Чернокоп 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
g.atanasov
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп 2014

Мнение от g.atanasov »

Или ще дойде късно или ще ни подмине тая година. Дано не е второто, че пролетта е далече. Може би, надявам се когато водата след тези силни североизточни ветрове падне на 20гр. ще се активизира и ще влезе в залива.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

g.atanasov написа:Привечер и рано сутрин прези изгрев до 1час го търси на блесна или воблер. След мръкване само на плувка или ваглер с ем филе от граца или хамсия. На ем се вадят по-хубавите риби, но това не е правило а само наблюдение.
Успех колега goro 21, и да се похвалиш за улова.
Това чернокопче излезе към 9.00 (в 8.00 си е вече тъмно) на вълнолома Варна миналата седмица. Воблера е 11 см. На ем се вадят всякакви риби, но на воблера само едро. Ема за предпочитане да е от голям мазен сафрид, или мазен зарган (не граца или писалка). С хамсия съм пробвал няколко пъти, не ми хареса.
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Утре рибата е в залива,в събота ще бъдат хвалбите вече. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
goro21
новобранец
новобранец

Мнение от goro21 »

в залива ясно, но какво е положението извън залива малко по на север дали по дава Дружба , Ной.
didonikos
новобранец
новобранец

Мнение от didonikos »

КИРО написа:Утре рибата е в залива,в събота ще бъдат хвалбите вече. :D
Бате Киро,сподели кога да я чакаме 70 км. на юг от Бургас :lol:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Като му дойде времето - няма да сте капо,споко. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Мнение от mantaray »

КИРО написа:Като му дойде времето - няма да сте капо,споко. :D
А, Кире, от твоята уста в Божиите уши!
Ars longa, vita brevis
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

А дано, че вече не ме свърта. То и времето не позволява да се влезе ама...нека да дойде пък ние ще му намерим начина!
goro21
новобранец
новобранец

Мнение от goro21 »

Вчера и днес сутринта от 6-9ч на зеления фар взех по два броя дребен чернокоп, но като цяло я няма рибата .колегите около мен един, взе една риба другите не видях да вадят нещо.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Вчера от 18,00 до 20,00 на Тюленово 16 рибки на блесна....изтървани поне още толкова :oops: да не кажа повече (не знам дали защото рибата беше дребна, или от тройките нещо, или по принцип на блесна е така )После на филенце още 6 рибки( колегата с който бях и той като мен), финиширахме във Варна( там една риба на вълнолома) , Искам да благодаря на колегите , които ни дадоха пресен ем на Болата и да им пожелая много успешни излети!
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Вчера на Траката във Варна на стръв цяла хамсия ето този звяр. :D

Изображение
idivarna
новобранец
новобранец

Мнение от idivarna »

Вчера, около 18:30 на Зеления фар, няколко колеги мятаха блесна, аз бях ходил за илария, но като видях че един от тях изкара чернокоп и аз разпънах сопата. Аз видях 3 чернокопа да излязат на блесна 1 на Алба и 2 на Мореселда при двама колеги. При мен, на моята Алба 2-ка, не се закачи. Единия колега, който нямаше ем ми поиска 2 дребни иларии за стръв и ме убеди да остана и аз да пробвам на плувка. Аз поседях до 22:00, но филето от илария не работеше, но колеги със сафрид за ем изкараха общо 7 чернокопа по около педя. 2 излязоха около 21:00 малко по-навътре на ваглер и около 1.50 м. дълбочина, другите 5 точно като си тръгвах на директни 8-ци пак на около 1.50 м. Всички само на филе от сафрид. Експеримента с иларията, бе тотално неуспешен. :lol:

П.П. Промените, които правя са заради правописа. Като се чета и не се понасям! :shock: :lol:
Последно промяна от idivarna на Пон Сеп 22, 2014 4:14 pm, променено общо 3 пъти.
torezzz
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от torezzz »

Иларията не е естествената му храна и нормално да е неуспешен,но опита винаги е важен.Малко инфо от Балчик-снощи е имало колеги на вълнолома,на дъно(за лефер)-нищо при положение че на мрежите доста го има. Чернокп има изваден по 10-тина бройки.Но и тук както навсякъде удари много,но изкарани риби малко.Не мисля че проблемите са в такъмите (при повечето) просто рибата не е дорасла още и освен това,вярно че е гладна но пипа доста предпазливо.
I.Chamov
новобранец
новобранец

Мнение от I.Chamov »

balyk написа:Вчера от 18,00 до 20,00 на Тюленово 16 рибки на блесна....изтървани поне още толкова :oops: да не кажа повече (не знам дали защото рибата беше дребна, или от тройките нещо, или по принцип на блесна е така )После на филенце още 6 рибки( колегата с който бях и той като мен), финиширахме във Варна( там една риба на вълнолома) , Искам да благодаря на колегите , които ни дадоха пресен ем на Болата и да им пожелая много успешни излети!
Аз съм колегата! :D Искам да кажа, че тройките ни несто куцаха, но утре сте проверя! И аз искам да изкажа мойте благодарности на колегите от Болата за пресния ем! А на снимката е моят улов! Утре ако време даде сте се пробвам, но незнам къде!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
PlamenIvanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от PlamenIvanov »

Днес сутринта на Вълнолома от външната страна от 06:00 до 08:30ч. блесни всякакви но риба нямаше.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”