Воблери Yo-Zuri

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Воблери Yo-Zuri

Мнение от maranzika »

Абе тук в Кипар само такива има,но cената им е наи- малко 7 еуро.Кагете заслугава ли си да си вземам и какви модели наи-вече за 6тука(то не че има голЯмо разнообразие,ама). :лол:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Мерси предварително.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

7 юро си е много добра цена ! По-евтино само от Ибея :wink: Тъй за щука и по-едри рибета бих ти препоръчал да наблегнеш на серията Хардкор във всичките и разновидности :
Изображение
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Мерси.6те си купъа.Дано са уловисти.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Търся малко информация за конкретен модел: Yo-Zuri L-minnow 44 или 66 :roll: Някой да има преки впечатления от тях?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Stefko, и мен ме интересуват, имам подобни на Стрйк Про ма лопатките са малко подруги и да си кажа въртял съм ги, влачил съм ги и нямам улов на тях :oops:

Изображение Изображение

Виж един друг модел има на който се кланя :roll: HARDCORE SHAD SH-75 :roll: Супер воблер Уловист :lol: ма цената не ме кефи в София им искат около 30 лева и като се скъса някоя друга бройка.... :roll:

Изображение

Въобще моля някой дето е в час със Yo-Zuri да раздуе малко инфо :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ангеле , кажи какво точно ти требва относно Дзуритата и ще се пробвам да помагам доколкото мога :oops:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Павел Иванов написа:Ангеле , кажи какво точно ти требва относно Дзуритата и ще се пробвам да помагам доколкото мога :oops:
Аз да питам ма имам предчуствието, че не ловиш баш с туй дето ме итересува :roll: Ма пък сигурно греша ..............
Та от друга марка си копувам (копувах) щото изчезнаха шарките, които ползвам и се фърлям на Yo-Zuri що най ми близко до характеристиките от сите производители :roll: говоря за Hardcore Drum(Твърдо тропащ) и Ратлина, който всички познават :roll:........ Yo-Zuri си има своите RATTL'N VIBE но определено не са това което ми трябва :roll:
Та итересува ме Hardcore Drum (сега вече ще изтръпнеш) :lol: Дали трещящия звук в дупето на воблера, когато моцуната почне да бие пясъка е като при Ратлина, също ме итересуват куките искат ли смяна като при рапалата или може да се разчита на тях :roll:

Също ми се иска да ме осветли някой, кои моделчета праваят игра на бягащо уклейче по повърхноста и как се водят тез примамки така, че да имат време и рибите да ги забелижат освен АЗ :lol:

По после ще кажа що питам :roll:
nikki
новобранец
новобранец

Мнение от nikki »

Всичките модели на L-minnow/33,44,66/ са потъващи,бих казал силно потъващи с ясно изразен наклон към опашката.Сравнително тежки са за размера си и имат много добри полетни характеристики.Най-подходящи са за реки с по-силно течение,като работят добре и при водене по теченето.В стоящи води е хубаво от време на време да се правят придърпвания с върха на пръчката.На най-малкия модел куките се закачат една за друга и е хубаво да се сменят халкичките с по-малки.Ако се махне и носовата халкичка воблерът става с неутрална плавучест или леко изплаващ.
С размерите 33 и 44 успешно се ловят пъстърва,кефал и костур,а с 66 распер,сулка и щука.
Куките не са от най-високо качество,но са сравнително добри.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

nikki написа:Всичките модели на L-minnow/33,44,66/ са потъващи,бих казал силно потъващи с ясно изразен наклон към опашката.Сравнително тежки са за размера си и имат много добри полетни характеристики.Най-подходящи са за реки с по-силно течение,като работят добре и при водене по теченето.В стоящи води е хубаво от време на време да се правят придърпвания с върха на пръчката.На най-малкия модел куките се закачат една за друга и е хубаво да се сменят халкичките с по-малки.Ако се махне и носовата халкичка воблерът става с неутрална плавучест или леко изплаващ.
С размерите 33 и 44 успешно се ловят пъстърва,кефал и костур,а с 66 распер,сулка и щука.
Куките не са от най-високо качество,но са сравнително добри.
Ники, мерси за информацията :) Искам да те питам това лични впечатления ли са и ако да - какви разцветки са ти най-сполучливи? Аз като че ли ще се насоча засега към размери 44 и 66...

Поздрави!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ANGEL 123 написа:Също ми се иска да ме осветли някой, кои моделчета праваят игра на бягащо уклейче по повърхноста и как се водят тез примамки така, че да имат време и рибите да ги забелижат освен АЗ :lol:
Ей този въпрос,все едно аз съм го задал! :oops:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
nikki
новобранец
новобранец

Мнение от nikki »

Stefko написа: Ники, мерси за информацията :) Искам да те питам това лични впечатления ли са и ако да - какви разцветки са ти най-сполучливи? Аз като че ли ще се насоча засега към размери 44 и 66...

Поздрави!
Впечатленията ми са изцяло лични от близо 10-на години.За кефал за мен най-успешната разцветка е М 92 /синьо -сребристо-розово/ ,за пъстърва М100 /златисто-виолетово/ ,за распер М101 /лилаво-сребристо/.
Щуката и костура като,че ли нямат определени предпочитания.
Специално за распер обърни внимание и на модела Slavko Bug:!: Много е грозен,лети лощо,има пера по него,но по някаква причина расперът го напада.Имено той има подобна игра,каквато колегите искат.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

nikki написа:
Stefko написа: Ники, мерси за информацията :) Искам да те питам това лични впечатления ли са и ако да - какви разцветки са ти най-сполучливи? Аз като че ли ще се насоча засега към размери 44 и 66...

Поздрави!
Впечатленията ми са изцяло лични от близо 10-на години.За кефал за мен най-успешната разцветка е М 92 /синьо -сребристо-розово/ ,за пъстърва М100 /златисто-виолетово/ ,за распер М101 /лилаво-сребристо/.
Щуката и костура като,че ли нямат определени предпочитания.
Специално за распер обърни внимание и на модела Slavko Bug:!: Много е грозен,лети лощо,има пера по него,но по някаква причина расперът го напада.Имено той има подобна игра,каквато колегите искат.
Мерси още веднъж :wink:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Слушайте внимателно съветите на Ники :!:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt108 Павле, къде си :smt100 трети ден се чака :roll: :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”