Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери Yo-Zuri
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maranzika
- сериозен играч
Воблери Yo-Zuri
Абе тук в Кипар само такива има,но cената им е наи- малко 7 еуро.Кагете заслугава ли си да си вземам и какви модели наи-вече за 6тука(то не че има голЯмо разнообразие,ама). :лол:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Виж един друг модел има на който се кланя

Въобще моля някой дето е в час със Yo-Zuri да раздуе малко инфо

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз да питам ма имам предчуствието, че не ловиш баш с туй дето ме итересуваПавел Иванов написа:Ангеле , кажи какво точно ти требва относно Дзуритата и ще се пробвам да помагам доколкото мога

Та от друга марка си копувам (копувах) щото изчезнаха шарките, които ползвам и се фърлям на Yo-Zuri що най ми близко до характеристиките от сите производители

Та итересува ме Hardcore Drum (сега вече ще изтръпнеш)

Също ми се иска да ме осветли някой, кои моделчета праваят игра на бягащо уклейче по повърхноста и как се водят тез примамки така, че да имат време и рибите да ги забелижат освен АЗ

По после ще кажа що питам

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Всичките модели на L-minnow/33,44,66/ са потъващи,бих казал силно потъващи с ясно изразен наклон към опашката.Сравнително тежки са за размера си и имат много добри полетни характеристики.Най-подходящи са за реки с по-силно течение,като работят добре и при водене по теченето.В стоящи води е хубаво от време на време да се правят придърпвания с върха на пръчката.На най-малкия модел куките се закачат една за друга и е хубаво да се сменят халкичките с по-малки.Ако се махне и носовата халкичка воблерът става с неутрална плавучест или леко изплаващ.
С размерите 33 и 44 успешно се ловят пъстърва,кефал и костур,а с 66 распер,сулка и щука.
Куките не са от най-високо качество,но са сравнително добри.
С размерите 33 и 44 успешно се ловят пъстърва,кефал и костур,а с 66 распер,сулка и щука.
Ники, мерси за информациятаnikki написа:Всичките модели на L-minnow/33,44,66/ са потъващи,бих казал силно потъващи с ясно изразен наклон към опашката.Сравнително тежки са за размера си и имат много добри полетни характеристики.Най-подходящи са за реки с по-силно течение,като работят добре и при водене по теченето.В стоящи води е хубаво от време на време да се правят придърпвания с върха на пръчката.На най-малкия модел куките се закачат една за друга и е хубаво да се сменят халкичките с по-малки.Ако се махне и носовата халкичка воблерът става с неутрална плавучест или леко изплаващ.

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Впечатленията ми са изцяло лични от близо 10-на години.За кефал за мен най-успешната разцветка е М 92 /синьо -сребристо-розово/ ,за пъстърва М100 /златисто-виолетово/ ,за распер М101 /лилаво-сребристо/.Stefko написа: Ники, мерси за информациятаИскам да те питам това лични впечатления ли са и ако да - какви разцветки са ти най-сполучливи? Аз като че ли ще се насоча засега към размери 44 и 66...
Поздрави!
Щуката и костура като,че ли нямат определени предпочитания.
Специално за распер обърни внимание и на модела Slavko Bug:!: Много е грозен,лети лощо,има пера по него,но по някаква причина расперът го напада.Имено той има подобна игра,каквато колегите искат.
Мерси още веднъжnikki написа:Впечатленията ми са изцяло лични от близо 10-на години.За кефал за мен най-успешната разцветка е М 92 /синьо -сребристо-розово/ ,за пъстърва М100 /златисто-виолетово/ ,за распер М101 /лилаво-сребристо/.Stefko написа: Ники, мерси за информациятаИскам да те питам това лични впечатления ли са и ако да - какви разцветки са ти най-сполучливи? Аз като че ли ще се насоча засега към размери 44 и 66...
Поздрави!
Щуката и костура като,че ли нямат определени предпочитания.
Специално за распер обърни внимание и на модела Slavko Bug:!: Много е грозен,лети лощо,има пера по него,но по някаква причина расперът го напада.Имено той има подобна игра,каквато колегите искат.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Слушайте внимателно съветите на Ники 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;