Доспат

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

joco

Мнение от joco »

gyleva написа:Трагично.7костура за цял ден в неделя.Пъстърва въобще никои не бе хванал от 2 дена.
Ми не знам какво да пиша,но на 12,13,14 бях на Сърница.Хванахме 10-тина пастърви от брега и 20-на на теглене.,две зверски късания и неизброимо количество костур.Включително пастърва и костур на светеща плувка между 11 и 01ч.през ноща впетък.Просто пристигнахме късно,времето беше хубаво и реших да пробвам на щипок. :oops: Поне аз съм влюбен в това място,въпреки че бях за първи път.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Как е на Доспат тия месеци някой да даде малко инфо? :roll: По Нова Година искам да ида някъде по така с преспиване за няколко дни за риба...Завъртях си въдицата и тя посочи към Доспат! :lol:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

natrii написа:Как е на Доспат тия месеци някой да даде малко инфо? :roll: По Нова Година искам да ида някъде по така с преспиване за няколко дни за риба...Завъртях си въдицата и тя посочи към Доспат! :lol:
Баце в момента имам приятели коъто са на Доспад да съчетаят празника с малко улов. Но се се отчаяли много пълно капо и пукнат рибарин няма.В магазините за стръв са ги разобедили изобщо да ходят да се надяват. По подробно инфо утре като се върнат.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

не ме разочаровай така де колегааа! :( Поне да беше казал не знам ако няма нищо. Или има или не знам се казва! :D Абе ша видя аз :)
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

И ти не знаеш какво искаш :? :shock: :roll:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Пробвай се,natrii,те доспатските ......

Мнение от INCUBUS »

Пробвай се,natrii,те доспатските собственици на хотелчетата на такива като теб разчитат.Ега ти грозния тъп язовир,че на всичко отгоре и почти без риба вече.Да не се повтарям,ако искаш виж какво съм написал на стр.3.
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Пробвай се,natrii,те доспатските ......

Мнение от snegk »

INCUBUS написа:Пробвай се,natrii,те доспатските собственици на хотелчетата на такива като теб разчитат.Ега ти грозния тъп язовир,че на всичко отгоре и почти без риба вече.Да не се повтарям,ако искаш виж какво съм написал на стр.3.

Язовира е много красив от страна на природа,от страна на боклуци също :lol: Преди месеци спорихме и някой хора казват,че неможе да се излови с въдица-да ама не.Два месеца бях на Пампорово ходих на Доспад и се запознах с много колеги,хубави хора,но бракониери.Говорят за по 15 въдици и за над 150 бр. на излет,как ще остане риба и после същите хора се вайкат,че никой не зарибява и нищо не се прави.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

От доста време сам по водоемите но такава цигания като тази седмица на Доспат не сам виждал, а капака на всичко бяха тези със мрежите вав събота сутрин , е това вече може да се случи само във
Булгаристан , да дърпаш мрежите пред погледа на 5000 хил. души.
По SNN имат рубрика no coment случката е точно за тази рубрика :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

н икой нищо не казва обаче актуална ли е тая информация,дето и по тел я говориха и по вестниците писаха..или пак е неква глупост с изтребването на 10см ви пьстьрвички?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Значи рибите са качествени,300-350гр. много рядко са по дребни, в момента от брега дава за цял ден по 10-12 риби на дъно а от лодка все още може да се направи хубав риболов.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Грешка има мноооооого дребна пъстърва.

Иначе от брега се правят долу горе толкова и такива риби каквито казва колегата :wink:
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

yzyna написа:От доста време сам по водоемите но такава цигания като тази седмица на Доспат не сам виждал, а капака на всичко бяха тези със мрежите вав събота сутрин , е това вече може да се случи само във
Булгаристан , да дърпаш мрежите пред погледа на 5000 хил. души.
По SNN имат рубрика no coment случката е точно за тази рубрика :D

А бре хора
първо се осведомете тогава говорете
Всеки път когато от развъдника изтърват риба, горското им дава разрешително да пуснат мрежите за да съберат поне част от рибата
винаги има горски да тях и връщат обратно всичкко различно от пъстърва

Мисля че и ти ако си собственик на това съоражение ще искаш да си върнеш рибата обратно
я чувствась себя очен хорошо
snegk

Мнение от snegk »

Тъи,тъи ама не.До миналата година,рибата се застраховаше и застраховката важеше и за рибата която избяга от скъсана садка,но от тази година вече изтърваната риба не се плаща,защото почнаха сами да си късат садките.До преди пускаха мрежите тайно и си пребираха и рибата и застраховката,но сега ядец и затова пускат толкова мосово мрежи със знанието на пазителите на реда.Пъстървата отива в садките а другата риба в служителите.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Ivak написа:Грешка има мноооооого дребна пъстърва.

Иначе от брега се правят долу горе толкова и такива риби каквито казва колегата :wink:
ДАААААААААА МНОГО, даже бих казал прекалено много!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Значи вчера бях пак на Доспат, за 3-ти път тази седмица и вече нещата се укротиха,хващат се единични риби от брега а от лодка е малко по добре,но зависи и от место и от всичко.Рибата вече се прасна по язовира лови се даже до бардуче, а вав вразка със маломерните риби мога да кажа на колегата че сам хванал над 45 риби и от тях едва 5-6 са от дребните. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”