Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Голяма злоба го е налегнала, заради рядкото ходене на риба!!! 

Много точно му го каза Миро, но едва ли ще те разбере.spookymiro написа:Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."Troli Rapala написа:...
Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.
Поздрави!
P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ехеееей,мишлетата са се обединили срещу Троли!
Оставих ви ден почивка за видим,дали можете да кажете нещо по темата без да храчите по мой адрес и не се изненадах от мълчанието ви!Всеки се скри поотделно,защото сте силни само заедно!
Радвам се,че хващате по 5 сома на ден с тегло от 500грама до килограм и половина,но дано поне ги релийзвате,за да не се продрискате!
Аз лично сомчета с този размер съм хванал около две-три за 10години тролинг на Жребеца!
Преди две години синът ми Тролчо /тогава беше на 10годинки/хвана три броя от този калибър и много се зарадва,та и вие така!
Вземете пример от него!

Вземете пример от него!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предлагам ти да внимаваш каква глупост ще напишеш по мой адрес,защото от пост на пост започна да се излагаш много!NDGZMG написа:Голяма злоба го е налегнала, заради рядкото ходене на риба!!!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Питай твоя кумир Миро на кого искаше да завещае колекцията си от воблери и защо?sara2 написа:Много точно му го каза Миро, но едва ли ще те разбере.spookymiro написа:Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."Troli Rapala написа:...
Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.
Поздрави!
P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир...![]()
![]()

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=16517
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо не ви видях сомовете от ТАЗИ Събота на снимка,ма нещо ти аресва да лъжеш на кила!maria88999 написа:Точно за това говоря.Точно събта и неделя се ловяха сомове,а ти сулки и костури.А уж много им разбирашTroli Rapala написа:Съгласен!Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.
!
Чакам снимка на 22-ката или поне друга свестна риба от там!Събота и Неделя бях там и видях една лодка да хваща костуре с кеп на тролинг,но нищо по-интересно включая себе си!

- vestel
- новобранец
Павликени е в центъра на картата на БГTroli Rapala написа: Нещо не ви видях сомовете от ТАЗИ Събота на снимка,ма нещо ти аресва да лъжеш на кила!А и за Неделята доста ЛЪЖЕШ,защото тролих до обяд сам на гьола и поради силния вятър мишките се бяха скатали по .......лагерите пък после имаше и бая дъжд от 14ч. до стъмване!
Та не лъжи прекалено много,защото нищо не може да ми убегне!
ЛЪЖЦИ СТЕ и това е картинката по Жребчево!Действително има неква 18-ка,а не 22-ка сом на Сливър при Църквата от Пловдив е и се казва А........,но е хванат предишната Събота!ЛЪЖЦИ СТЕ ВИЕ!
Сефте видех днес,къде е туй Павликени!
![]()
Далече сте от истината!

Не се притеснявай - сома 22 ка та не е хванат от Павликенчанин ... но аз присъствах на ваденето - ето я рибата

А това е наградата която въри към нея

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- vestel
- новобранец
Та като та гледам, че си се кръстил Troli и претендираш, че си много вещ във тролинга ... а кажи за какво се прави тази дупка на ХалкотоTroli Rapala написа:Сбогом "Учителю"!

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!
[ ], [/img] И още нещо,не ловувам в група макар че е по успешно !!!

- Прикачени файлове
-
- 20140820_173443.jpg (1.07 MiB) Преглеждано 816 пъти
-
- 20140821_161818.jpg (2.72 MiB) Преглеждано 816 пъти
-
- новобранец
[quote="NDGZMG"]Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!Ами,те от завода са объркали лепенката

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да бе верно,може и вас да са ви объркали в завода за чушкопеци!maria88999 написа:NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!Ами,те от завода са объркали лепенката![]()
![]()

-
- новобранец
ЛЪЖЦИ СТЕ ВИЕ Няма ли да се извиниш поне?
Госпожо не се хабете излишно,няма смисъл котка по гръб не пада!!! 

-
- новобранец
Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Левака: