Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Пясъчник
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Язовир Пясъчник
Днес се върнах от двудневен риболовен излет,на неплатен язовир
Огромен язовир и народ много имаше. Едвам намерихме места.От ктм риболов беше слабо .Хванахме четири амурчета по 0,500 кг. и две шаранчета едното 1.00 кг. и другото 2,500кг.Ето и малко снимки.

Re: Язовир Пясъчник
Риболова на не платен язовир винаги е бил по емоционален за мен. Явно добре сте изкарали уикенда.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Браво! От зарибяването са тия амурчета, добре е, че растат 

Растат докато не се хванат, след това отиват в тигана.Баш Щукар написа:Браво! От зарибяването са тия амурчета, добре е, че растат

-
- сериозен играч
Много жалко ако ги е прибрал колегата!
-
- новобранец
За свободен язовир се е получил добър риболов. Аз също съм на мнение че на свободните язовири маломерните риби, а и не само те трябва да се пускат. Успех колега. Следващия път по-едри и повечко 

Не говоря за колегата. Поздравления за улова, следя и другите му репортажи и съм сигурен, че не е такова момче. От няколко седмици ходя на язовира, постоянно се прибират маломерни шарани и амури, а проверка от ИАРА никаква. Отделно, че около язовира е пълно с боклуци и продължават да се трупат.
-
- разбира нещата
Браво колега
Амурчетата са от зарибяването, което направихме Април месец. Искрено се надявам да си ги пуснал, понеже са бебенца и заслужават да живеят и растат. Есента предстои ново зарибяване, за което искам да апелирам всичко любители на риболова, които обичат Пясъка и виждат, че нещата стават все по-добре за риболов благодарение на ударната група срещу бракониерите да спомогнат с дарение, като в по-големите магазини в Пловдив има касички в които събираме средства за следващото септемврийско зарибяване на Пясъка със сомчета и други риби
Всеки може да се запознае с акциите на ето този линк : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=202&t=87506" onclick="window.open(this.href);return false; , като вътре е посочена и сметката за превод на суми, ако нямате възможност да посетите някой от магазините с касички.

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега , това за ИАРА можеше да си го спестиш. Няма язовир в БГ , който да е проверяван по често от Пясъчник тая година. Това , че не са стигнали до теб , не значи че не се проверява , някой път и в 2 -3 часа през ноща. просто с ресурса , който имат ИАРА това което правят е за похвала , а не за мрънкане. Знаеш ли как се проверяват над 200 лагера орт 2 -ма човека ,щото са точно толкова в момента?
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Колега, абсолютно си прав!Тази година найстина много го проверяват и ЕВАЛА за това.Миналата седмица за 4-ри дни двапъти минаха, втория път беше 2 часа вечерта и ако бяха дошли до нашия бивак щях искрено да им стисна ръцете.Дано нашата тъпа държава да започне да се осъзната......но това са само приказки.Найстина ЕВАЛА на мочетата!maznislav написа:Колега , това за ИАРА можеше да си го спестиш. Няма язовир в БГ , който да е проверяван по често от Пясъчник тая година. Това , че не са стигнали до теб , не значи че не се проверява , някой път и в 2 -3 часа през ноща. просто с ресурса , който имат ИАРА това което правят е за похвала , а не за мрънкане. Знаеш ли как се проверяват над 200 лагера орт 2 -ма човека ,щото са точно толкова в момента?
Георги Тенев
Не знам кой какво проверява, само констатирам нещата когато съм бил там последните седмици. Доста от шаранчетата заминаха, дано повечето са върнати обратно. Пък и имаше бая народ с над разрешения брой въдици.
- borislav58
- сериозен играч
Развиват се рибките прекрасно в язовира.Лошото е ,че много колеги не познават кефала ,и си слагат амурчета в живарниците.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- danev69
- сериозен играч
stevato написа:Не знам кой какво проверява, само констатирам нещата когато съм бил там последните седмици. Доста от шаранчетата заминаха, дано повечето са върнати обратно. Пък и имаше бая народ с над разрешения брой въдици.

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=85761

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
колеги искам да попитам във язовира повечето дребна риба лие и дали може да се хване нещо от 1,5 до 4 кг. защото мислим аз и една компаниика които ходи редовно за риба да посетим пак пясъка имам добри спомени от преди