Яз.Домлян

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Лазку
новобранец
новобранец

Re: Яз.Домлян

Мнение от Лазку »

мерси за информацията ще видим утре какво ще излезе и да почти навсякъде и така мръсно трябва да си чистим защото е много неприятно като отидеш някъде и всичко е в боклуци :P :) :D
bai anton
новобранец
новобранец

Мнение от bai anton »

здр моля за информация скоро някои да еходил нека сподели за ниво риби размери и места
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

От миналата седмица.
Изображение

Изображение

Изображение

Ниво доволно високо за сезона.Риболова е основно на плевел-баби,костур и някой друг кефал.Шарана и каракудата са се покрили тотално.Като говорим за риболов с преспиване,разпъване на въдиците и съответното захранване.Просто не дава шарана.Това е инфо от няколко колеги.На Мраченишкият ръкав преди две седмици направих добър риболов на едри баби,на фидер.Бях на поляните към устието.Отсреща на стръмният бряг,едно момче беше хванало няколко каракуди на плувка.Виждат се отсреща като две бели точки.

Изображение

При мен само баби.

Изображение

Изображение
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
bai anton
новобранец
новобранец

Мнение от bai anton »

благодаря ти дека утре отивам с преспиване незнам точно на кое място като престигна ще решавам но наи вероятно на свеженския ръкав ще се пробвам и аз за шаран пък каквото стане
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

миналата седмица читав костур поне се хващаше - къде на дъно, къде на перо( на червейче и на рибе).. успях и на блеснарката да им се накефя , яко хапят костурите :), стръвници :)
някой не е ли имал късмета да хване щука? миналата година бях видял една щука(около лакътя), маса време я целих с кви ли не блесни ама нещя и нещя..
късмет работа . .
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Тази седмица пак само костур.Хубав костур,ама костур. :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”