Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Ashmodean8004 »

На Жребеца!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Лицемерие=кога Славе се бори с 13-ка 2часа или host200 се бори 5 часа с 30-ка е НОРМАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ,а га Троли се бори 2часа с 40-ка на 0.286мм монофил е комедия и подигравка! :idea: :wink: Шшшшш,на Лицемерите и нема шанс да ми се репчат! :idea: Следя от 10години кой сом на какво и от кого е хванат и нема нищо общо с продажбите на Тартюф!Но вие си го харесвате и му се връзвате,та екстра ми дойде неговата интервенция и забълбукване!Лапайте дебелите воблери на "тънки" пари и се плякайте тука срещу мен! :wink: :drinkers:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Troli Rapala написа: .... Но като не си в час с тоя риболов и нема сми да ти отварям очите! ...
Точно за това става въпрос, тука е тънката червена линия между "чалгата" и класиката ;-). Казвам ти дъще сещай се снахо ;-). Комплекс от теория и практика винаги води до добър резултат, знания се придобиват от добрите риболовци, нали се биеш в гърдите , че си номер едно? Вместо да се дърлиш дай съвет или градивна критика, а опит се трупа с ходене по гьоловете и прилагане на знаията и съветите от колеги. Ще ти дам един прост пример - хич ме нямаше в риболова на фидер, така, като ме няма сега и в тролинга, но благодаря на Наско Бо, Кърцата, Наско 2 и Върбанов го усвоих и то доста добре, както ще усвоя и тролинга в това съм 100% сигурен.
Последно промяна от pacho69 на Чет Сеп 18, 2014 12:17 am, променено общо 1 път.
По-голям шаран от рибаря няма...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ashmodean8004 написа:Брей Троли ти направо бъкаш от знания, ама нещо не мога да те видя между първите трима на състезанието, вече ще ми е трето и никакав те няма, нали си много добър бре, вземи се класирай тоя път, впрочем съм те виждал сврян на масите по нисък от тревата, там много не умуваш май и стига си обиждал хората със епитети, които не разбираш и ако много държиш да ме обориш другата седмица четвъртък съм там!

Е,па сложи 100лева залог,като си толко повече отворен от мен,па то ще си покаже! :mrgreen: Потентен съм батко,та заповядай на постата!Даже и други ербапи могат да се включат,че съм загорел и пълен с агресия да мачкам "добрите" тролингисти! :twisted: :wink: :mrgreen: На жребия даваме парите на Миро-Булстар и кво сабя покаже! :drinkers: Навитакис? :roll: Ето,че имаш шанс да ме завреш под масата! :mrgreen: Обади се накриво и ще ме видиш къф простак съм,по нисък от масите! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: По психология си 2-ка=нема как да съм луд и едновременно "сврян" под масата! :rolleyes: :shock: :drinkers: Залагай или бегай далеч,че апем на кръв! :axe:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

