Доспатското клане!!!!!!!

Модератор: sapuna

tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

на доспат беше хубаво стига да си го направиш така. аз отидох да релаксирам независимо от рибата. чувствах се перфектно. всяка неделя съм там с приятели заштото това е моят любим язовир. а што се отнася до касапницата за мен по големия проблем са мрежите. на тожа трябва да обърнат внимание всички сериозни рибари.
hellman
новобранец
новобранец

m da

Мнение от hellman »

Здравеите колеги по принцип не пускам теми и не се обаждам но това което ми се случи вчера просто не е за говорене.
Та значи пускам си компа събота сутринта и чета испусната риба в Доспад хмммм едно телефонче и ж в 4.30 вечерта збор и палим на там
(защото акъл нема нали сме рибари) патешествие и в сарница зареждаме гориво.
Излиза некав пич и вика:
-Пичове за риба а? ма тука нема при гр.Доспад аз бех 2 дена и съм с 60кг. пастърва :shock:
Кво да му кажа явно го лепи контактора нещо :wink:
Нищо де газ кум гр.Доспад слизаме с колата в залива имаше место спряхме и опънахме 2 дънни на растояние 3 м без стръв за всеки случаи. Обаче беше 11ч и кво да се прави ще се спи.
Навихме телефоните за 5ч и аиде да сануваме рибки :lol:
Дрънка нещо оп 5ч супер яко се наспахме екстра слизам аз ама нещо чегърта вратата и пада хммм кога гледам дънните потпрени на вратата с стоиките ЯЯЯЯ
Излитам се като див глиган и кво да вида 20 диви пазарджишки говеда гъз до гъз на моите 3м поогледах се и кво да вида малииии страх на хулма зад около и пред мене коли бусове джипове (на скоро бях в дупница за кола е да го е__а немаше толкова)
Ядосах се напсувах един див средногорски баш селянин за дето ми е стъпкал белите червеи и аре към София то бива ама това на нищо не прилича :?
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Защо си нямаме Риба еееееее х алчнотио алчнотио
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Абе щом и в и във вестник Труд пишеше за вакханалията на Доспат значи работата е била сериозна. Пишеше че е имало 5000 риболовци. То вече на Левски ЦСКА не ходат толкова фенове.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Баааааааааси евала Ивак евала Кърца че сте издържали на тоя калабалък :wink: :P
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

И кво стана сега,вместо да нападате и осъждате лайняните браконери,вие нападнахте едни от малкото истенски спортсмени :?: Излезе,че спортистите пречат на бракониерите,баф мааму.
Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от t68 »

от иара се скъсаха да гонят хората без билети ама няма оправия с тези аборигени
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

хх

Мнение от Бачо Илия »

Никога не съм ходил на Доспат , макар че доста пъти са ме викали. Само са ми разправяли за какво става дума , но не чак толкова подробно , че и със снимки- баси екшъна и простотиите :roll:
Изображение
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

IVKOPIVKO написа:По интересно е друго&гт;? Кои малоумник за 2 или 3 пут си изспуска рибата в тоя язовир че да тича народа масово на там и да се избиват един друг. Тоя малоумен ли е къв е ? Някекъв сигурно пулно ку-ку. :евил:
нито е малумник ,нито е за втори или трети път
аз от как се помня е поне за 30 ти път
Понякога видри им късат мрежите ,друг път при преместването на садките с катер пак е възможно да се скъсат мрежите

Тва е положението на Доспат
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ясно , но все пак ако бях аз при условие че мога да загубя хиляди левове бих направил по здрави садки. Или бих внимавал много повече.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.

Айде решавайте уравнението. :lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Доспатското клане!!!!!!!

Мнение от Dedy »

Кърцата написа:Мерси но това не е моят риболов!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Все пак който му се ловят броилери, карайки се с озверяла тълпа и разплитайки цял ден такъм след замотаваме със стотиците плувки около неговата, да пали колата и да ходи
Наслука!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!:

Споко колеги, това не се случва за първи път, но дано да е за последен (съмнявам се). Хубаво е човек да опита от всичко в риболова, така трудно повтаря грешките си.
Аз пък си прекарах страотно уикенда на Батак, хванах хубави костури, видях се с много приятели. Та какво повече му трябва на човек.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Още от сряда знаех за случилото се на Доспат,но предположих,че ще настане безобразно стълпотворение и ужасия.За това и не отидох - няма удоволствие в такъв риболов,при точно такива условия.Видях каква риба носят от там - както риби по 350-500 г,така и абсолютно маломерни.И аз като Dedy,в неделя забих на другата страна -бях на яз.Кърджали.Спокоен риболов на бабушки,костур и уклей - абсолютен релакс и кеф!
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

На Доспат знаеш ли местата за риболов на едри риби няма да идеш на друг язовир. Аз мога да не сам голям рибар ама си вадя хубави рибета.Като не е пъстърва , ще е костур или перки. Общо взето рибата на Доспат сега се лови после бяга на ватре като доиде юни. :wink:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Ivak написа:Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.

Айде решавайте уравнението. :lol: :lol:
Да си дойдем на думата :lol:
Добре е профилактично да прибираш парса от три места(застраховка,туризъм и обратно събран материал)
Ко да праиш борба за оцеляване :shock:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”