Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

Кеф,релакс и ...шарани
- antivik
- кандидат преподавател 
Re: Кеф,релакс и ...шарани
Ха така! Нема само у вестниците да четем за подвига  , добри диваци сте надърпали
 , добри диваци сте надърпали  /туй ще да са тези де ги изгони музиката от при нас
 /туй ще да са тези де ги изгони музиката от при нас   /. Ма кат чета и при тебе същата работа - ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него
  /. Ма кат чета и при тебе същата работа - ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него  .
 .

, добри диваци сте надърпали
 , добри диваци сте надърпали  /туй ще да са тези де ги изгони музиката от при нас
 /туй ще да са тези де ги изгони музиката от при нас   /. Ма кат чета и при тебе същата работа - ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него
  /. Ма кат чета и при тебе същата работа - ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него  .
 .Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!

- Vesko1
- сериозен играч 
Не само.....и заради късметлийската люспа от 2012г,когато уловихме една 11-ка майка...при релийза от нея се отдели една люспа...тази люспа аз прибрах и изсуших.Дори я ламинирах и оттогава е неотлъчно с мен на риболов.Не че вярвам на бабини деветини...но оттогава нямам капо...дори я давам на колегата ми ,когато ходи сам на риболов.Chromeo написа:То стана ясно, че всичко е заради златната чешма и специалната ракия, ама все пак еваларка за улова и репортажа
Има нещо в тая люспа май.....

Имахме над 6 късания на огромнни риби...но това е неизбежно на това място с много закачки.Класьора с оловата ми се изпразни тотално...и нови монтажи трябва да правя тия дни.antivik написа:...ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него.
п.с....относно вестниците...тая история ,че с колегата сме правили състезание и аз съм победил колегата с 2 кг е художествена измислица на журналиста.Нямаше никакво състезание,работехме си както винаги в екип и рибите са изкарани и от двамата...просто изкарахме добри риби и това е единствената истина...и капо-тата около нас също са истина...

Последно промяна от Vesko1 на Пон Юли 21, 2014 5:55 am, променено общо 3 пъти.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател 
Късанията са си в реда на нещата, мисълта ми е за навалицата и панаира де се събира. То аз за това и гледам, като излезнем да си спра телефоня и го пущам само га ми дотрябваVesko1 написа:40/10457879_10202447806376083_5814614232550703856_n.jpg[/img]Имахме над 6 късания на огромнни риби...но това е неизбежно на това място с много закачки.Класьора с оловата ми се изпразни тотално...и нови монтажи трябва да правя тия дни.antivik написа:...ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него.
 .
 .Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!

Екстра риболов,ама и така хубаво си нареждате масичката-на обяд ,на вечеря...абе тертиплийската 

- dimo4ko
- научил се да хвърля 
Браво! Отново чудесен разказ за невероятен риболов!

Истината е някъде там ...

Приказки от шипковият храст!  

Това всеки го може на Даскалово! 

Защо криеш мястото и си правиш монтаж и със старите си снимки?
Както казваш , рибата къща няма, ама си ходиш само едно и също?
Страх те е някой , чужд (не местен риболовец) да отиде там и да си улови шаран!
И какво от това , като се разчуе ?
На майстора , никой не може да улови рибата! 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.

- Vesko1
- сериозен играч 
Колега...ти си изключително завистлива личност.Какви монтажни снимки те гонят...на половината снимки има дати..от апарата ..другите са снимани с нокията.Ако познаваш Тошо Лонга и Пешо Левчето...или Росен с риболовния магазин ,можеш да ги питаш къде Веско ги лови шараните.Те дойдоха двата дена при нас кафе пихме даже.Мястото няма да ти кажа,не е Даскалово,на Даскалово няма ни храст ни дърво..гол бряг е,там няма и понтон 10Х10 метра...а едната ми снимка е на понтона ако забеляза.,ама ти явно и там не си ходил...маже да се обадиш на собствениците и да питаш дали кракът ми е стъпвал там в последните 3 години.Мястото няма да ти кажа,защото първо не си шаранджия ...второ си изключително заядлив субект.Който трябва го знае мястото...и вече е там и лови.haga написа:Приказки от шипковият храст!
Наслука градски!

