Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Суходол
Модератор: sapuna
Язовир Суходол
Искам да споделя с всички колеги, че на този язовир риболова е пълен майтап и пълна загуба на време!
Миналата Събота и Неделя бяхме там 4 човека и не клъвна нищо на 6 въдици с различна стръв!? ..
Питахме там момчетата, които уж го стопанисват защо така се получава и те казват "не умеете да ловите риба"?!?
Публикуват се снимки от язовира, на които има хора с шарани и амури в ръце, но на яз. Суходол не кълве и това е!
Липсата на риба в язовира и липсата на качествено обслужване и отношение към клиентите на яз. Суходол, рано или късно ще се забележи и от собствениците на този язовир!
Според мен колеги, не си заслужава да си загубите времето и парите на този язовир!
До колкото разбирам собствениците са същите като на яз. Седмиците (777) близо до кв. Враждебна и като знам там какви мизерии и какво пускане на ток на рибата правят .. значи на яз Суходол ще стане същото!
Миналата Събота и Неделя бяхме там 4 човека и не клъвна нищо на 6 въдици с различна стръв!? ..
Питахме там момчетата, които уж го стопанисват защо така се получава и те казват "не умеете да ловите риба"?!?
Публикуват се снимки от язовира, на които има хора с шарани и амури в ръце, но на яз. Суходол не кълве и това е!
Липсата на риба в язовира и липсата на качествено обслужване и отношение към клиентите на яз. Суходол, рано или късно ще се забележи и от собствениците на този язовир!
Според мен колеги, не си заслужава да си загубите времето и парите на този язовир!
До колкото разбирам собствениците са същите като на яз. Седмиците (777) близо до кв. Враждебна и като знам там какви мизерии и какво пускане на ток на рибата правят .. значи на яз Суходол ще стане същото!
Jo Ke Ra
Re: Язовир Суходол
АБЕ НА СУХОДОЛ СИ КЪЛВЕ.... ама много е важно МЕСТОТО ДА СЕ УЦЕЛИ !
едни правят по 30 шарана за 12 часа ... други гледат...
другият ден може в другия край на язовира някой да направи толкова а останалите да гледат
ТОВА Е ПРОСТО НА ТОЗИ ЯЗОВИР
едни правят по 30 шарана за 12 часа ... други гледат...
другият ден може в другия край на язовира някой да направи толкова а останалите да гледат

ТОВА Е ПРОСТО НА ТОЗИ ЯЗОВИР
Колеги,оставете го тоя Суходол, отвориха и зарибиха Пожарево.Зарибен е с бял амур, канален сом, шаран и каракуда,която кълве най-добре на торен и бял червей.На дъно не можеш спокойно да изпушиш 1 цигара.Ако хранят рибата догодина ще има доста добри парцали, но трябва да помислиме, че не всичко, което се хване трябва да се вземе. Таксата е 10 лв на пръчка,но забележете за 24 часа, а не като на Суходол - за светлата част на деня. На Суходол има риба и лично съм свидетел, че почти всяка седмица арендатора пуска, така, че който ще хване----в дъното в плиткото да се търси шарана.Успех на всички.
-
- научил се да хвърля
братовчед ми който ходи само на този Сушодол от години и е доста запознат с места и какво ли не още ВЕЧЕ не ЩЕ ДА ПРИПАРИ ТАМ.дано да си направите изводите.аз също съм ходил там и се 4удя как не направиха поне 10 места тип кей,за щекари па камо ли нещо др.като гледам по Пернишко хората се засилиха и разбраха 4е не направат ли да ти е красиво и удобно С МНОГО РИБА пари при тях Няма да дойдат,аз си избрах един и по 6-8 4аса си права кефа с плувката,Но и връщам рибата обратно за да има каво пак да ловя.не оби4ам псевдо риболовците дето иска да даде 10лв и да си земе 40-80 шарана за вкъщи.като ги занесе се 4уди на кой съсед да даде за да се отърве от тях,абе левашка работа.дано да съм ви помогнал с нещо ама трудно ще отида там.
- StaAnt
- ще става разбирач
Колега тука много бъркаш.Никой арендатор не храни рибата при положение ,че няма ограничиние на улова.sasho1962 написа:.Ако хранят рибата догодина ще има доста добри парцали
-
- научил се да хвърля
като цяло язовира си е ялов....хората определено са повече от рибата...хваща се от време на време,но си е чиста доза късмет...
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Между другото се е раздвижил. Днес гледам са пуснали сума клипове на фейсбук страницата на язовира. Предните дни са зареждали с пъстървичка 

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...