Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от oldman »

Напоследък усещам, че вирбелът ми се явява най-слабото място в монтажа на линията - не мога да попадна на свестни вирбели, все нещо им куца. Бихте ли споделили вашия опит?
Сомът обича смелите!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

oldman написа:Напоследък усещам, че вирбелът ми се явява най-слабото място в монтажа на линията - не мога да попадна на свестни вирбели, все нещо им куца. Бихте ли споделили вашия опит?
Изображение

Това за мен е Вирбелът за тролинг=изчистен и без карабинка!Този от снимката е баят на СПРО,но и други фирми го имат в различни размери!Аз преди бях със същите на Рапала,че са от по-финна стоманена тел и верно се отваряха при буйни риби,но сега ги нема и слагам от по-баятия модел на различните марки! :drinkers: При смяна на воблера=нема по-добро,а и е мислен точно за тролинг! :idea:Правиш единичен или двоен Клинч и си готов за Битки=проверено безотказно 10години,че ти се лепят редовно=знаеме ти добьичетата! :wink: :mrgreen:
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Тролка пак се изказваш неподготвен!!!! :D[attachment=1]20140821_161818.jpg!!За плетката какво да ти кажа прави се за 2-3 минути,стига да не си схванат в ръцете!! :wink:Защо смяташ,че AG Kain Knot е непреложим в тролинга!!И още нещо,не ловувам в група макар че е по успешно !!!
Пич,то хубаво,ма нещо искаш да мъ врътнеш и не ти излиза как го правиш AG Kain Knot и ми пускаш негледаеми линкове! :rolleyes: :cry: Аз лично за тоя възел-AG Kain Knot ,че ми треат 2-3години да го схванем,та ако ми го направиш без да гледаш у "Тубето" в клатушкаща се лодка,в дъжд=печелиш 100лева! :mrgreen: :drinkers: Бе ти си луд! :mrgreen: Оди се връзвай! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Авг 26, 2014 9:24 pm, променено общо 1 път.
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Troli Rapala написа:
oldman написа:Напоследък усещам, че вирбелът ми се явява най-слабото място в монтажа на линията - не мога да попадна на свестни вирбели, все нещо им куца. Бихте ли споделили вашия опит?
Изображение

Това за мен е Вирбелът за тролинг=изчистен и без карабинка!Този от снимката е баят на СПРО,но и други фирми го имат в различни размери!Аз преди бях със същите на Рапала,че са от по-финна стоманена тел и верно се отваряха при буйни риби,но сега ги нема и слагам от по-баятия модел на различните марки! :drinkers: При смяна на воблера=нема по-добро,а и е мислен точно за тролинг! :idea:Правиш единичен или двоен Клинч и си готов за Битки=проверено безотказно 10години,че ти се лепят редовно=знаеме ти добьичетата! :wink: :mrgreen:
Изображение
пил ли си или толкова разбираш?Това на снимката е карабинка без вирбел.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:
Troli Rapala написа:
Изображение

Изображение
пил ли си или толкова разбираш?Това на снимката е карабинка без вирбел.
Пих,но все ще мозъка не ми е станал на пихтия,а при теб не е така щом праиш разлика къде да го вържеш!Тя дупката на карабинката и вирбела е една съща,точно като при всека жена=все тая де ше го праиш важното е да го врътнеш правилно и да остане доволна дупката после! :wink: :mrgreen: :drinkers:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Троли нещо ми се струва,че рано рано си набрал скорост тази вечер! :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не бях влизал отдавна,но доста се посмях с постовете на Троли.
Най-вече за големите риби над 50кг. и тия по-трудните около 20-40кг.
Да не говорим за култовата фраза...."Защото има разлика,дали рибата те е победила или ти си се предал от умора"!...
А това,че Вестел му е помогнала електричката,никога няма да го разбереш.Трябват ти чертежи.
Спокомиро хваща всяка година сомове над 30 килограма.....от тези най-борбените. :wink:
Щом си толкова добър на възлите с флоро,защо Върхара ти ги прави???
Заяждаш се постоянно с хората,но си ги подбираш за надскачане.....основно млади риболовци и жени.Те не знаят,че за толкова години,нито веднъж не съм чул, думичката извинявайте-сбърках.
Все пак няма да пиша повече срещу тебе.Не съм по масовия бой.Но съм удовлетворен,че хората най-накрая те разбраха и не ти вярват на глупостите,които пишеш.
Имената на воблерите ги знаеш,но рибите ги знаят по-добре от теб.Ориентирай се към други фирми,че балъка е вид риба,но не се гепи на едно и също......последното,сам си го написал.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа:Не бях влизал отдавна,но доста се посмях с постовете на Троли.
Най-вече за големите риби над 50кг. и тия по-трудните около 20-40кг.
И на мен ми е мъчно,че се смееш на себе си щот най-големият ти сом на тролинг е 6 кила=демек по нищо не се различаваш от 1000 тролингиста! :mrgreen: А Троли е един и битките му ще се помнят во-веки! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа:Не бях влизал отдавна,но доста се посмях с постовете на Троли.

