Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:
NDGZMG написа:А за линията ми не бери грижа!!!За майсторлъка ти хващаш 50-70 риби по 200-300гр,аз 2-3 по 2,5-3 кг!!! :wink:
Здрасти!Кога фанеш 40-80лбр. риба на линия 10лбр.,ела ми се обади! :rolleyes: :mrgreen: За такива битки треа да имаш дупе и смело сърце,а не да си страхлив до скъсване! :twisted: :mrgreen: Тоя толстолоб е доста по-сложен за вадене и релийзване от сом с тия кила,вервай ми! :bear: Големите риби и хубавите жени не искат винаги груба игра,а даже предпочитат нежното и дълго водене дорде се изморят в екстаз! :wink: :drinkers: Ако думичката екстаз не ти говори нищо,значи си от грубияните без обноски! :mrgreen: Демек не всякога е предимство да си коч! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:

Изображение
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Ама наистина си голямо психо!!!!! :DВръзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща! :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!! :DВръзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща! :D
По-скоро съм психолог,та другия път се надуй на Спокимиро с твоя 20кила сом,че той още не е фащал такава риба и му текат лигите! :wink: :mrgreen: :drinkers: Стоманко доказа,че не си измислям за битката,рибата и воблера,но няколко години преди него пак имах същата битка без да я фаща рибата после никой,освен Краси-112 на следващия ден на сонара=само той знае колко кила е била щот и кльонка отгоре,ма тя не иска,че беше изморена от моя милост! :cry: Та където е Троли гъмжи от сценарии и екшън-филми по истински случаи,а не да връзвам линиите по вратите за да ги изпробвам на тест или да търкам различните видове влакна по четките на препариран сом! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз лично влакната и възлите ги изпробвам на реални риби с часове тормоз,което е гаранция за КАЧЕСТВО! :drinkers: Продължавам да ви чета и където сбъркате имам право да апем с критика! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:той Стоманко ще ги хваща! :D
Ще ги фаща,ама ако не се успива! :wink: :mrgreen: Щот оная сутрин преди да фани 38-цата,точно чичо ти Троли го събуди и го зарече да му снима клип! :idea: Е,не можех да му напраим клип,че се обади га мача е приключил,но за останалото си свърших работата перфектно,както винаги! :wink: Първи го събудих и последен го изпратих от гьола с почести,само толкова ми позволява възпитанието и културата! :wink: :drinkers: Алал да му е,само за този сом пролях сълзи от кеф за релийза!Два пъти можех да го убия,но се спаси и май ще стигне 200кила с този кофти опит,който придоби чрез нас! :rolleyes: :mrgreen: Третия път ще му е фатален,щот други релийзи на големи риби скоро не съм виждал=всичко отива в тиганя-ам! :drinkers: Та,такива ми ти филми по Жребчево и у нас! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Ето как изглежда възелът-верижка за Джигинг на 200-500грамови Пилкери,който ни предлага "Учителя"! :mrgreen: :rolleyes: Това всъщност е един възел направен десетина пъти! :wink: Та да го питам милият ни "Учител" в тролинга,защо му е този възел? :mrgreen: Защото този възел е за вертикално клатене на стотици метри дълбочина,на тежки блесни за съвсем други риби,които са на всичкото отгоре и морски=нищо общо със сладководния риболов! :wink: Та да питам "Учителя",ако връзва при всяка смяна на воблера с този възел от скъпия флуорокарбон,дали ще му останат кинти да стигне до гьола? :mrgreen: :butthead: И да го открехна "Учителя",че има точно два-три по-добри и стари-доказани възела за директно връзване на воблера/забележете разликата с Пилкер от 500грама/,които се използуват!Като един от тях се нарича Рапала,предвиден за връзване на Воблери без халки за по-свободно движение=игра и т.н. до безкрай!Та ако такива са ни "Учителите",то нищо добро не ни чека!Добре,че Троли е Професор и знае как да му вържи на гьола,дори и да е куцо,като Джон Силвър! :wink: :mrgreen: :drinkers: Утре ша ти кажа за другия възел,че ши ти доди много за една вечер и нема да имаш време да осмислиш казаното!На по-простите тролингисти,които не са хващали 151см. сом на Жребчево им препоръчвам сайта на Seaguar,там са показани основните 5 възела според различните ситуации и ще им стигнат до живот:https://www.seaguar.com/applications/knot-guide.html
Съжалявам,че АЗ и Seaguar не ви показваме възлите с клипове,а по-просто чрез картинка,но това е защото не ви смятаме за идиоти и можете да се оправите сами без обезателно подражание на първия срещнат хуманоид в нета! :rolleyes: :mrgreen:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Авг 19, 2014 1:48 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално! :wink: :rolleyes: Разказва ви некви измислици,как тегли на тармък сома от 19 метра дълбочина с 40либри плетеняк и как без Мьин-котата немало да го извади,щот много му помагало срещу вълните и вятъра! :rolleyes: Чак не ми се вярва какви съчинения ви представи и никой не забеляза? :rolleyes: Че то такива фантазии и фукни имат момчетата на по 10-15години! :shock: :rolleyes:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:
NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!! :DВръзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща! :D
По-скоро съм психолог,та другия път се надуй на Спокимиро с твоя 20кила сом,че той още не е фащал такава риба и му текат лигите!....
Не бих искал да се оправдавам като ученичка, но в интерес на истината съм принуден да отбележа, че колегата психолог пише неистини. Ако си замълча, ще излезе че е вярно.
Може би тези неистини са продиктувани от неинформираност, а може би от завист за това, че въпреки че съм започнал да практикувам риболова на тролинг няколко години след него, то последните две-три се справям доста по-добре при риболова на сом на тролинг. Ама много доста :wink:
ribata402 написа: Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Troli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално! :wink: :rolleyes: Разказва ви некви измислици,как тегли на тармък сома от 19 метра дълбочина с 40либри плетеняк и как без Мьин-котата немало да го извади,щот много му помагало срещу вълните и вятъра! :rolleyes: Чак не ми се вярва какви съчинения ви представи и никой не забеляза? :rolleyes: Че то такива фантазии и фукни имат момчетата на по 10-15години! :shock: :rolleyes:
Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумите
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

maria88999 написа:
Troli Rapala написа:Неслучайно се изсмях на Вестел,защото не си знае възела и ни показа някаква картинка от Гугъл без да снима примерно своята линия и възел реално! :wink: :rolleyes: Разказва ви некви измислици,как тегли на тармък сома от 19 метра дълбочина с 40либри плетеняк и как без Мьин-котата немало да го извади,щот много му помагало срещу вълните и вятъра! :rolleyes: Чак не ми се вярва какви съчинения ви представи и никой не забеляза? :rolleyes: Че то такива фантазии и фукни имат момчетата на по 10-15години! :shock: :rolleyes:
Ти се смееш на Вестела ама тои всяка седмица хваща сом а ти гледаш мача от близо.Тази сьбота и неделя на Жребеца имат 22кг.сом в групата.А ТИ само лаеш по форумите
Той на Вестел само вода може да му носи! :lol: :lol: :lol:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Той на Вестел само вода може да му носи! :lol: :lol: :lol:[/quote]
И да му сменя воблерите :lol:
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от julian nachevski »

То скоро ще има състезание още месец месец и малко и ще се види кой колко вади. Всеки хваща ама тогава ще видим кой кои е.
моята риба няма кой да я хване
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

състезанието не е показател,ако погледнеме историята,ще видиме че повечето майстори на тролинга не са дори в троиката,трябва си и късмет
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

maria88999 написа:
На кой волер е изваден сома 22кг знаешли? :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Cat_fish написа: На кой волер е изваден сома 22кг знаешли? :wink:
Ни мъ интерисува,щот не съм хлапак на 15години,който е открил новата си играчка и споделя пред стадото! :mrgreen: Аз съм Единак и немате шанс у тъмното,че е страшно и грозно! 8) Радвайте се,но преди това влезте в Албума на Троли да ви се дръпне лайното от добри сомове и хиляди риби на тролинг точно от Жребеца,че много зеяте напоследък и си го просите! :wink:Споко,нема да ти броим правописните грешки,че не са малко и съм затруднен в цифрата! :axe: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:
Госпожо Марияна Горанова,ако обичате не дейте да вадите рогите още от първия си пост и да говорите за лаене и други животински звуци,че не сме все пак на село!При вас явно е по-шумно и не ми следите мисълта,а тя е елементарно ясна и лесна,като за първолаци! :wink: Риболовът на тролинг не започва и не свършва с вас на Жребчево,защото това не е вашето село! :mrgreen: Жалко,че Вашият "мъж" в семейството не е много ясен,защото иначе не мога да си обясня вашето .....включване в темата!Ми тя Тролина,ако тръгне да ти отговаря и ше треа да те пращаме с виза до Марс=просто немаш шанс там и ще бъдеш изядена на тема сомове,тролинг и квот се сетиш в скучния си живот! :mrgreen: С вас приключих,па ако нещо съм ви засегнал семейно на тема тролинг на Жребчево,дайте некой истински мъж със самочувствие и опит,защото до тук чух детски обяснения за ваденето на сом от ....,ще ви подаря рендето вьорнер,ако усещаш намека! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”