Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Къде е боза, на бело поле ли?metoo написа:Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Ей писна ми.По кюстендилско златари мътат /нема събота,нема неделя/всеки божи ден!До благоев се утай избистри там па тея боклуци Агромах.Как е тръгнало че ловиме само мренчоци или ще сменяваме реката!!!!metoo написа:Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?
Е какво можеш да направиш - освен да им теглиш една и да видиш дали не кълве в мътилката. На мен миналата година ми се случи да отърва капото точно, когато реката се размъти. До тогава само ги гледах. Обаче почти едновременно с размътването заваля и дъжд, та не знам на кое се дължи.metoo написа:Кажете какво да правия, днес сбрах багажа купих хляб и отидох на реката и какво да видя реката боза полових един час и както винаги на боза река нищо не става е писна ми когато и да ида реката се е боза . Зареди тия агромах.Кажете какво дс правия ?
Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?
Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?[/quote]
Е къ да неси.Те мътат основно у самото предприяте от него излизат гадостите основно.По редко като копат директно в реката.Тая снимка дето ми я показва на лични е над завода така че по бело поле над моста си е ок.А надолу е говна.Метката е бил по зелени дол 100% или покровник там е неговия вилает!
Е къ да неси.Те мътат основно у самото предприяте от него излизат гадостите основно.По редко като копат директно в реката.Тая снимка дето ми я показва на лични е над завода така че по бело поле над моста си е ок.А надолу е говна.Метката е бил по зелени дол 100% или покровник там е неговия вилает!
Е къ да неси.Те мътат основно у самото предприяте от него излизат гадостите основно.По редко като копат директно в реката.Тая снимка дето ми я показва на лични е над завода така че по бело поле над моста си е ок.А надолу е говна.Метката е бил по зелени дол 100% или покровник там е неговия вилает![/quote]chokoboy написа:Никога не съм се качвал над Агромах. Има ли места и път/пътека на там или е безсмислено да се търсят?
Опааа. Аз нещо май обърках двата щата

-
- разбира нещата
Аз бях на зеления дол там е боза от 7 дена 6. В. Момента копат и изхвърлят тиния с камиони точно под рилската река така че и на горе е мътна. С една дума риболова на скобар прикучи освен в неделя. Това е тая скапана държава всеки вади баластра и прави каквото си иска. Направо си продавам въдиците.
- prodigy666
- разбира нещата
прости си е ролема реката до са само като праеха дигата на Железница са ми преебвали риболова без да е имало дож
не съм луд да ода при утаиките да дишам прах по бело поле
не съм луд да ода при утаиките да дишам прах по бело поле
-
- ще става разбирач
Малко инфо от Неделя.
Около Покровник - средни кефали на муха близо до дълбоките бързеи и водовъртежи.
Под пречиствателната - морунажи на бял.
Видях покъртителна картина:
Колега ловеше на опашатка морунажи, тръбата бълваше тонове лайна, теленият му живарник изглеждаше адско място.
Но над канала има хубав бързей и скачаха много риби, място сега е трудно достъпно защото е обрасло с висока коприва, но има капацитет.
На Монца морунажи на мамараец , но не знам точно къде.
Над Втория бараж в забалатените ръкави се обръщали сомове, но си трябва хубави воблери и влакно, а и добре познаване на местата, а и си трябва малко дъжд или ниско атм. налягане за да раздвижи мустакатите.
Това засега.
Около Покровник - средни кефали на муха близо до дълбоките бързеи и водовъртежи.
Под пречиствателната - морунажи на бял.
Видях покъртителна картина:
Колега ловеше на опашатка морунажи, тръбата бълваше тонове лайна, теленият му живарник изглеждаше адско място.

Но над канала има хубав бързей и скачаха много риби, място сега е трудно достъпно защото е обрасло с висока коприва, но има капацитет.
На Монца морунажи на мамараец , но не знам точно къде.
Над Втория бараж в забалатените ръкави се обръщали сомове, но си трябва хубави воблери и влакно, а и добре познаване на местата, а и си трябва малко дъжд или ниско атм. налягане за да раздвижи мустакатите.
Това засега.
Цветна картина, HD форматAlbinoTrout написа: Видях покъртителна картина:

- izzyone
- фен клуб-скобар
В събота и неделя познати са хванали доволно скобари на троха в района на Благоевград. Така че има надежда идния уикенд да стане сносен риболов . Ако и не вали тия дни май ще направя повторно откриване на реката.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- monzata
- вече хвърля и на тежко
колеги утре мисля да движна в района Невестино -Бобошево . Някой може ли да каже как е реката там . предимно ще хода за кефали на спининг .. та има ли смисъл да се ходи там( според състояноето на реката ) или по надолу реката е по добре ?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Добре е, но излизат предимно дребни кленчета.monzata написа:колеги утре мисля да движна в района Невестино -Бобошево . Някой може ли да каже как е реката там . предимно ще хода за кефали на спининг .. та има ли смисъл да се ходи там( според състояноето на реката ) или по надолу реката е по добре ?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- monzata
- вече хвърля и на тежко
ще набараме и по едрите , Митак 

Метка нема ги продаваш бре!Ский са рецептата.Отиваш на разсъмване и им чупиш моцуните до към 9-10 /докат замътат и бегаш /изпробвано днеска/реката е паднала още и в момента става па за неделя ....ше тре да има снимки че иначе срам!metoo написа:Аз бях на зеления дол там е боза от 7 дена 6. В. Момента копат и изхвърлят тиния с камиони точно под рилската река така че и на горе е мътна. С една дума риболова на скобар прикучи освен в неделя. Това е тая скапана държава всеки вади баластра и прави каквото си иска. Направо си продавам въдиците.

-
- разбира нещата
Е те не я ли мътят към 7 8 сутринта ?