Спокомиро хваща всяка година сомове над 30 килограма.....от тези най-борбените. :wink:
Е,па нема лошо ма дай да ги видиме,че то само с лъжи нема как да стигнеш до Цариград! :cry: :rolleyes: Давай ги тука веднага вашите селски сомета да ви изям до крак от към Битки,дорде сте още топли! :twisted:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Троли нещо ми се струва,че рано рано си набрал скорост тази вечер! :D
Е,дано и ти да станеш толко силен некогиш,че да се биеш с по 100тролингиста на Жребчево накуп и да записваш Победи! :drinkers: Нема по-сладко да резнеш некой "разбирач" га е трудно и "не дава"! :wink: Тогава разбираш докъде си стигнал в Играта! :drinkers: За мен риболовът на тролинг ще си остане Игра,че съм Играч,па некой ако ще влезе във филма "Светът се върти около мен"=да тича срещу вятъра кат катър,че не е лесно да си Жребец=треа да си от сой и добра генетика!А,наздраве!Дано ме отмениш по тоя край,че съм "изморен"! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа: Щом си толкова добър на възлите с флоро,защо Върхара ти ги прави???
Я,глей ти-"Селската клюкарка чула-недочула нещо и пищи на умрело"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ма беше ли там ма или го сънува? :mrgreen: Чак Върхи замеси,дет нема нищо общо с тролинга на Жребеца? :rolleyes: :shock: И от сто кладенеца да носиш вода,пак ще си останеш със спукана стомна=6 кила на тролинг!~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :finga: :finga: :finga: :finga: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Смеем се яко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Случая с Върхи от Жребеца е следния: :idea:
През миналата година започнах да използувам възела на Seaguar,както го препоръчват за моно към флуоро/издържа с 40-ката/,но в неговата направа има една уловка и всеки в началото го бърка,ако не е запомнил този детайл! :idea: :wink: Та на следващата седмица,га Стоманко пак го закова "говедото",Тролина си скъса линията и след 2-3опита не успях да направя отново възела на Сийгуър Изображение и в този момент дойде Върхи,та направи възела предназначен за брейд към флуоро:Изображение,който го знае всяко хлапе и интересното в случая е,че на Тролина и удари соме и възелът на Върхи издържа=не е гадно копили и ни донеси късмет,та на едни навлеци-надувковци им затворих устата,включително и на Спокимиро дет гледаше жално и мазно,но не го огря! :mrgreen:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Троли нещо ми се струва,че рано рано си набрал скорост тази вечер! :D
Позна,все пак използувам определено различна динамика на мислене=за стотни от секундата взимаш правилното решение,като във Ф-1! :idea: Взех психо-теста от раз,а там се провокират точно мисловните реакции за единица време! :wink: Два пъти си спасих въдиците от големи риби с рефлекс за разлика от други/не ги споменавам,че ги е срам :oops: :roll: /,но накрая бях победен от един костур-кило и ми открадна всичко в друг вид риболов! :mrgreen: :mrgreen: Ма щот бех алчен и работех с 3 въдици едновременно,та чух само шумът от потъващата въдица,че бех зает с другата жертва! :oops: :cry: :mrgreen:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
И на мен ми е мъчно,че се смееш на себе си щот най-големият ти сом на тролинг е 6 кила=демек по нищо не се различаваш от 1000 тролингиста! :mrgreen: А Троли е един и битките му ще се помнят во-веки! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Бате,ти си нагъл.На риболов хващам повече от колкото ти за година или две.Освен това не аз бях вързал сом 4кг. с корабно въже.
Нещо ти е грешно инфото за 6-те кила.Знаеш,че обичам да те наказвам с клипове.Ако искаш да ти качим един от Ивито с 11-ка.(срамувам се от фукни с подобни кила).Без друго,сега качвам десетина от последния риболов.
Предпоследния път хванах 15бр.Колкото ти костура, не си хванал.
Да,нямам голям,но ти пък нямаш никакъв.И не ми пускай снимки на сулчета по 300гр.
А ако Споки ти пусне рибите,ще позеленееш.На мен ми е забранил да го правя.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:
spookymiro написа:Тролка, нещо ми хитрееш ми се струва :wink:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... start=9412" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещо не мога да се ориентирам - сутрин е там, по обед пак, след обед хем се вдига да ти яде воблера, пък не мърда от 6-ия метър. :roll:

Ако решиш да не отговориш ще те разбера....
:D
Ей тъкмо я бях позабравил тази тема след като я заключиха ... а сега пак си я припомних :lol: :lol: :lol:
още тогава мислех да питам за една техника на вадене на Монстери... но бях забравил за нея ...

Та изкам да питам - дали така (с високо вдигнати ръце) по бързо се измаря "Монстера" :lol: :lol: :lol:
ако е така може да си сложа и една бояджиска стълба или маса та да съм по-нависоко :lol: :lol: :lol:
Е,па като не ви аресват моите Монстери по 40 кила,гледайте си вашите монстерчета по 400грама! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Такива са и повечето "сомаджии-тролингисти",тръгнаале са с Гоуемата кошничка на Цървулената шапчица,ма се в "големи битки" участват да ви кажем!Само малоумник не може да направи разлика между двата клипа! :wink: :axe: :drinkers:

Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”