Язовир Пясъчник

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Язовир Пясъчник

Мнение от ivo24m »

Днес се върнах от двудневен риболовен излет,на неплатен язовир :) Огромен язовир и народ много имаше. Едвам намерихме места.От ктм риболов беше слабо .Хванахме четири амурчета по 0,500 кг. и две шаранчета едното 1.00 кг. и другото 2,500кг.Ето и малко снимки.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
desi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Язовир Пясъчник

Мнение от desi »

Риболова на не платен язовир винаги е бил по емоционален за мен. Явно добре сте изкарали уикенда.
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

Браво! От зарибяването са тия амурчета, добре е, че растат :)
nylon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nylon »

Баш Щукар написа:Браво! От зарибяването са тия амурчета, добре е, че растат :)
Растат докато не се хванат, след това отиват в тигана. :(
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Много жалко ако ги е прибрал колегата!
МИРО Варна
новобранец
новобранец

Мнение от МИРО Варна »

За свободен язовир се е получил добър риболов. Аз също съм на мнение че на свободните язовири маломерните риби, а и не само те трябва да се пускат. Успех колега. Следващия път по-едри и повечко :D
nylon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nylon »

Не говоря за колегата. Поздравления за улова, следя и другите му репортажи и съм сигурен, че не е такова момче. От няколко седмици ходя на язовира, постоянно се прибират маломерни шарани и амури, а проверка от ИАРА никаква. Отделно, че около язовира е пълно с боклуци и продължават да се трупат.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Браво колега ;) Амурчетата са от зарибяването, което направихме Април месец. Искрено се надявам да си ги пуснал, понеже са бебенца и заслужават да живеят и растат. Есента предстои ново зарибяване, за което искам да апелирам всичко любители на риболова, които обичат Пясъка и виждат, че нещата стават все по-добре за риболов благодарение на ударната група срещу бракониерите да спомогнат с дарение, като в по-големите магазини в Пловдив има касички в които събираме средства за следващото септемврийско зарибяване на Пясъка със сомчета и други риби ;) Всеки може да се запознае с акциите на ето този линк : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=202&t=87506" onclick="window.open(this.href);return false; , като вътре е посочена и сметката за превод на суми, ако нямате възможност да посетите някой от магазините с касички.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Колега , това за ИАРА можеше да си го спестиш. Няма язовир в БГ , който да е проверяван по често от Пясъчник тая година. Това , че не са стигнали до теб , не значи че не се проверява , някой път и в 2 -3 часа през ноща. просто с ресурса , който имат ИАРА това което правят е за похвала , а не за мрънкане. Знаеш ли как се проверяват над 200 лагера орт 2 -ма човека ,щото са точно толкова в момента?
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
СЪНДИ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от СЪНДИ »

Голяма Артилерия........
Изображение
Не е важно колко си живял.А как си живял.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

maznislav написа:Колега , това за ИАРА можеше да си го спестиш. Няма язовир в БГ , който да е проверяван по често от Пясъчник тая година. Това , че не са стигнали до теб , не значи че не се проверява , някой път и в 2 -3 часа през ноща. просто с ресурса , който имат ИАРА това което правят е за похвала , а не за мрънкане. Знаеш ли как се проверяват над 200 лагера орт 2 -ма човека ,щото са точно толкова в момента?
Колега, абсолютно си прав!Тази година найстина много го проверяват и ЕВАЛА за това.Миналата седмица за 4-ри дни двапъти минаха, втория път беше 2 часа вечерта и ако бяха дошли до нашия бивак щях искрено да им стисна ръцете.Дано нашата тъпа държава да започне да се осъзната......но това са само приказки.Найстина ЕВАЛА на мочетата!
Георги Тенев
nylon
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nylon »

Не знам кой какво проверява, само констатирам нещата когато съм бил там последните седмици. Доста от шаранчетата заминаха, дано повечето са върнати обратно. Пък и имаше бая народ с над разрешения брой въдици.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Развиват се рибките прекрасно в язовира.Лошото е ,че много колеги не познават кефала ,и си слагат амурчета в живарниците.
Изображение
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

stevato написа:Не знам кой какво проверява, само констатирам нещата когато съм бил там последните седмици. Доста от шаранчетата заминаха, дано повечето са върнати обратно. Пък и имаше бая народ с над разрешения брой въдици.

:!: :!: Колкото толкова. :idea: :idea:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=85761
:!: :!: Добрата новина е,че доста от колегите си връщат обратно маломерните риби,НО някой си ги прибират....
:!: :!: В крайна сметка живеем в Бургаристан,А НЕ в Европа. :idea: :idea:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
pacokolev1993
новобранец
новобранец

Мнение от pacokolev1993 »

колеги искам да попитам във язовира повечето дребна риба лие и дали може да се хване нещо от 1,5 до 4 кг. защото мислим аз и една компаниика които ходи редовно за риба да посетим пак пясъка имам добри спомени от преди :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”