Батак "дъното"

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Батак "дъното"

Мнение от geno77 »

Здравейте,интересува ме язовир Батак месноста "дъното",къде там някъде може да се остановя на палатка,търся сянка и горе долу нормална дълбочина за любителски риболов.
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Батак "дъното"

Мнение от batlar »

по това време кадет свариш за място колега преди 2 седмици събота и неделя беше пълно делниците по айляк ама ся жегите почнаха та ......
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Carpara
новобранец
новобранец

Мнение от Carpara »

места за палатка има преди кулата , а и от другата страна след стената но след станциите
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

Carpara написа:места за палатка има преди кулата , а и от другата страна след стената но след станциите
ами аз там някъде се ориентирам,след станцийте но не знам как е там брега и каква е дълбочината.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Асфалтираният път свършва непосредствено след бившата станция на съобщенията и нататък е за джипове. Дълбочините са различни според релефа. На отсрещния бряг преди кулата има два три прилични залива със сенки и дълбочина 4-5 метра, излиза едра червеноперка на млечна царевица, а на дъно може да търсиш и шаран след захранване, но няма гаранция. Не знам колко е пълен язовира след тези дъждове, затова и места и дълбочини са относителни.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Язовирът е пълен,дълбочини има колкото си искаш :D ,но едва ли ще намериш подходящо място ,в близост до язовира,тъй като в момента върви Великото преселение на народите!!! :D
Но все пак,НАСЛУКА!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

docenta написа:Асфалтираният път свършва непосредствено след бившата станция на съобщенията и нататък е за джипове. Дълбочините са различни според релефа. На отсрещния бряг преди кулата има два три прилични залива със сенки и дълбочина 4-5 метра, излиза едра червеноперка на млечна царевица, а на дъно може да търсиш и шаран след захранване, но няма гаранция. Не знам колко е пълен язовира след тези дъждове, затова и места и дълбочини са относителни.
След асфалта може и с автомобил до някъде,но не мисля че ще се намери място за бивакуване(претъпкано е) Язовира е доволно пълен! За отсрещния бряг...шарана е мит, но все пак всяко правило си има изключения :) За бивакуване по вероятно да се намери място! По принцип на дъното си е доволно дълбоко(плиткажи почти няма)! Мното точно казано за едрата червеноперка....и костур! :drinkers:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

благодаря за информацията :drinkers: аз ще заминавам на 25-ти и се пада понеделник,може и да няма толкова хора но най вероятно ще ви послушам и ще потърся места преди кулата.
Аватар
donniko
новобранец
новобранец

Мнение от donniko »

geno77 написа:Здравейте,интересува ме язовир Батак месноста "дъното",къде там някъде може да се остановя на палатка,търся сянка и горе долу нормална дълбочина за любителски риболов.
как мина риболовния ти излет , хвана ли риба , мисля сега да се изнеса за 4 или 5 дена.....
УСПЕХ,ТОВА Е ЕДНА ИГРА НА УМА....!Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”