Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Батак "дъното"
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Батак "дъното"
Здравейте,интересува ме язовир Батак месноста "дъното",къде там някъде може да се остановя на палатка,търся сянка и горе долу нормална дълбочина за любителски риболов.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Батак "дъното"
по това време кадет свариш за място колега преди 2 седмици събота и неделя беше пълно делниците по айляк ама ся жегите почнаха та ......
места за палатка има преди кулата , а и от другата страна след стената но след станциите
-
- научил се да хвърля
ами аз там някъде се ориентирам,след станцийте но не знам как е там брега и каква е дълбочината.Carpara написа:места за палатка има преди кулата , а и от другата страна след стената но след станциите
Асфалтираният път свършва непосредствено след бившата станция на съобщенията и нататък е за джипове. Дълбочините са различни според релефа. На отсрещния бряг преди кулата има два три прилични залива със сенки и дълбочина 4-5 метра, излиза едра червеноперка на млечна царевица, а на дъно може да търсиш и шаран след захранване, но няма гаранция. Не знам колко е пълен язовира след тези дъждове, затова и места и дълбочини са относителни.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Язовирът е пълен,дълбочини има колкото си искаш
,но едва ли ще намериш подходящо място ,в близост до язовира,тъй като в момента върви Великото преселение на народите!!!
Но все пак,НАСЛУКА!

Но все пак,НАСЛУКА!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- hshopov
- разбира нещата
След асфалта може и с автомобил до някъде,но не мисля че ще се намери място за бивакуване(претъпкано е) Язовира е доволно пълен! За отсрещния бряг...шарана е мит, но все пак всяко правило си има изключенияdocenta написа:Асфалтираният път свършва непосредствено след бившата станция на съобщенията и нататък е за джипове. Дълбочините са различни според релефа. На отсрещния бряг преди кулата има два три прилични залива със сенки и дълбочина 4-5 метра, излиза едра червеноперка на млечна царевица, а на дъно може да търсиш и шаран след захранване, но няма гаранция. Не знам колко е пълен язовира след тези дъждове, затова и места и дълбочини са относителни.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- научил се да хвърля
благодаря за информацията
аз ще заминавам на 25-ти и се пада понеделник,може и да няма толкова хора но най вероятно ще ви послушам и ще потърся места преди кулата.

как мина риболовния ти излет , хвана ли риба , мисля сега да се изнеса за 4 или 5 дена.....geno77 написа:Здравейте,интересува ме язовир Батак месноста "дъното",къде там някъде може да се остановя на палатка,търся сянка и горе долу нормална дълбочина за любителски риболов.