Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- vlado_kamburov
- новобранец
Re: около Бургас ????
Краси,другата седмица,ще те заведа на едно място,дето нямя не кълве.Колкото пъти съм ходил там,толкова пъти съм хващал.И не са до 2,5кг-по йедри са.Ще видиш...Само гледай майтап
Трябва ти само 1 пръчка с плувка,нищо друго 

- kokho
- научил се да хвърля
А пък аз какви шарани хванах миналата седмица на един язовир, едни едри ви казвам, е до към 3кг. де.

- vlado_kamburov
- новобранец
да се видим,Ивайло
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Заведи мен ,че да ми върнеш и късметлииската кофаvlado_kamburov написа:Краси,другата седмица,ще те заведа на едно място,дето нямя не кълве.Колкото пъти съм ходил там,толкова пъти съм хващал.И не са до 2,5кг-по йедри са.Ще видиш...Само гледай майтапТрябва ти само 1 пръчка с плувка,нищо друго
-
- вече хвърля и на тежко
вчера на дигата преди шлюзите двама човека 6 таранки средни клонящи към дребни.На плувка се хванаха 3 и на дъно 3 стръв бял червей,имахме и плувка хвърлена на царевица но там си играеше само малка червеноперка с нея.Изкарахме също няколко костура но всички бяха колкото пръст.Моля всички да пишат за успехите или неуспехите си за да може всеки да добива по голяма представа за обстановката и двата са много големи и никой ням да ви хване рибата.
И да питам мога ли на косъм да хвана шаранче около кило или той е направен смо за по големи риби.Кълве ли друга риба освен шаран на косъма и имали значение това топче накрая каква големина има.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И УСПЕХ НА ВСИЧКИ
И да питам мога ли на косъм да хвана шаранче около кило или той е направен смо за по големи риби.Кълве ли друга риба освен шаран на косъма и имали значение това топче накрая каква големина има.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Колега тук всеки крие къде ходи за риба. За мен това е малко тъпо... Но всеки си има разбиране. Утре почивам и се чудя къде да ходя за риба. Днес ми казаха, че на канала на Новоселци излизал шаран и мисля да отида да го пробвам. Предната седмица минах през язовира на Промет никога не съм ходил за риба там, но не съм очарован. Имаше хора за шаран без улов, а казаха че са за четвърти път на язовира. Имаше и колеги за белевица на стената, но да ви кажа аз на Вая за 30 мин. Ще хвана повече риба от тях. Там плащаш 5 лв. И каквото хванеш е за теб. но повечето е за почивка. През седмицата ходих и до Средец на зарибения язовир да пробвам новата пръчка за фидер. За три часа риболов 4 шаранчета на пружина и след като прибрах пружината за да мога да се фокусирам на фидера изкарах едно шаранчета от 0.800кг. Но го върнах да живее. Собственика хващаше до мен на плувка и хляб изкарваше само шамарчета.slonski1981 написа:вчера на дигата преди шлюзите двама човека 6 таранки средни клонящи към дребни.На плувка се хванаха 3 и на дъно 3 стръв бял червей,имахме и плувка хвърлена на царевица но там си играеше само малка червеноперка с нея.Изкарахме също няколко костура но всички бяха колкото пръст.Моля всички да пишат за успехите или неуспехите си за да може всеки да добива по голяма представа за обстановката и двата са много големи и никой ням да ви хване рибата.
По въпроса с топчетата има много различни големини няма как на голямо топче да хванеш малка риба, все пак се годи едра риба

Лека на всички!
-
- вече хвърля и на тежко
благодаря колега IGRO аз съм голям рибар
за ходене ама не ги разбирам много работите.Ще ги накарам да пишат ако ще и с бой 

Днес отидох до Константиново на канала да проверя за какво става дума. Имаше над 50 човека поне аз толкова видях. От 9 до 13:30 3кг. таранка и малка червеноперка, на бял и торен. На царевица беше драма. След като захраних се удряха таранки ( шамарчета ). Като извадих живарника
пуснах дребната и взех само голямата 2,300кг. Беше малко каръшки ден, имаше много закачки скъсах един хубав такъм. И за капак си строших една секция от телескопа и направо полудях. КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ !!! за една секция в магазина ми взеха 10 лв. при положение, че цялата струва 55 лв. Като цяло съм доволен начесох малко крастата. За съжаление обаче апетита идва с яденето и утре ако е хубаво времето пак ще отида някъде.
пуснах дребната и взех само голямата 2,300кг. Беше малко каръшки ден, имаше много закачки скъсах един хубав такъм. И за капак си строших една секция от телескопа и направо полудях. КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ !!! за една секция в магазина ми взеха 10 лв. при положение, че цялата струва 55 лв. Като цяло съм доволен начесох малко крастата. За съжаление обаче апетита идва с яденето и утре ако е хубаво времето пак ще отида някъде.
-
- новобранец
Днес ходих Мандрата до къщичката (където преди време извадих 5 шарана) със същите такъми стръв и подход и нито една риба дори и не кълвеше затова реших до отида на Вромос за платерина и хванах 7-8 платерини 4 от които по 800-900гр на блатен червей за жалост имаше сулган и кълвеше рядко !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Преди 2 дена на тръстиково на канала около 4 кила таранки за 4-5 часа всички плуващи обратно
- vlado_kamburov
- новобранец
слонски,риби има бе брат.Местата няма да ти кажа,щото ако искаш да си риболовец,а не рибар сам трябва да минеш по пътя.Като за начало,ако искаш да хванеш шаран на Мандра-не ходи никога повече на шлюзите.Успех, ще се радвам да уловиш.
около Средец ...охооо чудесни таранки , ама като казвам чудесни , става дума за 500-600 гр и 1 от 700!!
клен и скобар също барат ...предимно на бял и царевички разни , а торния трябва да е ситен !
скоро не бях ходил , днес се накефих
клен и скобар също барат ...предимно на бял и царевички разни , а торния трябва да е ситен !

За Средецкия (Грудовския ) язовир ли става дума ?
Питам защото миналата година беше скръп голяма по цял ден стоене за 3,4 каракуди и 1 шаранче. А е имало и дни без нищо.
Питам защото миналата година беше скръп голяма по цял ден стоене за 3,4 каракуди и 1 шаранче. А е имало и дни без нищо.
Димитър Димитров ( 161)
За реката става дума .За язовира нищо/интересно/ не съм чул .161 написа:За Средецкия (Грудовския ) язовир ли става дума ?
За пръв път чувам за скобар на Средецка река!!! Да няма някаква грешка?kypuep написа:около Средец ...охооо чудесни таранки , ама като казвам чудесни , става дума за 500-600 гр и 1 от 700!!