Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от robber_79 »

Сподели за теста със запалката :D
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Ако, наистина е флуоро при запалване със запалка,не трябва да гори!Образува се черно топче! :wink:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

robber_79 написа:Извинявам се , размера на влакното е 0.181 Rapture Zander spin .
Това е идеално за почитателите на монофила,но според мен тестът му е доста завишен:0.307-12.070кг! :D http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=100" onclick="window.open(this.href);return false;
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

Определено не е с реален тест
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Аз пък мисля да навия 1 ролка , на тежкия спининг ..и да го закча на стойката !
Някакви новини от Жребеца ?
Geo
новобранец
новобранец

Мнение от Geo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа:Аз пък мисля да навия 1 ролка , на тежкия спининг ..и да го закча на стойката !
Някакви новини от Жребеца ?
Бях в Събота и Неделя,та се изложих яко от към тролинг! :oops: :cry: :cry: В Събота времето беше ИДЕАЛНО за тролинг,защото беше доста променливо,но за съжаление се успах и влязох чак към 8.00ч,което е прекалено късно за сезона! :oops: :cry: За 10часа тролинг хванахме две сулчета и едно костуре,като накрая ми дойде зверски вятър и перфектна буря,та се уплаших и избегах към Гъзората Стара! :oops: :cry: В Неделя пак се успах и нищо не фанах на тролинг,щот след 2-часа влачене излезна Щорм,после и Дъжд за който пак не бях напълно готов и приключих с мъките! :cry: Накрая си взех своето="няколко" костура на рибе! :rolleyes: Нивото супер-високо,а водата е ГОРЕЩ чай и дори след вятъра така си остана!Тролинга е труден,та БРАВО на МАЙСТОРИТЕ дет са се разписали със сом или добра риба=треа още да се уча! :oops: :drinkers:

Рибите са по 10кила,но нарочно ги снимах от далече,да не ми завидят! :mrgreen:

Изображение

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:
robber_79 написа:Извинявам се , размера на влакното е 0.181 Rapture Zander spin .
Това е идеално за почитателите на монофила,но според мен тестът му е доста завишен:0.307-12.070кг! :D http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=100" onclick="window.open(this.href);return false;
Е,познай защо използувам монофили Момой? :wink: Там всичко е реално при тест/диаметър и е признато за №1 от професионалните риболовци по света! :drinkers: При поводите от флуоро най-доброто е Seaguar,но понеже имам само баят диаметър за кльонк и ползувам на D.A.M.-Tectan superior,че са евтини и с перфектно/доказано качество! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Макарите,които използвам за тролинг са Тика ариес 4000!!!Не съм имал намерение да крия,с какви тъкъми боравя!Надявам се,че задоволих любопитството ти! :wink:
Да мерси,но има ли такъв размер 4000? :rolleyes: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... 1344,d.cWc

Изображение

Ако е тази,ми изглежда с интересна от към механични решения! :roll:

Изображение

Прекалено хубава ми си види за тая цена! :rolleyes: :shock: :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:За колеги,които не знаят какви възли да използват ще посттна два!!!Първият за мен е най-добрия,за привързване на флуорокарбон към вирбел,карабинка и тн...Вторият е за плетено към флуорокарбон, също много надежден!!! http://vimeo.com/26851490" onclick="window.open(this.href);return false; Здравината на този възел,е с 30% по голяма,от колкото ако си използвал паломар!!! https://www.youtube.com/watch?v=52uWL43hUbw" onclick="window.open(this.href);return false; След като направите това сплитане,е хубаво като отрежете ненужното парче флуорокарбон(трябва да остане около един сантиметър фк на сплетката!),да го нагреете с запалка!!!Получава се нещо като топченце,което не позволява преплъзване на плетеното !!! :wink:
Много ми дойдоха твоите уроци по връзване,защото не са това най-добрите възли! :wink: А и съм сигурен,че си далеч от направата на перфектната линия за тролинг на Жребеца! :wink: Защото предполагам нямаш дни с 70 риби на тролинг? :rolleyes: Защото,когато едната линия в лодката хване 20,а другата 50 риби за един ден,тогава ще разбереш къде е сбъркана тази с 20-те риби! :idea: Дано си по-добър в анализите,отколкото при възлите! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:oops:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Troli Rapala написа:Много ми дойдоха твоите уроци по връзване,защото не са това най-добрите възли! :wink: А и съм сигурен,че си далеч от направата на перфектната линия за тролинг на Жребеца! :wink: Защото предполагам нямаш дни с 70 риби на тролинг? :rolleyes: Защото,когато едната линия в лодката хване 20,а другата 50 риби за един ден,тогава ще разбереш къде е сбъркана тази с 20-те риби! :idea: Дано си по-добър в анализите,отколкото при възлите! :mrgreen: :drinkers:
Колега, покажи някой възел, да се научим новобранците как се прави линия, че да не се разкарваме по язовирите, като загубен багаж в Авиокомпания БГ Еър :lol: , пък и да не земем да изгубим някой скъпичък воблер. Наистина ще е от полза за начинаещите в тролинга. :drinkers:
По-голям шаран от рибаря няма...
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Тролии не си се появил,и започваш да хапеш,нали нямаше да пишеш повече!!! :D Възелът за флуорокарбон го давам,защото съм стигнал до този извод след редица тастове!!!Отностно макарата,http://www.fishingline-bg.com/index.php ... id=924!!!А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Тролии не си се появил,и започваш да хапеш,нали нямаше да пишеш повече!!! :D Възелът за флуорокарбон го давам,защото съм стигнал до този извод след редица тастове!!!
Да,обаче преди да се появиш ТИ,възлите са измислени и пробвани от други хора без да те питат за твоето мнение! :wink: :mrgreen: :mrgreen: Първото клипче,което го показа е за връзване директно за примамката за джигинг=Пилкер=на неща които изобщо не са ти ясни и са много далеч от правилните възли за тролинг! :idea: Та помни винаги,че съм се появил преди теб в тролинга и така ще бъде докато дишаш! :wink: :drinkers: Няма да те отварям на възли,явно немаш нужда!Знам само,че си в грешната посока и "топлата вода" там е открита и ползувана от мен на Жребеца много преди да се надуеш с първия си сом!Почна да ми приличаш на Вестел! :cry: :mrgreen: От него тръгва изгряването и залязването на Слънцето по Жребчево! :mrgreen: От теб вече зависи пък Луната! :mrgreen: За мен ще останат по-малките планети,че сега прохождам там! :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!! :wink:
Виждам,че немаш срам и се опитваш да ме надскочиш,но нема как да ти се получи! :mrgreen: Почвам да броя годините до следващата ти риба над 2.5-3кг.,даже нема и да спя до тогава от вълнение! :cry: :mrgreen: Комплимента за "майсторлъка" го приеми от куртоазия,а не се вживявай толкова! :wink: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”