Поредната изцепка

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: Поредната изцепка

Мнение от delio-haidutin »

Patera написа: Ще ми казват те, че не мога да трепя наред, хайде де! Кучета и котки може, прасета не може!
да го перифразирам малко:"кучета и котки НЕ може ,но ДЕПУТАТИ може" :axe: :axe: :axe:
а ,относно спазването на законите ,пак ще се повторя ,че белким някой се замисли ,още щом сте прекрачили прага на къщата си се сте в някакво противоречие със законите,така че не ми се правете на "света вода не напита" :idea:
няма как да ви наблюдава човек от далече ,че да ви питам ,къде пресичате ,къде си хвърляте фасовете,спазвате ли всяко ограничение по ЗДП,и т .н. ,ама хайде ,и прекалявайте да се правите на светци. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: .ако се спазваха ОСНОВНИТЕ закони ,нямаше сега да сме на това дередже и да продължаваме да затъваме :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

Ти все едно си пееш. Нарушавам закони - нося си последствията. Ама е някак си тъпо, да обясняваш, колко малоумни били законите, затова не ги спазвам, ама пък нищо не правя да ги променя. Съгласен съм, тъпо е, ама на мен не ми пука, мен не ме вълнува тоя закон. На теб, обаче, ти пречи, ами действай бе, човек, направи така, че да бъде променен, или просто си поредният недоволен... Не звучиш така.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
мурджо
новобранец
новобранец

Мнение от мурджо »

колеги,браво на човека за улова и за сома.маистор е.а тук е пълно с тъпанари и зависници.и аз много ходя на нощен риболов за трифеи които няма как да хванеш през деня.едрата риба винаги се храни нощем на спокоиствие но винаги има и изключения.тази седмица смятаме да спретнем едно вечерно тролене на ардинският ръкав.може и ние да имаме късмет да си опържим нещо-био :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
Аватар
jorjinio
новобранец
новобранец

Мнение от jorjinio »

http://www.bigfish.bg/news/novini/Kak-d ... erite.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Колегата по-горе е прав стига ревахте стига надигахте. Тука всичките сте смели щот 90% са анонимни. Ходете на гьола и се разправяйте, ходете в ИАРА, има събрания. Като не сте доволни направете нещо, само с лалане и псуване нищо няма да стане.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

АМИ АКО СОМА Е ХВАНАТ ПО СВЕТЛО А Е ИЗВАДЕН ПО ТЪМНО ,
отиваш за шаран въдиците деноношно във водата , отиваш да кльонкаш нощем-бракониер - ЕБАХТИ ГЛУПОСТИТЕ
А реално може и на частен водоем да са си платили и да ловят , когато си поискат
БРАКОНИЕРСТВВО ЗА МЕН Е ТОКАДЖИИСТВОТО -А ТОВА Е - ХОРА КОИТО СА ОТИшЛИ ЗА РИБА А НЕ ДЕБЕЛАЦИ ДЕТО ОТИВАТ САМО ДА ЯДАТ И ДА ПИЯТ НА БРЕГА И КАТО ВИДЯТ ДРУГА ЛОДКА ДА ПРЕЛЕТЯТ ДО НЕЯ ДА ПОКАЖАТ , ЧЕ ТЯХНАТА ВЪРВИ ПОВЕЧЕ И АЙДЕ ПАК ПРИ ПАРЖОЛИТЕ
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mishkata_mp »

Patera написа:Абе и на мен ми писна от някакви си закони!!! Ще ми казват те, че не мога да трепя наред, хайде де! Кучета и котки може, прасета не може!

И не ми обяснявайте за "степени" на нарушението, като не ви харесва даден закон, ще действате да го промените, а не да мрънкате, колко глупав бил той, постоянно нарушавайки го.
Аз имам процедурно предложение, да се промени закона в слената насока: Разрешава се нощния лов с всякакви(законни и незаконни) оръжия, само в тъмната част от денонощието, с цел намаляване на популацията от вякакъв вид бракониери-токаджии,мрежари и тнт....
Моля да се проведе заседание и да се гласува.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”