Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Янтра- всичко за и по реката
Тва да ловиш от мост си е баси наказанието за мен,се ми е било чудно като видя накацали рибариIVP. написа:Снощи в кварталния магазин подочух от едни колеги \рибари\,че се лови прилична каракуда на бента до Турската махала,хвалеха се с постижения около 500-те грама.И днес сутринта преди работа отидох да проверя,хвърлят направо от моста на леко дъно,някой и на плувка,не видях,как ги вдигат от около 10 метра височина щото за 20-ина минути никой нищо не хвана.Имаше около 7-8 човека ,някой да се похвали с успешен риболов тия дни?

Реката е много дашна за мен откакто се оправи след "потопа".На спининг мнооого доволно

П.П. Извинявам се за оффа,малко се поувлякох ама......................
Незнам дали е за хвалене ,но аз живея от 10 години в Търново и риболовам от толкова по Янтра и досега никога не са ме проверявали!Всеки път стоя и си мятам и като наближи някой камуфлажен си викам "Ето ги....",а то някой колега.....Явно имат други приоритети...
Колеги, може ли съвет къде да отида за кефал на спининг около Велико Търново, че съм в града за 2 дни и бих искал да повъртя по Янтра. Може и на ЛС
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
Не практикувам този риболов,но според мен ,като хванеш посока Русе,спираш на разклона за пречиствателната и нагоре по течцението и надолу има места където можеш да си опиташ късмета.del4ev90 написа:Колеги, може ли съвет къде да отида за кефал на спининг около Велико Търново, че съм в града за 2 дни и бих искал да повъртя по Янтра. Може и на ЛС
- stefan4etoo
- сериозен играч
Аз пък там по съм нямал успехиIVP. написа:Не практикувам този риболов,но според мен ,като хванеш посока Русе,спираш на разклона за пречиствателната и нагоре по течцението и надолу има места където можеш да си опиташ късмета.del4ev90 написа:Колеги, може ли съвет къде да отида за кефал на спининг около Велико Търново, че съм в града за 2 дни и бих искал да повъртя по Янтра. Може и на ЛС

Не успях да отделя време за риба тия дни,похвалете се нещо колеги 

- stefan4etoo
- сериозен играч
Кефал на спининг 

Днес направих два риболова ,сутринта от 6.30 до 8.30 и след обяд от 15.30 докъм 20.00.Сутринта 3 скобара плюс 2 откачени и едно късане, след обяд само мряна,по-точно мренки.Реката пада и явно това повлия на следобедния риболов.Много сомаджии са се навъдили мятата яко дъна за сом. 

Колеги , някои ходил ли е по местата около Д.Оряховица и Драганово ? Какво става там ?Скоро ми предстои пътуване към родните места и се чудя дали да нося цялата сергия или само болото.Дали ще има някакъв риболов на щека.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В събота бях на Долна под моста, имаше 5-6 човека и палатков лагер шаранджии. Все едно в кенефа бях хвърлил. Ни кълване ни някой извади риба. Стоях някъде 2-3 часа.
Вчера,под 40 мъченици посока тунелите,след обяд на торен червей много шаранчета и каракуда.Шаранчетата между 100 и 300 грама и си плуват обратно всичките.Като гледам колко народ имаше се съмнявам дали останалите хванати имат същата съдба,явно е зарибявано някъде и голямата вода ги е смъкнала.
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Здравейте! Някой има ли информация как е цвета на реката по Шемшево и Леденик. Че в неделя в Търново си беше мътничка и не ставаше много за спининг. Благодаря предварително! 

I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- sashito
- ще става разбирач
Тази сутрин, към 9 като минах покрай царевец беше боза !
някой да е ходи днес по янтрата , има ли риболов? чух от колеги които са ходили вчера ,че са излизали едри каракуди и морунаж в мътната вода ,на пружина с качамак
Снощи колегата боцна товарния влак с резултат счупена кука 3/0 и разтреперани крака.Аз към 30-40 сомета до 1 кило,всички са по къщите си живи и здрави.Нямаше екземпляри и по-добре,че с мойте сомски ултралайти...