Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Доспатското клане!!!!!!!
Модератор: sapuna
на доспат беше хубаво стига да си го направиш така. аз отидох да релаксирам независимо от рибата. чувствах се перфектно. всяка неделя съм там с приятели заштото това е моят любим язовир. а што се отнася до касапницата за мен по големия проблем са мрежите. на тожа трябва да обърнат внимание всички сериозни рибари.
m da
Здравеите колеги по принцип не пускам теми и не се обаждам но това което ми се случи вчера просто не е за говорене.
Та значи пускам си компа събота сутринта и чета испусната риба в Доспад хмммм едно телефонче и ж в 4.30 вечерта збор и палим на там
(защото акъл нема нали сме рибари) патешествие и в сарница зареждаме гориво.
Излиза некав пич и вика:
-Пичове за риба а? ма тука нема при гр.Доспад аз бех 2 дена и съм с 60кг. пастърва
Кво да му кажа явно го лепи контактора нещо
Нищо де газ кум гр.Доспад слизаме с колата в залива имаше место спряхме и опънахме 2 дънни на растояние 3 м без стръв за всеки случаи. Обаче беше 11ч и кво да се прави ще се спи.
Навихме телефоните за 5ч и аиде да сануваме рибки
Дрънка нещо оп 5ч супер яко се наспахме екстра слизам аз ама нещо чегърта вратата и пада хммм кога гледам дънните потпрени на вратата с стоиките ЯЯЯЯ
Излитам се като див глиган и кво да вида 20 диви пазарджишки говеда гъз до гъз на моите 3м поогледах се и кво да вида малииии страх на хулма зад около и пред мене коли бусове джипове (на скоро бях в дупница за кола е да го е__а немаше толкова)
Ядосах се напсувах един див средногорски баш селянин за дето ми е стъпкал белите червеи и аре към София то бива ама това на нищо не прилича
Та значи пускам си компа събота сутринта и чета испусната риба в Доспад хмммм едно телефонче и ж в 4.30 вечерта збор и палим на там
(защото акъл нема нали сме рибари) патешествие и в сарница зареждаме гориво.
Излиза некав пич и вика:
-Пичове за риба а? ма тука нема при гр.Доспад аз бех 2 дена и съм с 60кг. пастърва

Кво да му кажа явно го лепи контактора нещо

Нищо де газ кум гр.Доспад слизаме с колата в залива имаше место спряхме и опънахме 2 дънни на растояние 3 м без стръв за всеки случаи. Обаче беше 11ч и кво да се прави ще се спи.
Навихме телефоните за 5ч и аиде да сануваме рибки

Дрънка нещо оп 5ч супер яко се наспахме екстра слизам аз ама нещо чегърта вратата и пада хммм кога гледам дънните потпрени на вратата с стоиките ЯЯЯЯ
Излитам се като див глиган и кво да вида 20 диви пазарджишки говеда гъз до гъз на моите 3м поогледах се и кво да вида малииии страх на хулма зад около и пред мене коли бусове джипове (на скоро бях в дупница за кола е да го е__а немаше толкова)
Ядосах се напсувах един див средногорски баш селянин за дето ми е стъпкал белите червеи и аре към София то бива ама това на нищо не прилича

- borislav58
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- петър власев
- разбира нещата
нито е малумник ,нито е за втори или трети пътIVKOPIVKO написа:По интересно е друго&гт;? Кои малоумник за 2 или 3 пут си изспуска рибата в тоя язовир че да тича народа масово на там и да се избиват един друг. Тоя малоумен ли е къв е ? Някекъв сигурно пулно ку-ку. :евил:
аз от как се помня е поне за 30 ти път
Понякога видри им късат мрежите ,друг път при преместването на садките с катер пак е възможно да се скъсат мрежите
Тва е положението на Доспат
я чувствась себя очен хорошо
Re: Доспатското клане!!!!!!!
Кърцата написа:Мерси но това не е моят риболов!!!!!!:evil:![]()
![]()
![]()
![]()
Все пак който му се ловят броилери, карайки се с озверяла тълпа и разплитайки цял ден такъм след замотаваме със стотиците плувки около неговата, да пали колата и да ходи
Наслука!!!!!!!!

Споко колеги, това не се случва за първи път, но дано да е за последен (съмнявам се). Хубаво е човек да опита от всичко в риболова, така трудно повтаря грешките си.
Аз пък си прекарах страотно уикенда на Батак, хванах хубави костури, видях се с много приятели. Та какво повече му трябва на човек.
-
- кандидат преподавател
Още от сряда знаех за случилото се на Доспат,но предположих,че ще настане безобразно стълпотворение и ужасия.За това и не отидох - няма удоволствие в такъв риболов,при точно такива условия.Видях каква риба носят от там - както риби по 350-500 г,така и абсолютно маломерни.И аз като Dedy,в неделя забих на другата страна -бях на яз.Кърджали.Спокоен риболов на бабушки,костур и уклей - абсолютен релакс и кеф!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да си дойдем на думатаIvak написа:Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.
Айде решавайте уравнението.![]()

Добре е профилактично да прибираш парса от три места(застраховка,туризъм и обратно събран материал)
Ко да праиш борба за оцеляване

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---