Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз.Домлян
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Яз.Домлян
мерси за информацията ще видим утре какво ще излезе и да почти навсякъде и така мръсно трябва да си чистим защото е много неприятно като отидеш някъде и всичко е в боклуци

здр моля за информация скоро някои да еходил нека сподели за ниво риби размери и места
От миналата седмица.

Ниво доволно високо за сезона.Риболова е основно на плевел-баби,костур и някой друг кефал.Шарана и каракудата са се покрили тотално.Като говорим за риболов с преспиване,разпъване на въдиците и съответното захранване.Просто не дава шарана.Това е инфо от няколко колеги.На Мраченишкият ръкав преди две седмици направих добър риболов на едри баби,на фидер.Бях на поляните към устието.Отсреща на стръмният бряг,едно момче беше хванало няколко каракуди на плувка.Виждат се отсреща като две бели точки.

При мен само баби.

Ниво доволно високо за сезона.Риболова е основно на плевел-баби,костур и някой друг кефал.Шарана и каракудата са се покрили тотално.Като говорим за риболов с преспиване,разпъване на въдиците и съответното захранване.Просто не дава шарана.Това е инфо от няколко колеги.На Мраченишкият ръкав преди две седмици направих добър риболов на едри баби,на фидер.Бях на поляните към устието.Отсреща на стръмният бряг,едно момче беше хванало няколко каракуди на плувка.Виждат се отсреща като две бели точки.

При мен само баби.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
благодаря ти дека утре отивам с преспиване незнам точно на кое място като престигна ще решавам но наи вероятно на свеженския ръкав ще се пробвам и аз за шаран пък каквото стане
-
- ще става разбирач
миналата седмица читав костур поне се хващаше - къде на дъно, къде на перо( на червейче и на рибе).. успях и на блеснарката да им се накефя , яко хапят костурите
, стръвници 
някой не е ли имал късмета да хване щука? миналата година бях видял една щука(около лакътя), маса време я целих с кви ли не блесни ама нещя и нещя..

някой не е ли имал късмета да хване щука? миналата година бях видял една щука(около лакътя), маса време я целих с кви ли не блесни ама нещя и нещя..
късмет работа . .
Тази седмица пак само костур.Хубав костур,ама костур. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!