Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Топчета - Съхранение
Модератор: Paublo_Eskobar
Топчета - Съхранение
Колеги, ако сложа във фризера топчета на Динамит Байтс да се замразят, ще ги запазя ли годни за следващи излети? Питам понеже работата ми е свързана с обработка на грозде и вино и следващите 2 месеца не ми се отваря възможност за риболов, а вече вмирисах 2 пакета. Благодаря предварително.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Топчета - Съхранение
Да ще се запазят
Сложи ги затворени и в отделно чекмедже да си запазят ароматите
Сложи ги затворени и в отделно чекмедже да си запазят ароматите
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря, колега. Поздрави.
Да не отварям нова тема предполагам че колегата ще ме разбере правилно да попитам според вас колко време може да престои във водата протеиново топче (монтирано на кука) или инак казано колко време след замятането е нужна смяна на стръвта (протеиново топче) Моля дайте някакъв ориентир!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Според вида на топчето. Има бързо разтворими и не чак толкова 

-
- разбира нещата
Има топчета и топчета , ако са купечки може и един месец да изкарат във водатаgotra написа:Да не отварям нова тема предполагам че колегата ще ме разбере правилно да попитам според вас колко време може да престои във водата протеиново топче (монтирано на кука) или инак казано колко време след замятането е нужна смяна на стръвта (протеиново топче) Моля дайте някакъв ориентир!

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Както те е посъветвал колегата-зависи от вида на топчетата(по бързо и по бавно разтворими)Нещата са малко относителни.Но дори и да издържат повече от това ,хубаво е(когато има възможност)да презамяташ на 2-3 часа
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Въпреки особените показатели на топчетата и на средата във водата, след замятане просто поставете друго топче във чаша вода и чакайте. Това е един вариант, другият е да следите времето, зададено от производителят за разпад.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата