двигател Сузуки 6.кс

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: двигател Сузуки 6.кс

Мнение от Тедо »

Сузуки 6кс е единственият 1.цилиндрав мотор, при Ямаха и др. 6 (и 8)кс са 2-цил.
Определено 700лв повече не си заслужават!

А защо не си вземеш 5кс и да икономисаш пари за един сонар? :idea:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И мойто мнение / щом е пласмасова / 4 ти стигат,и както Тедо каза,и за сонар ще ти останат.
Мойта дианка я бутам в морето със Салют 2 к.с , двама в лодката.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

Тедо написа:
veso1968 написа:Здравейте колеги,спрял съм се на този двигател , някой може ли да каже мнение за него .Лодката е Ямаха 310s ? Благодаря Ви предварително
Здравей колега,
мога да ти предложа за 4000лв чисто нов Тохацу 9.8 или Сузуки 9.9 за същите пари...
Поздрави
Теодор
0885461763
Здрасти колега, не мога да се свържа със теб на този номер!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

сори - служебен е и са забравили да му платят сметката... звънкай но 0888811914
elefant65
новобранец
новобранец

Мнение от elefant65 »

Тедо написа:Сузуки 6кс е единственият 1.цилиндрав мотор, при Ямаха и др. 6 (и 8)кс са 2-цил.
Определено 700лв повече не си заслужават!

А защо не си вземеш 5кс и да икономисаш пари за един сонар? :idea:
Колега, дали не бъркаш? Аз имам Сузуки 6к.с. и е двуцилиндров. Вярно,че е 2Т. Ако става въпрос за 4Т може и аз да бъркам.
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Четирицилиндровият на Сузуки е едноцилиндров/поне така пише в характеристиките/. Аз питах за този модел,защото на мен ми трябва малък мотор с вграден резервоар поради липса на място за външен резервоар в лодката.Но се вслушвам в съвета на колегите и ще взема 4 коня и с остатъка сонар.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
hrpetrov
новобранец
новобранец

Мнение от hrpetrov »

Колега аз имам същата лодка 3м. и я движа със Селва 6к.Дори и по3 човека сме се качвали Движи се мн. добре "В МОРЕТО"
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

elefant65 написа:
Колега, дали не бъркаш? Аз имам Сузуки 6к.с. и е двуцилиндров. Вярно,че е 2Т. Ако става въпрос за 4Т може и аз да бъркам.
колега, 2Т 6кс вече не се произвежда... все пак говориме за нови двигатели... стари има какви ли не модели, но при тях се избира по състоянието на конкретния мотор, а не по марката и модела...
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Здравей колега,

Ако все още не си се обзавел с мотора, мога да ти предложа нов, 4-тактов, 5 к.с., с 2 год. гаранция за по-малко от 1500 лв.

Повече информация можеш да видиш тук: http://www.plodex.eu/dvigateli.html
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Marco Polo написа: Здравей, колега.
В този форум уважаваме вносители и дистрибутори, но когато те не си правят директна реклама.
Директните мнения, хвалещи собстваната стока и предложения за продажби са свързани с рекламата, която си е платена услуга.
За повече подробности - свържете се с Администратора на сайта.
Здравей, колега.
Моля да приемете извиненията ми, ако съм нарушил някое правило на форума. Темата и без моето предложение беше доста изпъстрена с оферти и явно това ме е подвело.

Желая на всички сезон изпълнен с много приятни емоции!
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
valdy
новобранец
новобранец

Мнение от valdy »

Тедо написа:Сузуки 6кс е единственият 1.цилиндрав мотор, при Ямаха и др. 6 (и 8)кс са 2-цил.
Това не е точно така. Тохацу 6 коня също е едноцилиндров!
valdy
новобранец
новобранец

Мнение от valdy »

Тедо написа:има един модел Тохацу 4Т 8 и 9.8кс са еднакви килограми -37 и излизат на доста добра цена... не мисля, че Ямахата е конкуренция на тях... за месец продадох 2бр. Сузуки 10кс също се намира изгодно, но е по-тежък 44кг...
Специално 6кс има един съществен недостатък - 1-цилиндров е, а гореспоменатите 8 и 9.8кс са 2-цил.
Извинявам се, ама какво значи Ямахата не е конкуренция? Ямахата е супер двигател, особено новото поколение F на 9.9! 37 кг. е и толкова прибран, че ако им разменя капаците с 8 коня Ямаха и не можеш да познаеш кой кой е. И между другото май няма кой да ги бие и по цена! Официалната цена на четиритактова 8 коня къс ботуш е 3890 лв, а на новия модел F 9.9 е 4498лв!!! За какво си говорим!
namekra
новобранец
новобранец

Мнение от namekra »

колеги здравейте аз си купих лайн виндер360 насочил съм се към сузуки 6коня четиритактов дали ще ми върши работа
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Като марка - да, Сузукитата не са лоши мотори, стига да знаеш от кого го взимаш.
Но дай определение на "да върши работа", защого ог 2.5 до 15 кс всичко ще ти "върши" работа.
Какво търсиш от двигателя?
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
namekra
новобранец
новобранец

Мнение от namekra »

Здравей капетано та ти като разбиращ нещата става въпрос че ще ходя на риба с детето ми в затворени водоеми най много по Сърница, Доспат ,Батак и така нататък. Не търся да излизам на глисаж трябва ми да се движа нормално ако може така да се каже като се има предвид че е 6коня. А що се отнася за мотора имам предвид да си го купя нов.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”