Язовир Суходол

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Jo Ke Ra
новобранец
новобранец

Язовир Суходол

Мнение от Jo Ke Ra »

Искам да споделя с всички колеги, че на този язовир риболова е пълен майтап и пълна загуба на време!
Миналата Събота и Неделя бяхме там 4 човека и не клъвна нищо на 6 въдици с различна стръв!? ..
Питахме там момчетата, които уж го стопанисват защо така се получава и те казват "не умеете да ловите риба"?!?
Публикуват се снимки от язовира, на които има хора с шарани и амури в ръце, но на яз. Суходол не кълве и това е!
Липсата на риба в язовира и липсата на качествено обслужване и отношение към клиентите на яз. Суходол, рано или късно ще се забележи и от собствениците на този язовир!
Според мен колеги, не си заслужава да си загубите времето и парите на този язовир!
До колкото разбирам собствениците са същите като на яз. Седмиците (777) близо до кв. Враждебна и като знам там какви мизерии и какво пускане на ток на рибата правят .. значи на яз Суходол ще стане същото!
Jo Ke Ra
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Язовир Суходол

Мнение от tonkatabg »

АБЕ НА СУХОДОЛ СИ КЪЛВЕ.... ама много е важно МЕСТОТО ДА СЕ УЦЕЛИ !

едни правят по 30 шарана за 12 часа ... други гледат...

другият ден може в другия край на язовира някой да направи толкова а останалите да гледат :)

ТОВА Е ПРОСТО НА ТОЗИ ЯЗОВИР
sasho1962
новобранец
новобранец

Мнение от sasho1962 »

Колеги,оставете го тоя Суходол, отвориха и зарибиха Пожарево.Зарибен е с бял амур, канален сом, шаран и каракуда,която кълве най-добре на торен и бял червей.На дъно не можеш спокойно да изпушиш 1 цигара.Ако хранят рибата догодина ще има доста добри парцали, но трябва да помислиме, че не всичко, което се хване трябва да се вземе. Таксата е 10 лв на пръчка,но забележете за 24 часа, а не като на Суходол - за светлата част на деня. На Суходол има риба и лично съм свидетел, че почти всяка седмица арендатора пуска, така, че който ще хване----в дъното в плиткото да се търси шарана.Успех на всички.
slavcho tasev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от slavcho tasev »

братовчед ми който ходи само на този Сушодол от години и е доста запознат с места и какво ли не още ВЕЧЕ не ЩