Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

малко преди изгрев слънце
Модератор: bobopeli
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: малко преди изгрев слънце
Ако тези са бракониери,дано всичките са ни такива, ще има много риба по язовиритеmishkata_mp написа:виж колега, аз не трупам актив. просто съм го споделил за да им видите грозните муцуни на БРАКОНИЕРИТЕ и като ги видите да им теглите по една ......MITKO70 написа:Много добре написано колегаchlen написа:...и като няма заповед какво?Вие още ли се надявате ,че ще има?Ръководството на ИАРА вече е различно и най-вероятно няма да има изобщо.Много е писано за нощния риболов(с въдици),ама чак пък да е бракониерство...Стига сте търсили само интриги.Законите са такива-който не е съгласен с тях-не ги спазва ,това е....и разбира се може да си позволи санкцията за нарушението.
С написаното си искам да кажа,че и аз не съм съгласен със забраната за нощен риболов с въдици.Не,че съм за нарушаването на всички закониА относно темата,поредната писаница ,да се трупа актив ли ,какво ,не знам
Поредния "моралист" в риболова,то е ясно ,че закона е сгрешен в тази част,но както каза колегата ,ръководството на ИАРА е друго и няма да си мръднат пръста по въпроса,друго ги интересува.Така ,че всеки си преценява сам,кое ,как и какво да лови.
благодаря за спама

п.п.Изреченията започват с ГЛАВНИ букви

Всичко може,но не всеки го можe.

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Aбе, концентрирайте енергията си в нещо по- полезно..
Що за глупости пишеш?!chlen написа:Съгласен съм , че законът е калпав, но това не ни дава право да не го спазваме.
Напротив-не трябва да го спазваме.
Предполагам шофираш с включени светлини и с поставен колан...
предполагай...
-
- разбира нещата
Извън темата:за светлините съм съгласен ,че са нужни ,особенно като има малоумници ,които карат по здрачаване или разсъмване на габаритиkolev написа:Предполагам шофираш с включени светлини и с поставен колан...

КАТО НЕ СЪМ СИ ПОСТАВИЛ КОЛАНА ,С НИЩО И НА НИКОГО НЕ ЗАСТРАШАВАМ ЖИВОТА

Както казва по-горе колега,защо трябва да се примиряваме със закони и наредби ,които са безумни???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Всеки си решава кое и как да спазва.Ако колегата kolev беше прочел по-горе щеше да разбере какво имам в предвид,ама той бърза да се изкаже по темата-пък ако ще да е смисленоchlen написа:...
С написаното си искам да кажа,че и аз не съм съгласен със забраната за нощен риболов с въдици.Не,че съм за нарушаването на всички закони

Защото са закони, а не препоръки! Добри или лоши трябва да се спазват. Другото е анархия.delio-haidutin написа: Както казва по-горе колега,защо трябва да се примиряваме със закони и наредби ,които са безумни???
Аз пък смятам, че да караш на 35 градуса при слънчево време с включени светлини е безумие, но го спазвам.
Пишете безумия и двамата.
.....то да сме само двамата...

... за съжаление...chlen написа:.....то да сме само двамата...![]()