Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
maria88999
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от maria88999 »

Лесно е да нападаш колегите без основание,да ги наричаш лъжци,а ти е много трудно да се извиниш.Това ли е великия ТРОЛИ ?А глупака в този случаи маи си ти
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:Левака:

Изображение
Ей тъй най та харесвам ... мълчанието на агнетата :lol: :lol: :lol:
За дупката не търси в Гугал ... няма да намериш нищо ... но от БГ някой други знаят за какво служи ... и колко мм трябва да е и на кой модели се прави :wink:
Последно промяна от vestel на Пет Авг 22, 2014 2:08 am, променено общо 1 път.
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Тролка, нещо ми хитрееш ми се струва :wink:
Освен, че постоянно пишеш лъжи по мой адрес, пускаш и злобни постчета с цел да ме накараш да изплюя някакво инфо. Да, ама не! :wink: Само си губиш времето.

По-добре, като експерт по сомовете и сонарите вземи разясни малко повече за сома от снимките.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9412" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър. :roll:

Ако решиш да не отговориш ще те разбера....
:D
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

spookymiro написа:Тролка, нещо ми хитрееш ми се струва :wink:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9412" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър. :roll:

Ей тъкмо я бях позабравил тази тема след като я заключиха ... а сега пак си я припомних :lol: :lol: :lol:
още тогава мислех да питам за една техника на вадене на Монстери... но бях забравил за нея ...

Та изкам да питам - дали така (с високо вдигнати ръце) по бързо се измаря "Монстера" :lol: :lol: :lol:
ако е така може да си сложа и една бояджиска стълба или маса та да съм по-нависоко :lol: :lol: :lol:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

spookymiro написа: По-добре, като експерт по сомовете и сонарите вземи разясни малко повече за сома от снимките.

Той незнам дали ще отговори за сонарите, но като загледах по-задълбочено първия клип с монстера ... (мястото) кадето се бори със чудовището и изгледа от сонара каде го е пуснал :arrow:

Изображение

Много ми прилича на това ... :arrow:

Изображение

Това не е чудовище а мост според моя сонар :lol: :lol: :lol: и винаги си е бил там :wink:
Все пак човек може и да греши ... човешко е .... ако бъркам - то нека някой ме поправи :D

Ако все пак някой иска да види Монстера (Моста) ... координати :arrow: N042.38.654 / E025.50.214 8)
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

maria88999 написа:Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв. :wink:
Да нее воблер BMG ред хед :wink:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Cat_fish написа:
maria88999 написа:Е сега има снимка.Не е пред църквата,не е на сливър,не е от Пловдив,не е 18.Просто ловят РИБИ.а не стръв. :wink:
Да нее воблер BMG ред хед :wink:
Позна :wink: - плиткия
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

vestel написа: Това не е чудовище а мост според моя сонар :lol: :lol: :lol: и винаги си е бил там :wink:
Все пак човек може и да греши ... човешко е .... ако бъркам - то нека някой ме поправи :D

Ако все пак някой иска да види Монстера (Моста) ... координати :arrow: N042.38.654 / E025.50.214 8)
Ето снимка и от моя сонар една година след случката:

Изображение

:D :D :D
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
jackpot
новобранец
новобранец

Мнение от jackpot »

Бахти сома, една година седи и чака Троли да му подаде :rolleyes:
И нашите примамки си ги бива, Ваша светлост...
https://www.facebook.com/GKHandmadewobblers/

