Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от topsoft »

metoo написа:Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?
Къде е боза, на бело поле ли?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

metoo написа:Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?
Ей писна ми.По кюстендилско златари мътат /нема събота,нема неделя/всеки божи ден!До благоев се утай избистри там па тея боклуци Агромах.Как е тръгнало че ловиме само мренчоци или ще сменяваме реката!!!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Е какво можеш да направиш - освен да им теглиш една и да видиш дали не кълве в мътилката. На мен миналата година ми се случи да отърва капото точно, когато реката се размъти. До тогава само ги гледах. Обаче почти едновременно с размътването заваля и дъжд, та не знам на кое се дължи.

Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?[/quote]
Е къ да неси.Те мътат основно у самото предприяте от него излизат гадостите основно.По редко като копат директно в реката.Тая снимка дето ми я показва на лични е над завода така че по бело поле над моста си е ок.А надолу е говна.Метката е бил по зелени дол 100% или покровник там е неговия вилает!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chokoboy написа:Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?
Е къ да неси.Те мътат основно у самото предприяте от него излизат гадостите основно.По редко като копат директно в реката.Тая снимка дето ми я показва на лични е над завода така че по бело поле над моста си е ок.А надолу е говна.Метката е бил по зелени дол 100% или покровник там е неговия вилает![/quote]

Опааа. Аз нещо май обърках двата щата :lol: . Аз имах в предвид по-нагоре нали те копаят баластра ли е, какво ли е, но като започнат пак става яка мътилка. Или нещо бъркам.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Аз бях на зеления дол там е боза от 7 дена 6. В. Момента копат и изхвърлят тиния с камиони точно под рилската река така че и на горе е мътна. С една дума риболова на скобар прикучи освен в неделя. Това е тая скапана държава всеки вади баластра и прави каквото си иска. Направо си продавам въдиците.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

прости си е ролема реката до са само като праеха дигата на Железница са ми преебвали риболова без да е имало дож
не съм луд да ода при утаиките да дишам прах по бело поле
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Малко инфо от Неделя.
Около Покровник - средни кефали на муха близо до дълбоките бързеи и водовъртежи.
Под пречиствателната - морунажи на бял.
Видях покъртителна картина:
Колега ловеше на опашатка морунажи, тръбата бълваше тонове лайна, теленият му живарник изглеждаше адско място. :(
Но над канала има хубав бързей и скачаха много риби, място сега е трудно достъпно защото е обрасло с висока коприва, но има капацитет.
На Монца морунажи на мамараец , но не знам точно къде.
Над Втория бараж в забалатените ръкави се обръщали сомове, но си трябва хубави воблери и влакно, а и добре познаване на местата, а и си трябва малко дъжд или ниско атм. налягане за да раздвижи мустакатите.
Това засега.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

AlbinoTrout написа: Видях покъртителна картина:
Колега ловеше на опашатка морунажи, тръбата бълваше тонове лайна, теленият му живарник изглеждаше адско място.
Цветна картина, HD формат :D . Който иска да яде риба и да му е сладко :D .
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

В събота и неделя познати са хванали доволно скобари на троха в района на Благоевград. Така че има надежда идния уикенд да стане сносен риболов . Ако и не вали тия дни май ще направя повторно откриване на реката.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

колеги утре мисля да движна в района Невестино -Бобошево . Някой може ли да каже как е реката там . предимно ще хода за кефали на спининг .. та има ли смисъл да се ходи там( според състояноето на реката ) или по надолу реката е по добре ?
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

monzata написа:колеги утре мисля да движна в района Невестино -Бобошево . Някой може ли да каже как е реката там . предимно ще хода за кефали на спининг .. та има ли смисъл да се ходи там( според състояноето на реката ) или по надолу реката е по добре ?
Добре е, но излизат предимно дребни кленчета.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

ще набараме и по едрите , Митак :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

metoo написа:Аз бях на зеления дол там е боза от 7 дена 6. В. Момента копат и изхвърлят тиния с камиони точно под рилската река така че и на горе е мътна. С една дума риболова на скобар прикучи освен в неделя. Това е тая скапана държава всеки вади баластра и прави каквото си иска. Направо си продавам въдиците.
Метка нема ги продаваш бре!Ский са рецептата.Отиваш на разсъмване и им чупиш моцуните до към 9-10 /докат замътат и бегаш /изпробвано днеска/реката е паднала още и в момента става па за неделя ....ше тре да има снимки че иначе срам! :rolleyes:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Е те не я ли мътят към 7 8 сутринта ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”