Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Лицемерие=кога Славе се бори с 13-ка 2часа или host200 се бори 5 часа с 30-ка е НОРМАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ,а га Троли се бори 2часа с 40-ка на 0.286мм монофил е комедия и подигравка!
Шшшшш,на Лицемерите и нема шанс да ми се репчат!
Следя от 10години кой сом на какво и от кого е хванат и нема нищо общо с продажбите на Тартюф!Но вие си го харесвате и му се връзвате,та екстра ми дойде неговата интервенция и забълбукване!Лапайте дебелите воблери на "тънки" пари и се плякайте тука срещу мен!

Точно за това става въпрос, тука е тънката червена линия между "чалгата" и класикатаTroli Rapala написа: .... Но като не си в час с тоя риболов и нема сми да ти отварям очите! ...

Последно промяна от pacho69 на Чет Сеп 18, 2014 12:17 am, променено общо 1 път.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ashmodean8004 написа:Брей Троли ти направо бъкаш от знания, ама нещо не мога да те видя между първите трима на състезанието, вече ще ми е трето и никакав те няма, нали си много добър бре, вземи се класирай тоя път, впрочем съм те виждал сврян на масите по нисък от тревата, там много не умуваш май и стига си обиждал хората със епитети, които не разбираш и ако много държиш да ме обориш другата седмица четвъртък съм там!
Е,па сложи 100лева залог,като си толко повече отворен от мен,па то ще си покаже!

- Vid
- кандидат преподавател
pacho69, Ти Па, кВо му се впрягаш на този Троли.... Тоя си ги лови, ама пред компа и само ръси мозък...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,те тия и аз ги знам и са Трольовци в своя риболов,па дано не им се изрепчиш след време за благодарност,че са те отворили на гяволъци!pacho69 написа: но благодаря на Наско Бо, Кърцата, Наско 2 и Върбанов го усвоих и то доста добре, както ще усвоя и тролинга в това съм 100% сигурен.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми,радвай се че имам доста мозък и раздавам в момента на промоция,че ако треа да разчитаме на теб=не те бива за донор!Vid написа:pacho69, Ти Па, кВо му се впрягаш на този Троли.... Тоя си ги лови, ама пред компа и само ръси мозък...

Пак ще ползвам поговорка "Зада те уважават първо уважавай себе си" не бъркай обаче уважението с егоцентризма си. Вестел бил такъв, Спокомиро бил онакъв...никой не може да те спре да си правиш изводи за колегите, но ги запази за себе си другото е келешлъкTroli Rapala написа:Е,те тия и аз ги знам..... от тези научих не само тънкостите във фидера, научих се да си събирам боклуците, да връщам риба да си сготвя манджата и не на последно място да помогна на някой завалия да си направи сефтето на фидер монтаж - Копринка Юни 2014..............но по знания за воблери и риби съм ненадминат! Ми сподели, вместо да се репчиш, покажи някой възел, че да не си губим воблерите, такива, като мене, сподели за работещи воблери, окраски при какви условия и т.н. Толкова ли е трудно?pacho69 написа: но благодаря на Наско Бо, Кърцата, Наско 2 и Върбанов го усвоих и то доста добре, както ще усвоя и тролинга в това съм 100% сигурен.

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич,много си далеч от кухнята в тролинга и не ми знаеш стори-бърда у форума="Гнездото на осите" от Жребчево примерно=супер съдържателен разказ за сомове и човеци,които се боят и не струват пукната пара,ако държиш ще я разкажа отново!pacho69 написа:Пак ще ползвам поговорка "Зада те уважават първо уважавай себе си" не бъркай обаче уважението с егоцентризма си. Вестел бил такъв, Спокомиро бил онакъв...никой не може да те спре да си правиш изводи за колегите, но ги запази за себе си другото е келешлък

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не разбирам от овце,та няма какво да си кажем!dido ov4arica написа:Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец

-
- новобранец
Ти с тези 27 ретро страници няма ли да се спреш вече?Не разбрали че,вече не си актуален бе столичанин?Селяк си ти форумен риболовец.Ако си тилкова добър в тролинга,защо не ти стиска да се изправиш в пряк двубои?
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Съгласен съм, ще сложим по сто кинта! В Петък като раздават номерата ги носи!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Верно съм селяк,щот жълтите павета ги пратиха за Павликени,Атанаска да ги реди!maria88999 написа:Ти с тези 27 ретро страници няма ли да се спреш вече?Не разбрали че,вече не си актуален бе столичанин?Селяк си ти форумен риболовец.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евала,мъжкар си и да загубя няма да ме е яд!Ashmodean8004 написа:Съгласен съм, ще сложим по сто кинта! В Петък като раздават номерата ги носи!

-
- новобранец
Ти колко пъти ще се хващаш на облози които не изпълняваш?