Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Лесно е да нападаш колегите без основание,да ги наричаш лъжци,а ти е много трудно да се извиниш.Това ли е великия ТРОЛИ ?А глупака в този случаи маи си ти
- vestel
- новобранец
Ей тъй най та харесвам ... мълчанието на агнетатаTroli Rapala написа:Левака:

За дупката не търси в Гугал ... няма да намериш нищо ... но от БГ някой други знаят за какво служи ... и колко мм трябва да е и на кой модели се прави

Последно промяна от vestel на Пет Авг 22, 2014 2:08 am, променено общо 1 път.
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- spookymiro
- ще става разбирач
Тролка, нещо ми хитрееш ми се струва
Освен, че постоянно пишеш лъжи по мой адрес, пускаш и злобни постчета с цел да ме накараш да изплюя някакво инфо. Да, ама не!
Само си губиш времето.
По-добре, като експерт по сомовете и сонарите вземи разясни малко повече за сома от снимките.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9412" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър.
Ако решиш да не отговориш ще те разбера....

Освен, че постоянно пишеш лъжи по мой адрес, пускаш и злобни постчета с цел да ме накараш да изплюя някакво инфо. Да, ама не!

По-добре, като експерт по сомовете и сонарите вземи разясни малко повече за сома от снимките.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9412" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър.

Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- vestel
- новобранец
Ей тъкмо я бях позабравил тази тема след като я заключиха ... а сега пак си я припомнихspookymiro написа:Тролка, нещо ми хитрееш ми се струва![]()
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър.![]()

още тогава мислех да питам за една техника на вадене на Монстери... но бях забравил за нея ...
Та изкам да питам - дали така (с високо вдигнати ръце) по бързо се измаря "Монстера"

ако е така може да си сложа и една бояджиска стълба или маса та да съм по-нависоко

- vestel
- новобранец
Той незнам дали ще отговори за сонарите, но като загледах по-задълбочено първия клип с монстера ... (мястото) кадето се бори със чудовището и изгледа от сонара каде го е пусналspookymiro написа: По-добре, като експерт по сомовете и сонарите вземи разясни малко повече за сома от снимките.
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър.![]()

Много ми прилича на това ...

Това не е чудовище а мост според моя сонар

Все пак човек може и да греши ... човешко е .... ако бъркам - то нека някой ме поправи

Ако все пак някой иска да види Монстера (Моста) ... координати

Да нее воблер BMG ред хедmaria88999 написа:Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв.

- vestel
- новобранец
ПознаCat_fish написа:Да нее воблер BMG ред хедmaria88999 написа:Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв.

- spookymiro
- ще става разбирач
Ето снимка и от моя сонар една година след случката:vestel написа: Това не е чудовище а мост според моя сонар![]()
![]()
и винаги си е бил там
![]()
Все пак човек може и да греши ... човешко е .... ако бъркам - то нека някой ме поправи
Ако все пак някой иска да види Монстера (Моста) ... координатиN042.38.654 / E025.50.214

Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Бахти сома, една година седи и чака Троли да му подаде 

- vestel
- новобранец
Гледам не се е появявал отдавна ... сегурно е тръгнал да го търсиjackpot написа:Бахти сома, една година седи и чака Троли да му подаде

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сигурен ли си,я пак си помисли дали знаеш за някой по-подготвен за Жребеца от към битки?NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!

- vestel
- новобранец
Не очаквах толкова скоро да се появиш тука ... на Жребеца те очаквах да си по настоятелен ....Troli Rapala написа:Сигурен ли си,я пак си помисли дали знаеш за някой по-подготвен за Жребеца от към битки?NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!!![]()
![]()
В петък съм там ... може да си спретнем едно малко състезаниице ... дано се класираш за някоя паница или ваза

Troli Rapala написа:Сега дояждам 2пържоли от 18ка и 10-ка хванати за час през пролетта,wink:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Разбирам,че искаш да се изкараш много печен пред толкова хора,но не е така!

http://www.alanhawk.com/reviews/tlsmn.html
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Това е може би единствения анализ на макара в който ще видиш Алън да показва риби!

=Ефекта на Глобалното село=
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Авг 26, 2014 8:54 pm, променено общо 1 път.