Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сафрид 2014

Мнение от SANTIMIR »

Искам само да спомена нещо - за въпросния улов на Дедо ви Иван не знам , ама на следващия ден на Мартина нямаше нито един сафрид :roll: . Как става този номер :ANAL: - И айде да не ми навивате парцали на Х....я , че не сме за сефте на море . На Мартина ходя от 5 годишен ,всяко място от дет може да се фърли въдица познавам в региона , както и от брега така и от лодка . Рибарите от Шабла бяха изкарали акула и казаха че от доста време сафрид няма :axe: .Това е моята среща с действителността , изводите всеки сам да си направи :drinkers:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

SANTIMIR написа:Искам само да спомена нещо - за въпросния улов на Дедо ви Иван не знам , ама на следващия ден на Мартина нямаше нито един сафрид :roll: . Как става този номер :ANAL: - И айде да не ми навивате парцали на Х....я , че не сме за сефте на море . На Мартина ходя от 5 годишен ,всяко място от дет може да се фърли въдица познавам в региона , както и от брега така и от лодка . Рибарите от Шабла бяха изкарали акула и казаха че от доста време сафрид няма :axe: .Това е моята среща с действителността , изводите всеки сам да си направи :drinkers:
Колега ,виж сега какво ще ти кажа. Не знам от колко време ловиш сафриди ,не знам и как ги ловиш ,или пък на кое място и прочие и прочие.Аз няма да кажа лоша дума за теб ,защото първо не те познавам и второ не обичам да обиждам хората.Ще ти кажа само ,че ловя риба почти всяка вечер и не от 5 а от 12-13 години по целият бряг на Тюленово. Аз невярна ,или грешна информация не съм давал и няма и да дам.Просто не съм такъв човек.Когато говоря за риболов ,за уловени килограми риба ,или каквато и да е информация за рибите ,винаги съм бил и ще бъда честен.По-скоро истината е тази ,че не пиша за всеки мой улов ,защото за обикновения рибар ,нещата понякога изглеждат пресилени и нереални ,както може би в случая сега с теб.Аз за около 15-20 дена ,или вечери по-точно съм наловил около 100кг. сафрид.Информацията я давам в един друг форум ,където ме познават всички и никой не ме мисли за лъжец.А тук пуснах снимка само на един улов и ме изкарахте такъв.За това не пиша тук редовно ,защото винаги ще се намери някой ,който ще мисли ,че ви лъжа.Ма пък и не се учудвам .След като ме изкараха ,че продавам чепарета по 18 лв .,що пък да не съм и долен лъжец .Ето ти един линк с уловите ми в последните двадесет вечери, ей така просто да ги разгледаш .И въпреки всичко не те упреквам ,че така си си помислил за мен .Желая ти приятен ден ,както и на всички съфорумци. Ето го и линка.
http://bukiiaz.snimka.bg/fishing/safrid-2014g.818669" onclick="window.open(this.href);return false;
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Там е работата, че един път има един път няма. Водата е топла рибата е пръсната и излиза на брега вечер . Ако вообще се появи де...Аз бях по скалите и брега 2-3 дни и вечери от Болата до Езерец (подвижен с кемпер ). Който може хваща, който не гледа . Има си техника на ловене, както и дълбочина, осветление, чепарета и т.н. Аз лично имам венъж 3 кг,а на 09.08. - 10 сафрида . А от лодка същата работа, но вместо сафрид 5 циганки на сарфиденото чепаре и после 2 дни нищо ( това един приятел) . А летуващи,палаткаджии, риболовци -туристи -кандидати, безхаберници какви ли не . Мръсотията е на макс. Това е реалната картина уважаеми колеги .
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

MARLIN написа:Там е работата, че един път има един път няма. Водата е топла рибата е пръсната и излиза на брега вечер . ...... А летуващи,палаткаджии, риболовци -туристи -кандидати, безхаберници какви ли не . Мръсотията е на макс. Това е реалната картина уважаеми колеги .
Абсолютно съм съгласен с колегата. Това е самата истина.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

ей окипазихте темата тука
може би от форума познавам само един двама и няколко ги познавам задочно
не познавам никого от писалите в темата и споровете
да е жив и здрав човека, направил чепаретата - продава ги, защото явно имат резултат
дали 18, дали 50 или дали 2, не е ваша работа докато не давате вие парите... а когато ги давате ще търсите сметка - иначе четете си, хвалете се и да си върви живота...
то и като нашумяха чепаретата с фосфориращото ламе във варна ги продаваха на луди пари, а човека който ги правеше в бургас и ги опаковаше в найлончета по поръчка на варненските магазини им ги продаваше по 9-10 пъти по ниска цена, ама хората във варна си плащаха и се радваха....
живота си върви.... не са ви взели пари от джоба нали
вярно че на българина немотията и всичко му дойде до гуша, но защо всичко трябва да се превръща в ненавист, злоба и не знам си още какво...
предполагам че щом толкова хора се застъпаха за човека, явно е със доста стабилна репутация и надали ще има смисъл да качва стари снимки за да се фука пред непознати и да се прави на велик...
един от малкото които апелират да се пази чистота и въпреки че се вижда че масата са свине, човека не спира...
не ми изглежда толкова дребнав, като множество баннати потребители качвали снимки за да се правят на велики...
както и да е.. извинявам се за отклонението, успех на всички и трябва да сме по толерантни един към друг... все пак едно хубаво нещо ни обединява, а ние типично по нашенски трябва да си покажем нрава...
успех на всички още един път
'моята' риба никой няма да ми е хване... същото се отнася и за 'вашата'
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Дядо Иван написа:Ето ти един линк с уловите ми в последните двадесет вечери, ей така просто да ги разгледаш .И въпреки всичко не те упреквам ,че така си си помислил за мен
Ванка не се пали и не им се връзвай,хващай си рибоците пълни си кофите пък който иска да вярва.То и весник с днешна дата до кофата да им снимаш,ще кажат че и печатница си имаш :wink:

