до 12,30 се сдобих с два шарана 2,400 и 3,200 и един амур 3,00 след което прецених,че не ми е нужна повече риба и се прибрах да пия бира с рибка. Ако мога да бъда полезен с нещо,което съм пропуснал питайте ЗАТОВА Е ФОРУМА!!!!!!!
Аватар
Bear1
новобранец
новобранец

Мнение от Bear1 »

mitaka_74 написа:За Круша-Пода,ТАКСА 15,00ЛЕВА рибата не се плаща,маломерки се връщат за което РЕСПЕКТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ всеки връщаше.Риболова е на плувка на торен и бял кофи таранки от 100 до 300гр.,на дъно сладка царевица амур ,лично аз лових на прясна млечна царевица от пзара купена и за времето от 6,00 до 12,30 се сдобих с два шарана 2,400 и 3,200 и един амур 3,00 след което прецених,че не ми е нужна повече риба и се прибрах да пия бира с рибка. Ако мога да бъда полезен с нещо,което съм пропуснал питайте ЗАТОВА Е ФОРУМА!!!!!!!
Звучи много добре трябва да се посети
Аватар
Bear1
новобранец
новобранец

Мнение от Bear1 »

mitaka_74 написа:За Круша-Пода,ТАКСА 15,00ЛЕВА рибата не се плаща,маломерки се връщат за което РЕСПЕКТ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ всеки връщаше.Риболова е на плувка на торен и бял кофи таранки от 100 до 300гр.,на дъно сладка царевица амур ,лично аз лових на прясна млечна царевица от пзара купена и за времето от 6,00 до 12,30 се сдобих с два шарана 2,400 и 3,200 и един амур 3,00 след което прецених,че не ми е нужна повече риба и се прибрах да пия бира с рибка. Ако мога да бъда полезен с нещо,което съм пропуснал питайте ЗАТОВА Е ФОРУМА!!!!!!!
Може ли малко информация къде се намира точно
Аватар
tedchakala
новобранец
новобранец

Мнение от tedchakala »

Bear1 написа:Може ли малко информация къде се намира точно
Рибарници Пода преди моста на р. Камчия вдясно, има табела мисля.
mitaka_74
новобранец
новобранец

Мнение от mitaka_74 »

По пътя за Бургас след отбивката за устието на Камчия,продължаваш и преди моста над реката има отбивка на дясна и табела.Ползвай гугъл мапс и ще го намериш.
Аватар
Bear1
новобранец
новобранец

Мнение от Bear1 »

благодаря за инфото колеги :) златни сте
gevshekov
новобранец
новобранец

Мнение от gevshekov »

Миналата седмица бях на Одринци язовира е много пълен и макар,че вкарвахме с лодка за захранка на 100тина метра въдиците се оплитаха в разни треволяци.На плувка около 2кг дребни таранки на торен червей на бял не кълвеше и 2 едри кустура за 24 часа риболов.Пътя от към село Одринци е доста лош и при дъжд не знам дали няма да има проблеми.Дано съм бил полезен.
gtamahkyarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gtamahkyarov »

Предната седмица, сряда, тръгнах на разходка/разузнаване/ по маршрут - Засмяново - Оборище - Одринци - Звънец - Ген.Киселово.На Засмяново на 'Частен Клуб за Спортен Риболов' нямаше рибари, но ме посрещна една много любезна жена и ми каза, че там излизала риба/шаран,амур/ - има водоем за спортен риболов с такса 20 лв, и на другия е 10лв.даже ми даде и рекламна брошурка с телефони-05118/2220 и 0878/923441.също така работело и заведението-бира скара ,че и нощувка ако някой иска.След това минах през язовира- там имаше едни колеги които стояли от предната вечер - но нищо.имало някой друг който пускал въдиците навътре с лодка и накъсал амурите.След това се отбих до язовирчето до село Оборище - там пазача ми каза, че нещо напоследък не давало.там има такса мисля,че каза 10лв.След това отидох до Одринци - там наистина пътя е малко стръмен докато слезеш до долу.пазача не го видях,но имаше една компания/семейство/ , които се забавляваха и бяха изкарали два прилични костура.казаха ми, че таксата била 5лв.От там отидох до Звънец - там язовира преливаше покрай стената и под нея имаше хора които ловяха с кепче таранките , а имаше и някои които хващаха с голи ръце.на самия язовир имаше двама колеги които хващаха таранки.След това минах и през Ген.Киселово - там също имаше едни колеги които хващаха таранки близо до стената.За последните два каква е таксата в момента незнам-миналата година беше 10лв.Това е за сега.
Поздрави и На Слука!
gevshekov
новобранец
новобранец

Мнение от gevshekov »

От петък до неделя на Николаевка бяхме капо но колегите с лодки вадеха по някоя риба.Нашата за съжаление се счупи и неможахме да захраним добре.Таксата е 15лв за 24 часа и беше митинг едвам намерихме място към стената.
galyovka
новобранец
новобранец

Мнение от galyovka »

Утре мисля дa ходя нa Киселово
Ще пишa кaквa е хaвaтa.
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
galyovka
новобранец
новобранец

Мнение от galyovka »

Резултaт нa Киселово -5кг.тaрaнкa и нито един удaр нa нещо по едро.
Зa сегaще сменяме водоемa.
Дaйте препоръки!
Вчера много даваше ! Днеска нещо не кълве.
gtamahkyarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gtamahkyarov »

Сряда бях на Одринци.нивото се е вдигнало доста.цял ден само таранки,червеноперки и някое костурче.момчето дето събира таксата/5лв/, каза, че предния ден изкарали две прилични шаранчета.много трева под водата и закача.и мноого мухи.
Поздрави и На Слука!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”