Топчета - Съхранение

Модератор: Paublo_Eskobar

grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Топчета - Съхранение

Мнение от grozevm »

Колеги, ако сложа във фризера топчета на Динамит Байтс да се замразят, ще ги запазя ли годни за следващи излети? Питам понеже работата ми е свързана с обработка на грозде и вино и следващите 2 месеца не ми се отваря възможност за риболов, а вече вмирисах 2 пакета. Благодаря предварително.
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Топчета - Съхранение

Мнение от Дилян »

Да ще се запазят
Сложи ги затворени и в отделно чекмедже да си запазят ароматите
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Благодаря, колега. Поздрави.
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Да не отварям нова тема предполагам че колегата ще ме разбере правилно да попитам според вас колко време може да престои във водата протеиново топче (монтирано на кука) или инак казано колко време след замятането е нужна смяна на стръвта (протеиново топче) Моля дайте някакъв ориентир!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Според вида на топчето. Има бързо разтворими и не чак толкова :)
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

gotra написа:Да не отварям нова тема предполагам че колегата ще ме разбере правилно да попитам според вас колко време може да престои във водата протеиново топче (монтирано на кука) или инак казано колко време след замятането е нужна смяна на стръвта (протеиново топче) Моля дайте някакъв ориентир!
Има топчета и топчета , ако са купечки може и един месец да изкарат във водата :lol: Много е относително ,има много фактори ,температура на водата ,наличието на плевелна риба , раци ,костенурки и тн. за да нямаш съмнения ако нямаш удар ги сменяй на 4-6 часа аз сменям на 2-3 !
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Както те е посъветвал колегата-зависи от вида на топчетата(по бързо и по бавно разтворими)Нещата са малко относителни.Но дори и да издържат повече от това ,хубаво е(когато има възможност)да презамяташ на 2-3 часа
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Въпреки особените показатели на топчетата и на средата във водата, след замятане просто поставете друго топче във чаша вода и чакайте. Това е един вариант, другият е да следите времето, зададено от производителят за разпад.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”