Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Европейски саюз
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
е чакайте де не може да искаме от европа да искаме да зарибява , да хваща бракониери и т.н. оттам ще ни кажат ми обърнете се към вашите си институции..., трябва да бъде нещо от рода на жалба към тях от незаинтересуваността и безхаберието на нашите институции за справяне с проблемите,тук-там да се срещат думите "корупция","шуробаджанащина"/това не знам дали ще го разберат какво значи
/,"потъване на европейски пари" и т.н.

- петър власев
- разбира нещата
Така задал съм въпрос във лекс бг. форума на юристите
питах ги какви са процедурите за подаване на такъв вид жалба
До сега винаги са откликвали на всеки един въпрос дано и този път е така
Помолих дори ако има съмишленици да помагат с безплатни съвети във времето за формулирането на всички документи
за това какво искаме снежк е споменал основните неща
Аз бих искал агенцията по рибовъдство и аква култири да направи подробни програми за развитието на рибните популации на всеки един от големите и значими водоеми в страната и естествено да ги изпълнява
Искам закон за боклуците и замърсяването на водоемите
Искам закон за отпадните води и химическите замърсители .Нарушителете да бъдат наказвани със строги санкции
Искам закон гласящт че парите от билети да се използват изключително и само за зарибяване
Искам система за отчитане на подадените сигнали към ИАРА в случай че не се отзоват на даден сигнал да си носят законовите последствия
Искам ежегодно зарибяване
питах ги какви са процедурите за подаване на такъв вид жалба
До сега винаги са откликвали на всеки един въпрос дано и този път е така
Помолих дори ако има съмишленици да помагат с безплатни съвети във времето за формулирането на всички документи
за това какво искаме снежк е споменал основните неща
Аз бих искал агенцията по рибовъдство и аква култири да направи подробни програми за развитието на рибните популации на всеки един от големите и значими водоеми в страната и естествено да ги изпълнява
Искам закон за боклуците и замърсяването на водоемите
Искам закон за отпадните води и химическите замърсители .Нарушителете да бъдат наказвани със строги санкции
Искам закон гласящт че парите от билети да се използват изключително и само за зарибяване
Искам система за отчитане на подадените сигнали към ИАРА в случай че не се отзоват на даден сигнал да си носят законовите последствия
Искам ежегодно зарибяване
я чувствась себя очен хорошо
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Брат ние не искаме европа да зарибява и др.такива,ние искаме от европейския съюз да наложи някакви мерки,санкции,проекти и т.н.milo69 написа:е чакайте де не може да искаме от европа да искаме да зарибява , да хваща бракониери и т.н. оттам ще ни кажат ми обърнете се към вашите си институции..., трябва да бъде нещо от рода на жалба към тях от незаинтересуваността и безхаберието на нашите институции за справяне с проблемите,тук-там да се срещат думите "корупция","шуробаджанащина"/това не знам дали ще го разберат какво значи/,"потъване на европейски пари" и т.н.
- krokibg
- учете се от него
Казах ви как може да стане.Някой които е на ти със ексела,да направи някаква таблица.От горе на заглавието да се пише жалба ли,петиция ли и т н.След което,надоло по квадратчетата да има номера и така нататън.Да се предвидят например,ако са по педесет на лист,да се направят по двайсет листа и да се качат във интернет.от там ще си ги свалим на принтер тези готови петиций като във всеки град ще се ангажират по един двама човека да ги оставят по всички риболовни и ловни магазини.Аз поемам ангажимент за Пловдив.Може във петицията да се пише че искаме парите за зарибяването на водоемите да бъдат давани на Граждански здружения,които да закупуват и да зарибяват водоемите във и около техните градове,под наблюдението на медий,ИАРА ,Горско и т.н.Да се даде възможност на тези здружения да ползуват безвъзмездно пари от Евро фондовете за изграждане на бази за любителски риболов и да се стопанисват от тях.Има много неща които бихме могли да постигнем заедно и това ви го казвам защото знам че може да стане,само се иска постоянство и да не се отказваме.Айде помислете и за тези неща.Да се наеме някой да формулира петицията.Трябва да се иска да бъдат избрани делегати от нас си за да могат да присъстват при взиманията на решенията,които касаят любителския риболов и т.н.
П.С сега......може и да съм написал някаква простотия,но във общи линий това е замисъла и вие ще разберете какво искам да ви кажа. Повече искания,та поне зарибяването да подсигурим и да има наши наблюдатели на които може да се вярва,защото слагат лиси тяхни,всичко щесе усере и пак ще откраднат парите.

П.С сега......може и да съм написал някаква простотия,но във общи линий това е замисъла и вие ще разберете какво искам да ви кажа. Повече искания,та поне зарибяването да подсигурим и да има наши наблюдатели на които може да се вярва,защото слагат лиси тяхни,всичко щесе усере и пак ще откраднат парите.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Напълно подкрепям тези искания - много са разумни! И според мен точно от това има нужда!snegk написа:Не ти трябват връзки за да протестираш.Аз ако използвам връзки,ще искам да се смени целия персонал от а до я.На въпроса,какво искамеще кажа какво искам аз.Аз искам да се спрът бракониерите,да се зарибява редовно,да се спре стопанския риболов на застрашените водоеми , да се спре за всички видове риболов на водоеми които почти няма риба,за временно до въстъновяване на рибните запаси.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
snegk написа:ще отида при адвокат и ще си платя да обясни и направи необходимите документи.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- петър власев
- разбира нещата