Малко помощ за избор на директен

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

sme6ko
новобранец
новобранец

Малко помощ за избор на директен

Мнение от sme6ko »

Здравейте,тъй като съм от провинцията и намам възможност да растръскам нито една пръчка в магазин,бих се радвал ако ми помогнете малко.Искам да си взема един директен на 6 метра,карбон до 50 лева.Ловя предимно на Фидер но искам и ниско бюджетен директен.В Рибоко намерих доста пръчки в този клас но коя да взема.Трябва ми с по малка акция защото ще ловя предимно Каракуда,Платика и някой шаран до литър и половина.Преди три години си купих един Фидер с помощ от форума и още съм доволен от него,за това сега пак разчитам на вас..Благодаря ви предварително.
sme6ko
новобранец
новобранец

Re: Малко помощ за избор на директен

Мнение от sme6ko »

Osako TORPIDO ми хваща окото но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.
писията
новобранец
новобранец

Мнение от писията »

Слага се конектор на нейно място.За мен лично това което е сложено е по-добро.Има възли които са лесни за монтиране на такъма,а и свалянето му е лесно.Погледни и това.Добро е.
http://www.nasluka-shop.com/direkten-te ... er-game-6m" onclick="window.open(this.href);return false;
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

Този ми е над бюджета, макс 55 лева мога да дам, защото ще го ползвам рядко,и не ми трябва по скъп.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Значи сега за тия пари, които си нагласил предполагам ти е ясно колко карбон ще е :)
Аз лично ползвам това Pokee Champion 7m от две години и съм доволен, но аз основно на фидер ловя така че не съм голям критерии :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
SIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SIRO »

Pokee Champion 6m струва около 40 лв.Въдицата е лека, здрава и евтина.Имай предвид, че основата не е от карбон.
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Още един глас за Pokee Champion 6м. Притежавам 7 метровият му вариант, не съм го пазил изобщо- не е мръднал , малко натежава, но за тези пари http://www.nasluka-shop.com/direkten-te ... hampion-6m" onclick="window.open(this.href);return false; , няма какво да му коментираме...
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

sme6ko написа:.... но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.
С риск да си навлека неодобрение , тази система за монтаж , за мен поне е много по естетически издържана от някакъв си грозен, несъразмерен тефлонов конектор - изкъкан върху върха на въдицата :smt077
ТАРАЛЕЖ2
новобранец
новобранец

Мнение от ТАРАЛЕЖ2 »

http://milobg.com/index.php?route=produ ... path=49_20

Хайде разгледайте и сравнете цените!!
sme6ko
новобранец
новобранец

Мнение от sme6ko »

POKEE CHAMPION 6М ме устройва на пълно.И аз ловя на Фидер основно но директния искам да го имам ей така за леко разнообразие.Благодаря ви на всички.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

sme6ko написа:Osako TORPIDO ми хваща окото но тази система за монтаж на върха дали може да се премахне лесно.
Колега, тази система си е супер. Въобще не се занимавай да я премахнеш ако си купиш такава въдица. Успех.
Аватар
ivanst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanst »

Може ли някой да ми препоръча директен телескоп с дължина 6м и възможно най-лек като бюджета ми е макс 100лв ... ще се лови пъстърва и мряна по река и понякога уклей ...
Изображение

Фейсбук група на яз.Искър -https://www.facebook.com/groups/iskar2014/
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=53" onclick="window.open(this.href);return false; Малко над бюджета ти е но си струва
Аватар
123654
новобранец
новобранец

Мнение от 123654 »

Globe New Hunter 6 метра е твоята въдица.Искренно ти я препоръчвам.
ХВАНИ И ПУСНИ!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

New Hunter е пълно дърво и единственото му достойнство е цената. С твоя бюджет ще си купиш много по-добра въдица. Поразгледай моделите на Фокус, ако не се лъже и Мило имаха пръчки около тази цена.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”