Кеф,релакс и ...шарани

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кеф,релакс и ...шарани

Мнение от antivik »

Ха така! Нема само у вестниците да четем за подвига :wink: , добри диваци сте надърпали :smt023 /туй ще да са тези де ги изгони музиката от при нас :lol: /. Ма кат чета и при тебе същата работа - ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него :| .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Chromeo написа:То стана ясно, че всичко е заради златната чешма и специалната ракия, ама все пак еваларка за улова и репортажа ;)
Не само.....и заради късметлийската люспа от 2012г,когато уловихме една 11-ка майка...при релийза от нея се отдели една люспа...тази люспа аз прибрах и изсуших.Дори я ламинирах и оттогава е неотлъчно с мен на риболов.Не че вярвам на бабини деветини...но оттогава нямам капо...дори я давам на колегата ми ,когато ходи сам на риболов.
Има нещо в тая люспа май..... :lol: :lol: :lol:

Изображение
antivik написа:...ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него :| .
Имахме над 6 късания на огромнни риби...но това е неизбежно на това място с много закачки.Класьора с оловата ми се изпразни тотално...и нови монтажи трябва да правя тия дни.

п.с....относно вестниците...тая история ,че с колегата сме правили състезание и аз съм победил колегата с 2 кг е художествена измислица на журналиста.Нямаше никакво състезание,работехме си както винаги в екип и рибите са изкарани и от двамата...просто изкарахме добри риби и това е единствената истина...и капо-тата около нас също са истина... :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Vesko1 на Пон Юли 21, 2014 5:55 am, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:40/10457879_10202447806376083_5814614232550703856_n.jpg[/img]
antivik написа:...ха си се настанил и разузнаването почва, а че и навалица почва да се събира и ако си направил някое късане само, преди това, си оставаш само с него :| .
Имахме над 6 късания на огромнни риби...но това е неизбежно на това място с много закачки.Класьора с оловата ми се изпразни тотално...и нови монтажи трябва да правя тия дни.
Късанията са си в реда на нещата, мисълта ми е за навалицата и панаира де се събира. То аз за това и гледам, като излезнем да си спра телефоня и го пущам само га ми дотрябва :wink: .
Аватар
webfusion
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от webfusion »

Ей тва е излет ся!
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Екстра риболов,ама и така хубаво си нареждате масичката-на обяд ,на вечеря...абе тертиплийската :)
Аватар
dimo4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimo4ko »

Браво! Отново чудесен разказ за невероятен риболов!
Истината е някъде там ...
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Приказки от шипковият храст! :lol:
Това всеки го може на Даскалово! :wink:
Защо криеш мястото и си правиш монтаж и със старите си снимки?
Както казваш , рибата къща няма, ама си ходиш само едно и също?
Страх те е някой , чужд (не местен риболовец) да отиде там и да си улови шаран!
И какво от това , като се разчуе ?
На майстора , никой не може да улови рибата! :?
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

haga написа:Приказки от шипковият храст! :lol:
Колега...ти си изключително завистлива личност.Какви монтажни снимки те гонят...на половината снимки има дати..от апарата ..другите са снимани с нокията.Ако познаваш Тошо Лонга и Пешо Левчето...или Росен с риболовния магазин ,можеш да ги питаш къде Веско ги лови шараните.Те дойдоха двата дена при нас кафе пихме даже.Мястото няма да ти кажа,не е Даскалово,на Даскалово няма ни храст ни дърво..гол бряг е,там няма и понтон 10Х10 метра...а едната ми снимка е на понтона ако забеляза.,ама ти явно и там не си ходил...маже да се обадиш на собствениците и да питаш дали кракът ми е стъпвал там в последните 3 години.Мястото няма да ти кажа,защото първо не си шаранджия ...второ си изключително заядлив субект.Който трябва го знае мястото...и вече е там и лови.
Наслука градски!
ИзображениеИзображение
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

haga написа:Приказки от шипковият храст! :lol:
:rolleyes: Толкова злобен и завистлив коментар не бях чел скоро :rolleyes: - по снимките може да се разбере кое е мястото и язовира.
QvorAtanasov21
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от QvorAtanasov21 »

Най-обичам лова на шарани, хем ти правят кеф като ги хващаш, хем са вкусни :)
Koch.BG - Обективни новини, дарителски кампании и политика
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Че не е Даскалово е ясно от всякъде и че язовира е Кърджали пак ясно :wink: , сал де язовира е коджа големичък и места бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни. :?
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Че не е Даскалово е ясно от всякъде и че язовира е Кърджали пак ясно :wink: , сал де язовира е коджа големичък и места бол, някои дашни, но повечето НЕ, та ако не ти ги кажат, трудно се нацелват, па има и таквизи де с високо проходима техника па са недостъпни. :?
На този градски ХАГА ли е ...бем ли го кой е не му се връзвам...още на "Пет Юли 18, 2014 12:20 pm" драскал в кърджалийската тема...още не се бях върнал от язовира дето се вика..му прочетох злоботиите,от самия язовир.На кого се подиграваш ти бре 55+ годишен неудачнико...иди си намокри дупето на вода и тогава се подигравай... :lol:
haga написа:Местната звезда Vesko1 се развихри! :wink:
http://novjivot.info/07/18/114355" onclick="window.open(this.href);return false;
ИзображениеИзображение
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

На мен не ми е нужна медийна изява, за това не я търся като теб! :wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Мнение от Орхан Кадиров »

Който не знае аз съм този на снимката до Весо. Този който избира мястото, гребе и пуска стръвта. Последно време ми идва в повече - поне 2-3 км. на ден но поне си заслужава. Пък и кефа е върховен. За 4 излета/ 3 с Весо/ на нулата на яз. Кърджали от джамията до тясното/който знае/ изкарахме: 1-8кг., 1-6,5кг., 2-5кг., 1-4кг., 1-3,5кг. и още
15бр. от 1 до 2 кг. Даскалово не съм го виждал и на снимка. Виж яз. Кърджали си е друга бира. В продължение на 25 години ходя на риба там и тук таме на други язовири. Няма участък по голям от 1км. където не съм ходил на риба с нощувка на този язовир от нулата до стената. Както се казва там плувам в свои води. Към края на месеца ще направим още един риболов с Весо. Имам два варианта и се надявам, че моя приятел, колега и спътник пак ще ви зарадва с хубав репортаж.
kartal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kartal »

...тЯ,злобата почивен ден няма Орхане,дали ще кажеш или не за място и слука,файда няма.
Няма рибар,който да не сподели своятя слука,всичко е въпрос на възпитание в риболова.
Търпението и умута / надеждата/ е истината при шаранджийския риболов,останалото е само празни приказки.
На слука!
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”