pacho69, Ти Па, кВо му се впрягаш на този Троли.... Тоя си ги лови, ама пред компа и само ръси мозък...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа: но благодаря на Наско Бо, Кърцата, Наско 2 и Върбанов го усвоих и то доста добре, както ще усвоя и тролинга в това съм 100% сигурен.
Е,те тия и аз ги знам и са Трольовци в своя риболов,па дано не им се изрепчиш след време за благодарност,че са те отворили на гяволъци! :rolleyes: :cry: :drinkers: Щот Спокимиро така направи,ма да беше само той,а не да ми скача куцо и сакато с по една-две късметлийски риби за цял живот! :rolleyes: Представи си Вестел кви "битки" води с 40-50либри плетеняк,залавяйки риби по 2-6кила=справка последните му 4-ри дни тролинг на Жребеца? :rolleyes: :cry: :cry: :cry: И не е само той,а са стотици заблудените! :rolleyes: :cry: Аз не съм номер1 по улов,защото през последните 3-години ходя рядко=5-6 уикенда през сезона на Жребеца,но по знания за воблери и риби съм ненадминат! :wink: Нека не се приема за самохвалство,а за факт придружен със снимков материал!Защото за да направиш Голям Шлем=костур,бяла,щука и сом за един ден е най-трудно постижимо! :idea: Да не говорим за "Трипъл-риболова за тарикати"=Тролинг,Куршум и Кльонк в един ден! :rolleyes: :idea: :wink: Сомът е само една брънка от хищниците по Жребчево,но четирите на куп да фанеш е супер-супер майсторлък!Защото почти винаги,когато даден вид от тези 4-ри вида е активен,то останалите 2-3 са пас и не се хранят!Аз чета рибите под вода,а това не се купува със сонара и е чисто субективен усет и опит!Знам от опит,какво става под лодката и не мога да го опиша,просто ги усещам хищниците и им знам мисленето! :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Vid написа:pacho69, Ти Па, кВо му се впрягаш на този Троли.... Тоя си ги лови, ама пред компа и само ръси мозък...
Ми,радвай се че имам доста мозък и раздавам в момента на промоция,че ако треа да разчитаме на теб=не те бива за донор! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: Дано те хванат у Анадола,па да те глобят за незаконен-прекомерен улов как си знаят по турски! :wink: :mrgreen: Кой е по злопаметен,а? :wink: :drinkers: Виж ми рибите батко и ако имаш критики,ела да ти обясним нещата в детайли! :wink:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Troli Rapala написа:
pacho69 написа: но благодаря на Наско Бо, Кърцата, Наско 2 и Върбанов го усвоих и то доста добре, както ще усвоя и тролинга в това съм 100% сигурен.
Е,те тия и аз ги знам..... от тези научих не само тънкостите във фидера, научих се да си събирам боклуците, да връщам риба да си сготвя манджата и не на последно място да помогна на някой завалия да си направи сефтето на фидер монтаж - Копринка Юни 2014..............но по знания за воблери и риби съм ненадминат! Ми сподели, вместо да се репчиш, покажи някой възел, че да не си губим воблерите, такива, като мене, сподели за работещи воблери, окраски при какви условия и т.н. Толкова ли е трудно?
Пак ще ползвам поговорка "Зада те уважават първо уважавай себе си" не бъркай обаче уважението с егоцентризма си. Вестел бил такъв, Спокомиро бил онакъв...никой не може да те спре да си правиш изводи за колегите, но ги запази за себе си другото е келешлък 8)
По-голям шаран от рибаря няма...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

pacho69 написа:Пак ще ползвам поговорка "Зада те уважават първо уважавай себе си" не бъркай обаче уважението с егоцентризма си. Вестел бил такъв, Спокомиро бил онакъв...никой не може да те спре да си правиш изводи за колегите, но ги запази за себе си другото е келешлък 8)
Пич,много си далеч от кухнята в тролинга и не ми знаеш стори-бърда у форума="Гнездото на осите" от Жребчево примерно=супер съдържателен разказ за сомове и човеци,които се боят и не струват пукната пара,ако държиш ще я разкажа отново! :cry: Нека на теб да ти се изкендзат на метеното,па ми говори за култура и келешлък! :rolleyes: Отраснал съм сам по улиците на София и нема как да сбъркам в преценката си за хората,защото после учих 5години при професори в СУ за това! :idea: :wink: Та,довери ми се и дано се срещнем наживо,за да разбереш истината! :idea:Ела на Състезанието на Жребеца и ще видиш дали ме уважават или са ЛИЦЕМЕРИ зад гърба! :idea: :wink: Утре ще ти разкажа за предишното Състезание,как бях посрещнат като бог от Заралии и как се надуха на следващия ден,като фанаха соме за първото место! :rolleyes: Бих им шута завинаги и те губят,а не аз!Троли винаги печели накрая и сега ще го разберат=ще ги избия до крак дразнителите,особенно ако заложат пари за да ги заболи! :wink: :twisted: :evil: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

dido ov4arica написа:Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец
Не разбирам от овце,та няма какво да си кажем! :wink: :mrgreen: Харесват ли ти моите чепици за Жребчево? :mrgreen: :twisted:

Изображение
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Ти с тези 27 ретро страници няма ли да се спреш вече?Не разбрали че,вече не си актуален бе столичанин?Селяк си ти форумен риболовец.Ако си тилкова добър в тролинга,защо не ти стиска да се изправиш в пряк двубои?
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Съгласен съм, ще сложим по сто кинта! В Петък като раздават номерата ги носи!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:Ти с тези 27 ретро страници няма ли да се спреш вече?Не разбрали че,вече не си актуален бе столичанин?Селяк си ти форумен риболовец.
Верно съм селяк,щот жълтите павета ги пратиха за Павликени,Атанаска да ги реди! :cry: :ANAL:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ashmodean8004 написа:Съгласен съм, ще сложим по сто кинта! В Петък като раздават номерата ги носи!
Евала,мъжкар си и да загубя няма да ме е яд! :idea: :wink: :drinkers: Слагам 100лева пред всички=нема мърдане! :wink: :idea: :drinkers: Сега съм Троли и съм гладен,като вълк! 8) :drinkers:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Ти колко пъти ще се хващаш на облози които не изпълняваш?
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”