около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
vlado_kamburov
новобранец
новобранец

Re: около Бургас ????

Мнение от vlado_kamburov »

Краси,другата седмица,ще те заведа на едно място,дето нямя не кълве.Колкото пъти съм ходил там,толкова пъти съм хващал.И не са до 2,5кг-по йедри са.Ще видиш...Само гледай майтап :DТрябва ти само 1 пръчка с плувка,нищо друго :lol:
Аватар
kokho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kokho »

А пък аз какви шарани хванах миналата седмица на един язовир, едни едри ви казвам, е до към 3кг. де. :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
vlado_kamburov
новобранец
новобранец

да се видим,Ивайло
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

vlado_kamburov написа:Краси,другата седмица,ще те заведа на едно място,дето нямя не кълве.Колкото пъти съм ходил там,толкова пъти съм хващал.И не са до 2,5кг-по йедри са.Ще видиш...Само гледай майтап :DТрябва ти само 1 пръчка с плувка,нищо друго :lol:
Заведи мен ,че да ми върнеш и късметлииската кофа
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

вчера на дигата преди шлюзите двама човека 6 таранки средни клонящи към дребни.На плувка се хванаха 3 и на дъно 3 стръв бял червей,имахме и плувка хвърлена на царевица но там си играеше само малка червеноперка с нея.Изкарахме също няколко костура но всички бяха колкото пръст.Моля всички да пишат за успехите или неуспехите си за да може всеки да добива по голяма представа за обстановката и двата са много големи и никой ням да ви хване рибата.
И да питам мога ли на косъм да хвана шаранче около кило или той е направен смо за по големи риби.Кълве ли друга риба освен шаран на косъма и имали значение това топче накрая каква големина има.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И УСПЕХ НА ВСИЧКИ
IGRO
новобранец
новобранец

Мнение от IGRO »

slonski1981 написа:вчера на дигата преди шлюзите двама човека 6 таранки средни клонящи към дребни.На плувка се хванаха 3 и на дъно 3 стръв бял червей,имахме и плувка хвърлена на царевица но там си играеше само малка червеноперка с нея.Изкарахме също няколко костура но всички бяха колкото пръст.Моля всички да пишат за успехите или неуспехите си за да може всеки да добива по голяма представа за обстановката и двата са много големи и никой ням да ви хване рибата.
И да питам мога ли на косъм да хвана шаранче около кило или той е направен смо за по големи риби.Кълве ли друга риба освен шаран на косъма и имали значение това топче накрая каква големина има.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И УСПЕХ НА ВСИЧКИ
Колега тук всеки крие къде ходи за риба. За мен това е малко тъпо... Но всеки си има разбиране. Утре почивам и се чудя къде да ходя за риба. Днес ми казаха, че на канала на Новоселци излизал шаран и мисля да отида да го пробвам. Предната седмица минах през язовира на Промет никога не съм ходил за риба там, но не съм очарован. Имаше хора за шаран без улов, а казаха че са за четвърти път на язовира. Имаше и колеги за белевица на стената, но да ви кажа аз на Вая за 30 мин. Ще хвана повече риба от тях. Там плащаш 5 лв. И каквото хванеш е за теб. но повечето е за почивка. През седмицата ходих и до Средец на зарибения язовир да пробвам новата пръчка за фидер. За три часа риболов 4 шаранчета на пружина и след като прибрах пружината за да мога да се фокусирам на фидера изкарах едно шаранчета от 0.800кг. Но го върнах да живее. Собственика хващаше до мен на плувка и хляб изкарваше само шамарчета.

По въпроса с топчетата има много различни големини няма как на голямо топче да хванеш малка риба, все пак се годи едра риба :) на Средец миналата седмица хванах червеноперка на косъм с царевица, ако това ти помага.

Лека на всички!
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

благодаря колега IGRO аз съм голям рибар :) за ходене ама не ги разбирам много работите.Ще ги накарам да пишат ако ще и с бой :)
IGRO
новобранец
новобранец

Мнение от IGRO »

Днес отидох до Константиново на канала да проверя за какво става дума. Имаше над 50 човека поне аз толкова видях. От 9 до 13:30 3кг. таранка и малка червеноперка, на бял и торен. На царевица беше драма. След като захраних се удряха таранки ( шамарчета ). Като извадих живарника
пуснах дребната и взех само голямата 2,300кг. Беше малко каръшки ден, имаше много закачки скъсах един хубав такъм. И за капак си строших една секция от телескопа и направо полудях. КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ !!! за една секция в магазина ми взеха 10 лв. при положение, че цялата струва 55 лв. Като цяло съм доволен начесох малко крастата. За съжаление обаче апетита идва с яденето и утре ако е хубаво времето пак ще отида някъде.
Burgas_Vaq
новобранец
новобранец

Мнение от Burgas_Vaq »

Днес ходих Мандрата до къщичката (където преди време извадих 5 шарана) със същите такъми стръв и подход и нито една риба дори и не кълвеше затова реших до отида на Вромос за платерина и хванах 7-8 платерини 4 от които по 800-900гр на блатен червей за жалост имаше сулган и кълвеше рядко !!!
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

Преди 2 дена на тръстиково на канала около 4 кила таранки за 4-5 часа всички плуващи обратно
Аватар
vlado_kamburov
новобранец
новобранец

слонски,риби има бе брат.Местата няма да ти кажа,щото ако искаш да си риболовец,а не рибар сам трябва да минеш по пътя.Като за начало,ако искаш да хванеш шаран на Мандра-не ходи никога повече на шлюзите.Успех, ще се радвам да уловиш.
kypuep
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kypuep »

около Средец ...охооо чудесни таранки , ама като казвам чудесни , става дума за 500-600 гр и 1 от 700!!
клен и скобар също барат ...предимно на бял и царевички разни , а торния трябва да е ситен !
скоро не бях ходил , днес се накефих :D
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

За Средецкия (Грудовския ) язовир ли става дума ?

Питам защото миналата година беше скръп голяма по цял ден стоене за 3,4 каракуди и 1 шаранче. А е имало и дни без нищо.
Димитър Димитров ( 161)
kypuep
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kypuep »

161 написа:За Средецкия (Грудовския ) язовир ли става дума ?

Питам защото миналата година беше скръп голяма по цял ден стоене за 3,4 каракуди и 1 шаранче. А е имало и дни без нищо.
За реката става дума .За язовира нищо/интересно/ не съм чул .
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

kypuep написа:около Средец ...охооо чудесни таранки , ама като казвам чудесни , става дума за 500-600 гр и 1 от 700!!
клен и скобар също барат ...предимно на бял и царевички разни , а торния трябва да е ситен !
скоро не бях ходил , днес се накефих :D
За пръв път чувам за скобар на Средецка река!!! Да няма някаква грешка?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”