двигател Сузуки 6.кс

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

valdy
новобранец
новобранец

Re: двигател Сузуки 6.кс

Мнение от valdy »

Тедо написа:Сузуки 6кс е единственият 1.цилиндрав мотор, при Ямаха и др. 6 (и 8)кс са 2-цил.
Това не е точно така. Тохацу 6 коня също е едноцилиндров!
valdy
новобранец
новобранец

Мнение от valdy »

Тедо написа:има един модел Тохацу 4Т 8 и 9.8кс са еднакви килограми -37 и излизат на доста добра цена... не мисля, че Ямахата е конкуренция на тях... за месец продадох 2бр. Сузуки 10кс също се намира изгодно, но е по-тежък 44кг...
Специално 6кс има един съществен недостатък - 1-цилиндров е, а гореспоменатите 8 и 9.8кс са 2-цил.
Извинявам се, ама какво значи Ямахата не е конкуренция? Ямахата е супер двигател, особено новото поколение F на 9.9! 37 кг. е и толкова прибран, че ако им разменя капаците с 8 коня Ямаха и не можеш да познаеш кой кой е. И между другото май няма кой да ги бие и по цена! Официалната цена на четиритактова 8 коня къс ботуш е 3890 лв, а на новия модел F 9.9 е 4498лв!!! За какво си говорим!
namekra
новобранец
новобранец

Мнение от namekra »

колеги здравейте аз си купих лайн виндер360 насочил съм се към сузуки 6коня четиритактов дали ще ми върши работа
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Като марка - да, Сузукитата не са лоши мотори, стига да знаеш от кого го взимаш.
Но дай определение на "да върши работа", защого ог 2.5 до 15 кс всичко ще ти "върши" работа.
Какво търсиш от двигателя?
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
namekra
новобранец
новобранец

Мнение от namekra »

Здравей капетано та ти като разбиращ нещата става въпрос че ще ходя на риба с детето ми в затворени водоеми най много по Сърница, Доспат ,Батак и така нататък. Не търся да излизам на глисаж трябва ми да се движа нормално ако може така да се каже като се има предвид че е 6коня. А що се отнася за мотора имам предвид да си го купя нов.
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Новото си е най-добре. Сигурен продавач, гаранция, обслужване и тестово палене при продавача..
6 кс може да се носи без много зор и ще те вози, дори и глисаж е в рамките на постижимото. :)
Едни 15+ км/ч на високи обороти са си съвсем нормални, при глисаж - още десетина отгоре.
Само разработвай по схемата на производителя и обслужвай когато трябва и ще му се радваш дълги години.
Успех! :)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
namekra
новобранец
новобранец

Мнение от namekra »

Колега много благодаря за съвета успех и наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”