п.п.После що не се дава информация от свясните рибари (така стана и като показвах снимките с чернокопите) е неверници и некадърници много :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

dobria1 написа:
Дядо Иван написа:Ето ти един линк с уловите ми в последните двадесет вечери, ей така просто да ги разгледаш .И въпреки всичко не те упреквам ,че така си си помислил за мен
Ванка не се пали и не им се връзвай,хващай си рибоците пълни си кофите пък който иска да вярва.То и весник с днешна дата до кофата да им снимаш,ще кажат че и печатница си имаш :wink:

п.п.После що не се дава информация от свясните рибари (така стана и като показвах снимките с чернокопите) е неверници и некадърници много :wink:
Митак-ти на мене кажи за рибите.....А пък аз гарантирам за 3 кила сафрид пред траката,има сафрид и около сондата пред Паша дере.
Има и от зъбатите вече-уловени по 40-сетина см. около .........-с лодка.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

:lol: :drinkers: .Ето ти един линк с уловите ми в последните двадесет вечери, ей така просто да ги разгледаш .И въпреки всичко не те упреквам ,че така си си помислил за мен .Желая ти приятен ден ,както и на всички съфорумци. Ето го и линка.
http://bukiiaz.snimka.bg/fishing/safrid-2014g.818669" onclick="window.open(this.href);return false;

Не съм тук за да се заяждам с някой , Било с Дядо Иван , Било с Дядо Хасан.... По същия повод си мисля ,че едва ли някой си прави галерия от снимки на добра слука за да дразни форума . Добре е да се подава реална информация , радвам се за тези който го правят . Аз например нямам такава галерия , а как ми се иска да имах .Явно не съм чак такъв резултатен рибар ( това си е истината ).Вярно е ,че съм стоял лодка до лодка с един дядка на Ной - той си скубеше карагьоз ,а аз хващах от време на време някой и друг сафрид колкото да ме държи там и да си скубя косите от яд.Ма кви ли не чепарета не пусках - е баш от неговите нямах ,накрая цопнах едно оранжево от една перука обрах всичките дракони и реших че най вероятно мога да пипна някой инфаркт и си тръгнах без нито един карагьоз ,,мамка му . Така , че Дядо Иване не се сърди нищо лошо не съм казал , просто така се случи на следващия ден незнам някой от мартина до естакадата да е хванал повече от 10ина сафрида . А за тамошните рибари тези дето са преди естакадата (по скоро настанилите се там ) разбират че има сафрид в морето едва когато Варненци ,Каварненци ,Добричлий и дори Софиянци са са умирисали на риба (това от опит го казвам) ... Тюленово ми е любимо място от дете , дори и дворно място и бунгало си купихме В КАМЕН БРЯГ там преди 6-7 години , но пълни кофи с сафрид от брега не съм виждал от дете . На времето преди доста години 20г. може би често висяхме с дни и нощи по брега с въдици на кладенец или на тапи ,е били сме тинейджъри , но няма да забравя един дядо и една баба идваха с една магарешка каручка Дядката вадеше една въдица и едни мн. мн . страни проскубани чепарета с големи куки и дебела мисина хващаше за час два 3-4 кила риба и си заминаваха . И това всеки път с години хахаха - даже имам и класьор с чепарета на баща ми и на други рибари от едни по добри времена - и мн. рибари , ако ги видят сега няма да повярват .че с тях се е хващало сафрид и то пълни кофи .На място ги осоляваха дори ,но имаше риба много тогава ( щом и аз съм хващал ).Щом ходиш по този вилаед е добре да обменяме информация с теб пък който хване хване ...Моята риба си е още в морето де ....
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

И да ми приготвиш едно чепаре фащачка Дедо Иване ,че кормораните все по подозрително ме гледат как махам колец из морето насам натам ..... :shock: :wink:
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

щоо не ми се вижда снимката на аватара...
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

Беше много секси
dido_di
новобранец
новобранец

Мнение от dido_di »

Може и по тая причина?
Последно промяна от dido_di на Пет Авг 15, 2014 9:41 am, променено общо 1 път.
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

Днес на Бяла - това е моят улов ,Колегата има същото количество
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

До колегите с генератора на Германката :shock: - момчета, светлината (прекомерната) не е основен фактор в улова на сафрид нощно време :wink:
Надявам се няма да се сърдите за градивната критика, но покрай вас и другите около вас не постигат желания резултат.
Инак за 3 часа 147 хаймани си е доволен резултат, на "доволна" светлина - много близка до дневната :wink:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

извинявам се за глупавия въпрос - това по-голямото на снимката горе какво е ?
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”