......
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

jackpot написа:Бахти сома, една година седи и чака Троли да му подаде :rolleyes:
Гледам не се е появявал отдавна ... сегурно е тръгнал да го търси :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!! :D
Сигурен ли си,я пак си помисли дали знаеш за някой по-подготвен за Жребеца от към битки? :rolleyes: :wink: Теб не бих те "убил с мълчание",защото си на първа ЧЕСТНО спечелена битка и знаеш кога да спреш и да осъзнаеш някои културни граници,които не бива да се прекрачват!Това автоматично те изключва от "селянията"! :drinkers: Аз твоята битка съм я преживял през 2005 година и забележи през Април с много по-финни такъми,та ми отне 2часа за да се справя!От тогава до днес преживях доста битки,та не съм спирал да се развивам и да търся съвършенния такъм или воблер!На Откриването през 2012година праснах две 20-ки за ден + още към 40-50риби сулки+костур и една тройка Щука=това само в Събота между 30-40лодки от които една-две фанаха по некое соме 3-6кила!След 3дена се върнах и в силен вятър праснах 32-ка и малкото лодки към 10броя ме аплодираха!Хванах и още 5-6 дребни сомета,та се оказах след 2-3 дена риболов с близо 100кила сом за консумация!Та от тогава хващам толкова,колкото ми е необходимо без да пълня фризери/продавам бяла техника :mrgreen: /!Сега дояждам 2пържоли от 18ка и 10-ка хванати за час през пролетта,та ни ми се яде,ни ми се лови сом на Жребеца,че ми е писнало от хамалогия и касапницата след това на Асмата в Загората! :wink: :drinkers: Селяните нека си раздават шльоковици за награда или най-добре Паметници да си направят на площада след некой хубав сом,щот едва ли ще фанат пак нещо повече от 3-6кила! :mrgreen: Та ако влезеш в този риболов неминуемо ще смениш сегашните си такъм с читави!Ако смяташ обаче да си останеш с тази битка,не променяй нищо! :oops: :drinkers: Аз лично работя с най-доброто ВЪЗМОЖНО при такъмите! :idea: Защото почти винаги влизам в неравностойна битка=предимство на рибата заради тънкия такъм,но кво ме бъркат две счупени от риби макари за два дена или две загубени битки по над 2часа!Точно загубите те правят по-силен,а не голямата уста на някой превъзбуден шебек с купена книжка! :mrgreen: :drinkers: Поздрави на Стара Загора,че ми миришеш на Заралия от секъде! :oops: :roll: Аз се научих от неволята,та с радост чета за чуждата с образователна цел,но рядко некой си признава по психологически причини,та познай кой е най-силен там! :wink: :drinkers:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!! :D
Сигурен ли си,я пак си помисли дали знаеш за някой по-подготвен за Жребеца от към битки? :rolleyes: :wink:
Не очаквах толкова скоро да се появиш тука ... на Жребеца те очаквах да си по настоятелен ....
В петък съм там ... може да си спретнем едно малко състезаниице ... дано се класираш за някоя паница или ваза :lol: :lol: :lol: па може да е пълна и с ракия или бира по твой вкус ... стига да се разпишеш :wink:
djeky
новобранец
новобранец

Мнение от djeky »

Troli Rapala написа:Сега дояждам 2пържоли от 18ка и 10-ка хванати за час през пролетта,wink: :drinkers:
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: оооооо..........., Боже да векуваш и да ни учиш... :prayer: :prayer: :prayer:, ден година храни :D :D :D :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Разбирам,че искаш да се изкараш много печен пред толкова хора,но не е така! :oops: Вирбелът с карабинка и възелът стоят криви=развалят играта на воблера,да не говорим,че този модел вирбел+карабинка е супер-неудобен за смяна на воблера и не бих му се доверил!Най-доброто при вирбелите е друго,просто треа да го откриеш! :wink: :drinkers: Нямам за цел да те обидя,а просто споделям пред публика! :idea: Надявам се да имаш и други битки,защото тогава искаш-неискаш,ще трябва си купиш например Тика-Талисман,което е най-доброто в момента като цена-качество-мощ на пазара и цената във България е най-ниска от навсякъде по света! :shock: :idea: Прочети тук за нея от Светилото при анализа на макари и се надявам наживо да ти обясня,ЗАЩО отдавам толкова голямо значение на макарата и защо ти е вредно пръстчето? :wink: :drinkers: Ако не бях чел за нея при него,нямаше и дума да обеля,защото мразя комерса и комерсиалистите в риболова! :idea: Вярвам само на "патило",не на платило! :mrgreen:

http://www.alanhawk.com/reviews/tlsmn.html
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Изображение

Това е може би единствения анализ на макара в който ще видиш Алън да показва риби! :rolleyes: И си задай елементарния въпрос:Защо толкова много се е потопил на тема макари и по цял свят го боготворят? :roll: Неговите анализи се използуват от риболовците по цял свят,защото пести време и пари при избора на макара за Битка! :idea: Никой от нас не може да си купи всички хубави видове макари и да им разбере недостатъците,а ето че има някой,който да ни ориентира за какво става въпрос! :idea: :drinkers: И най-важното:ако решиш да го питаш нещо ще ти отговори нормално без да се надува от позицията си на ЗНАЕЩ! :idea: :drinkers:

=Ефекта на Глобалното село=
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Авг 26, 2014 8:54 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”