Малко помощ за избор на директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Малко помощ за избор на директен
Здравейте,тъй като съм от провинцията и намам възможност да растръскам нито една пръчка в магазин,бих се радвал ако ми помогнете малко.Искам да си взема един директен на 6 метра,карбон до 50 лева.Ловя предимно на Фидер но искам и ниско бюджетен директен.В Рибоко намерих доста пръчки в този клас но коя да взема.Трябва ми с по малка акция защото ще ловя предимно Каракуда,Платика и някой шаран до литър и половина.Преди три години си купих един Фидер с помощ от форума и още съм доволен от него,за това сега пак разчитам на вас..Благодаря ви предварително.
Re: Малко помощ за избор на директен
Osako TORPIDO ми хваща окото но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.
Слага се конектор на нейно място.За мен лично това което е сложено е по-добро.Има възли които са лесни за монтиране на такъма,а и свалянето му е лесно.Погледни и това.Добро е.
http://www.nasluka-shop.com/direkten-te ... er-game-6m" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nasluka-shop.com/direkten-te ... er-game-6m" onclick="window.open(this.href);return false;
Този ми е над бюджета, макс 55 лева мога да дам, защото ще го ползвам рядко,и не ми трябва по скъп.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Значи сега за тия пари, които си нагласил предполагам ти е ясно колко карбон ще е
Аз лично ползвам това Pokee Champion 7m от две години и съм доволен, но аз основно на фидер ловя така че не съм голям критерии

Аз лично ползвам това Pokee Champion 7m от две години и съм доволен, но аз основно на фидер ловя така че не съм голям критерии

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Pokee Champion 6m струва около 40 лв.Въдицата е лека, здрава и евтина.Имай предвид, че основата не е от карбон.
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Още един глас за Pokee Champion 6м. Притежавам 7 метровият му вариант, не съм го пазил изобщо- не е мръднал , малко натежава, но за тези пари http://www.nasluka-shop.com/direkten-te ... hampion-6m" onclick="window.open(this.href);return false; , няма какво да му коментираме...
- Sorcerer
- научил се да хвърля
С риск да си навлека неодобрение , тази система за монтаж , за мен поне е много по естетически издържана от някакъв си грозен, несъразмерен тефлонов конектор - изкъкан върху върха на въдицатаsme6ko написа:.... но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.

POKEE CHAMPION 6М ме устройва на пълно.И аз ловя на Фидер основно но директния искам да го имам ей така за леко разнообразие.Благодаря ви на всички.
Колега, тази система си е супер. Въобще не се занимавай да я премахнеш ако си купиш такава въдица. Успех.sme6ko написа:Osako TORPIDO ми хваща окото но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.
Може ли някой да ми препоръча директен телескоп с дължина 6м и възможно най-лек като бюджета ми е макс 100лв ... ще се лови пъстърва и мряна по река и понякога уклей ...
-
- фен клуб-скобар
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=53" onclick="window.open(this.href);return false; Малко над бюджета ти е но си струва
Globe New Hunter 6 метра е твоята въдица.Искренно ти я препоръчвам.
ХВАНИ И ПУСНИ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
New Hunter е пълно дърво и единственото му достойнство е цената. С твоя бюджет ще си купиш много по-добра въдица. Поразгледай моделите на Фокус, ако не се лъже и Мило имаха пръчки около тази цена.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.