haga написа:Приказки от шипковият храст!
 Толкова злобен и завистлив коментар не бях чел скоро
  Толкова злобен и завистлив коментар не бях чел скоро   - по снимките може да се разбере кое е мястото и язовира.
  - по снимките може да се разбере кое е мястото и язовира.- 
				QvorAtanasov21
- новобранец 
- Обратна връзка:
Най-обичам лова на шарани, хем ти правят кеф като ги хващаш, хем са вкусни 

Koch.BG - Обективни новини, дарителски кампании и политика

- antivik
- кандидат преподавател 
Че не е Даскалово е ясно от всякъде и че язовира е Кърджали пак ясно  , сал де язовира е коджа големичък и места  бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни.
 , сал де язовира е коджа големичък и места  бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни. 

, сал де язовира е коджа големичък и места  бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!

- Vesko1
- сериозен играч 
На този градски ХАГА ли е ...бем ли го кой е не му се връзвам...още на "Пет Юли 18, 2014 12:20 pm" драскал в кърджалийската тема...още не се бях върнал от язовира дето се вика..му прочетох злоботиите,от самия язовир.На кого се подиграваш ти бре 55+ годишен неудачнико...иди си намокри дупето на вода и тогава се подигравай...antivik написа:Че не е Даскалово е ясно от всякъде и че язовира е Кърджали пак ясно, сал де язовира е коджа големичък и места бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни.

haga написа:Местната звезда Vesko1 се развихри!
http://novjivot.info/07/18/114355" onclick="window.open(this.href);return false;

На мен не ми е нужна медийна изява, за това не я търся като теб! 

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.

- 
				Орхан Кадиров
- новобранец 
Който не знае аз съм този на снимката до Весо. Този който избира мястото, гребе и пуска стръвта. Последно време ми идва в повече - поне 2-3 км. на ден но поне си заслужава. Пък и кефа е върховен. За 4 излета/ 3 с Весо/ на нулата на яз. Кърджали от джамията до тясното/който знае/ изкарахме: 1-8кг., 1-6,5кг., 2-5кг., 1-4кг., 1-3,5кг. и още
15бр. от 1 до 2 кг. Даскалово не съм го виждал и на снимка. Виж яз. Кърджали си е друга бира. В продължение на 25 години ходя на риба там и тук таме на други язовири. Няма участък по голям от 1км. където не съм ходил на риба с нощувка на този язовир от нулата до стената. Както се казва там плувам в свои води. Към края на месеца ще направим още един риболов с Весо. Имам два варианта и се надявам, че моя приятел, колега и спътник пак ще ви зарадва с хубав репортаж.

15бр. от 1 до 2 кг. Даскалово не съм го виждал и на снимка. Виж яз. Кърджали си е друга бира. В продължение на 25 години ходя на риба там и тук таме на други язовири. Няма участък по голям от 1км. където не съм ходил на риба с нощувка на този язовир от нулата до стената. Както се казва там плувам в свои води. Към края на месеца ще направим още един риболов с Весо. Имам два варианта и се надявам, че моя приятел, колега и спътник пак ще ви зарадва с хубав репортаж.
...тЯ,злобата почивен ден няма Орхане,дали ще кажеш или не за място и слука,файда няма.
Няма рибар,който да не сподели своятя слука,всичко е въпрос на възпитание в риболова.
Търпението и умута / надеждата/ е истината при шаранджийския риболов,останалото е само празни приказки.
На слука!

Няма рибар,който да не сподели своятя слука,всичко е въпрос на възпитание в риболова.
Търпението и умута / надеждата/ е истината при шаранджийския риболов,останалото е само празни приказки.
На слука!
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря