Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- robber_79
- ще става разбирач
Re: Тролинг на Жребеца
Сподели за теста със запалката 

Ако, наистина е флуоро при запалване със запалка,не трябва да гори!Образува се черно топче! 

Това е идеално за почитателите на монофила,но според мен тестът му е доста завишен:0.307-12.070кг!robber_79 написа:Извинявам се , размера на влакното е 0.181 Rapture Zander spin .

Определено не е с реален тест
- robber_79
- ще става разбирач
Аз пък мисля да навия 1 ролка , на тежкия спининг ..и да го закча на стойката !
Някакви новини от Жребеца ?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бях в Събота и Неделя,та се изложих яко от към тролинг!robber_79 написа:Аз пък мисля да навия 1 ролка , на тежкия спининг ..и да го закча на стойката !

Рибите са по 10кила,но нарочно ги снимах от далече,да не ми завидят!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,познай защо използувам монофили Момой?NDGZMG написа:Това е идеално за почитателите на монофила,но според мен тестът му е доста завишен:0.307-12.070кг!robber_79 написа:Извинявам се , размера на влакното е 0.181 Rapture Zander spin .http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=100" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да мерси,но има ли такъв размер 4000?NDGZMG написа:Макарите,които използвам за тролинг са Тика ариес 4000!!!Не съм имал намерение да крия,с какви тъкъми боравя!Надявам се,че задоволих любопитството ти!

Ако е тази,ми изглежда с интересна от към механични решения!

Прекалено хубава ми си види за тая цена!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много ми дойдоха твоите уроци по връзване,защото не са това най-добрите възли!NDGZMG написа:За колеги,които не знаят какви възли да използват ще посттна два!!!Първият за мен е най-добрия,за привързване на флуорокарбон към вирбел,карабинка и тн...Вторият е за плетено към флуорокарбон, също много надежден!!! http://vimeo.com/26851490" onclick="window.open(this.href);return false; Здравината на този възел,е с 30% по голяма,от колкото ако си използвал паломар!!! https://www.youtube.com/watch?v=52uWL43hUbw" onclick="window.open(this.href);return false; След като направите това сплитане,е хубаво като отрежете ненужното парче флуорокарбон(трябва да остане около един сантиметър фк на сплетката!),да го нагреете с запалка!!!Получава се нещо като топченце,което не позволява преплъзване на плетеното !!!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колега, покажи някой възел, да се научим новобранците как се прави линия, че да не се разкарваме по язовирите, като загубен багаж в Авиокомпания БГ ЕърTroli Rapala написа:Много ми дойдоха твоите уроци по връзване,защото не са това най-добрите възли!А и съм сигурен,че си далеч от направата на перфектната линия за тролинг на Жребеца!
Защото предполагам нямаш дни с 70 риби на тролинг?
Защото,когато едната линия в лодката хване 20,а другата 50 риби за един ден,тогава ще разбереш къде е сбъркана тази с 20-те риби!
Дано си по-добър в анализите,отколкото при възлите!
![]()

По-голям шаран от рибаря няма...
Тролии не си се появил,и започваш да хапеш,нали нямаше да пишеш повече!!!
Възелът за флуорокарбон го давам,защото съм стигнал до този извод след редица тастове!!!Отностно макарата,http://www.fishingline-bg.com/index.php ... id=924!!!А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,обаче преди да се появиш ТИ,възлите са измислени и пробвани от други хора без да те питат за твоето мнение!NDGZMG написа:Тролии не си се появил,и започваш да хапеш,нали нямаше да пишеш повече!!!Възелът за флуорокарбон го давам,защото съм стигнал до този извод след редица тастове!!!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Виждам,че немаш срам и се опитваш да ме надскочиш,но нема как да ти се получи!NDGZMG написа:А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!!