малко преди изгрев слънце

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: малко преди изгрев слънце

Мнение от MITKO70 »

mishkata_mp написа:
MITKO70 написа:
chlen написа:...и като няма заповед какво?Вие още ли се надявате ,че ще има?Ръководството на ИАРА вече е различно и най-вероятно няма да има изобщо.Много е писано за нощния риболов(с въдици),ама чак пък да е бракониерство...Стига сте търсили само интриги.Законите са такива-който не е съгласен с тях-не ги спазва ,това е....и разбира се може да си позволи санкцията за нарушението.
С написаното си искам да кажа,че и аз не съм съгласен със забраната за нощен риболов с въдици.Не,че съм за нарушаването на всички закони
Много добре написано колега :wink: А относно темата,поредната писаница ,да се трупа актив ли ,какво ,не знам :? Поредния "моралист" в риболова,то е ясно ,че закона е сгрешен в тази част,но както каза колегата ,ръководството на ИАРА е друго и няма да си мръднат пръста по въпроса,друго ги интересува.Така ,че всеки си преценява сам,кое ,как и какво да лови.
виж колега, аз не трупам актив. просто съм го споделил за да им видите грозните муцуни на БРАКОНИЕРИТЕ и като ги видите да им теглите по една ......
благодаря за спама
Ако тези са бракониери,дано всичките са ни такива, ще има много риба по язовирите :wink: Няма спам,това си е самата истина по въпроса,много сгрешени неща има ,не го ли разбра :D
п.п.Изреченията започват с ГЛАВНИ букви :idea: сигурно в бързината си ги забравил :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Aбе, концентрирайте енергията си в нещо по- полезно..
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

chlen написа:Съгласен съм , че законът е калпав, но това не ни дава право да не го спазваме.

Напротив-не трябва да го спазваме.
Що за глупости пишеш?!
Предполагам шофираш с включени светлини и с поставен колан...
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

предполагай...
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

kolev написа:Предполагам шофираш с включени светлини и с поставен колан...
Извън темата:за светлините съм съгласен ,че са нужни ,особенно като има малоумници ,които карат по здрачаване или разсъмване на габарити :evil: ,,че сякаш са с електромер :idea: .но за КОЛАНИТЕ...,аз не си закопчавам колана ,това е знак на протест ,срещу безумието в това задължение.ако ще става нещо ,то да е на момента ,а не да се влачим като Горсова и други неподвижни и да сме в тежест на околните.
КАТО НЕ СЪМ СИ ПОСТАВИЛ КОЛАНА ,С НИЩО И НА НИКОГО НЕ ЗАСТРАШАВАМ ЖИВОТА :idea: :idea: :idea: .
Както казва по-горе колега,защо трябва да се примиряваме със закони и наредби ,които са безумни???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

chlen написа:...
С написаното си искам да кажа,че и аз не съм съгласен със забраната за нощен риболов с въдици.Не,че съм за нарушаването на всички закони
Всеки си решава кое и как да спазва.Ако колегата kolev беше прочел по-горе щеше да разбере какво имам в предвид,ама той бърза да се изкаже по темата-пък ако ще да е смислено :)
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

delio-haidutin написа: Както казва по-горе колега,защо трябва да се примиряваме със закони и наредби ,които са безумни???
Защото са закони, а не препоръки! Добри или лоши трябва да се спазват. Другото е анархия.
Аз пък смятам, че да караш на 35 градуса при слънчево време с включени светлини е безумие, но го спазвам.
Пишете безумия и двамата.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

.....то да сме само двамата... :D :D
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач