Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
NDGZMG
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от NDGZMG »

Голяма злоба го е налегнала, заради рядкото ходене на риба!!! :roll:
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

spookymiro написа:
Troli Rapala написа:...
Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."

Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.

Поздрави!

P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир... :wink:
Много точно му го каза Миро, но едва ли ще те разбере. :supz: :supz: :supz:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ехеееей,мишлетата са се обединили срещу Троли! :rolleyes: Оставих ви ден почивка за видим,дали можете да кажете нещо по темата без да храчите по мой адрес и не се изненадах от мълчанието ви!Всеки се скри поотделно,защото сте силни само заедно! :mrgreen: Радвам се,че хващате по 5 сома на ден с тегло от 500грама до килограм и половина,но дано поне ги релийзвате,за да не се продрискате! :cry: Аз лично сомчета с този размер съм хванал около две-три за 10години тролинг на Жребеца! :mrgreen: Преди две години синът ми Тролчо /тогава беше на 10годинки/хвана три броя от този калибър и много се зарадва,та и вие така! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вземете пример от него! :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Голяма злоба го е налегнала, заради рядкото ходене на риба!!! :roll:
Предлагам ти да внимаваш каква глупост ще напишеш по мой адрес,защото от пост на пост започна да се излагаш много! :cry: Все пак постовете стоят тук с години и всеки ги е чел,та явно забравяш къде се намираш и с кого си имаш работа! :idea: Хванал си хубав сом,преборил си се успешно и това е!Нищо повече!Не ти искам благодарностите за оня момент,не държа на авторските права,просто реагирах според неволята и споделих ПРЕЖИВЯНОТО!Та нямам претенции да съм ти Учител в тролинга!ТИ обаче мина границата,защото се опита да Учиш хората как се правят най-добрите 10-минутни възли за морски джигинг,как се гори края на флуорото=голем смех=ако тръгне да се развръзва възела заради недостатъчно стягане,то топчето едва ли ще помогне да не се изниже края и да замине възела=вервай си на ........ фантазиите! :mrgreen: Освен това ни показа,че не си знаеш макарата,кой размер е и ми даваш некакъв измислен нет-магазин за такъми,който е объркал данните на макарата=няма размер 4000 при този модел макара!Влез в Гугъл или при вносителя за България и ще видиш,ще са те врътнали а ти разбра чак сега от Троли за това! :wink: :mrgreen: Твоят модел макара се произвежда само в размер 3000 и 3500,ма само треа да си погледнеш кутишката или шпулата!Та още ти е рано да се обаждаш от коневръза/Жребчево/ и да се праиш на учител,защото ти гледат сеира бая народ! :cry: :rolleyes: :butthead: Сбогом "Учителю"! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

sara2 написа:
spookymiro написа:
Troli Rapala написа:...
Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."

Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.

Поздрави!

P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир... :wink:
Много точно му го каза Миро, но едва ли ще те разбере. :supz: :supz: :supz:
Питай твоя кумир Миро на кого искаше да завещае колекцията си от воблери и защо? :mrgreen: Аз му отказах,че е по-мъчително за него да е жив и да не нема на кого да ги остави,когато се пръсне от преяждане с по 5 сомчета по кило на ден с 50либри линия-плетеняк,до които немаше да стигне без кражбите от мен! :mrgreen: :mrgreen: Ето ви е една темичка от 2007година,която е актуална и до днес,ма ви мързи да четете и бегате от действителността!Проблема си е ваш,но изглеждате глупаво през 2014година на нейния фон! :wink: :mrgreen:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=16517
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:
Troli Rapala написа:
Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.

:cry: !
Съгласен! :idea: Чакам снимка на 22-ката или поне друга свестна риба от там!Събота и Неделя бях там и видях една лодка да хваща костуре с кеп на тролинг,но нищо по-интересно включая себе си!
Точно за това говоря.Точно събта и неделя се ловяха сомове,а ти сулки и костури.А уж много им разбираш :lol:
Нещо не ви видях сомовете от ТАЗИ Събота на снимка,ма нещо ти аресва да лъжеш на кила! :mrgreen: А и за Неделята доста ЛЪЖЕШ,защото тролих до обяд сам на гьола и поради силния вятър мишките се бяха скатали по .......лагерите пък после имаше и бая дъжд от 14ч. до стъмване! :wink: Та не лъжи прекалено много,защото нищо не може да ми убегне! :wink: ЛЪЖЦИ СТЕ и това е картинката по Жребчево!Действително има неква 18-ка,а не 22-ка сом на Сливър при Църквата от Пловдив е и се казва А........,но е хванат предишната Събота!ЛЪЖЦИ СТЕ ВИЕ! :wink:Сефте видех днес,къде е туй Павликени! :rolleyes: :mrgreen: Далече сте от истината! :mrgreen:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа: Нещо не ви видях сомовете от ТАЗИ Събота на снимка,ма нещо ти аресва да лъжеш на кила! :mrgreen: А и за Неделята доста ЛЪЖЕШ,защото тролих до обяд сам на гьола и поради силния вятър мишките се бяха скатали по .......лагерите пък после имаше и бая дъжд от 14ч. до стъмване! :wink: Та не лъжи прекалено много,защото нищо не може да ми убегне! :wink: ЛЪЖЦИ СТЕ и това е картинката по Жребчево!Действително има неква 18-ка,а не 22-ка сом на Сливър при Църквата от Пловдив е и се казва А........,но е хванат предишната Събота!ЛЪЖЦИ СТЕ ВИЕ! :wink:Сефте видех днес,къде е туй Павликени! :rolleyes: :mrgreen: Далече сте от истината! :mrgreen:
Павликени е в центъра на картата на БГ :lol: :lol: :lol:
Не се притеснявай - сома 22 ка та не е хванат от Павликенчанин ... но аз присъствах на ваденето - ето я рибата

Изображение

А това е наградата която въри към нея :wink:

Изображение
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:Сбогом "Учителю"! :drinkers:
Та като та гледам, че си се кръстил Troli и претендираш, че си много вещ във тролинга ... а кажи за какво се прави тази дупка на Халкото :rolleyes:

Изображение
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Тролка пак се изказваш неподготвен!!!! :D[
20140821_161859.jpg
20140821_161859.jpg (1.61 MiB) Преглеждано 814 пъти
],
20140821_161859.jpg
20140821_161859.jpg (1.61 MiB) Преглеждано 814 пъти
[/img] И още нещо,не ловувам в група макар че е по успешно !!!
Прикачени файлове
20140820_173443.jpg
20140820_173443.jpg (1.07 MiB) Преглеждано 814 пъти
20140821_161818.jpg
20140821_161818.jpg (2.72 MiB) Преглеждано 814 пъти
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

[quote="NDGZMG"]Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!Ами,те от завода са объркали лепенката :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:
NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!Ами,те от завода са объркали лепенката :lol: :lol: :lol:
Да бе верно,може и вас да са ви объркали в завода за чушкопеци! :rolleyes:Продължавайте все в същия дух,да ви излезе цялата простотия и селяния! :drinkers:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

ЛЪЖЦИ СТЕ ВИЕ Няма ли да се извиниш поне?
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Госпожо не се хабете излишно,няма смисъл котка по гръб не пада!!! :wink:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Левака:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”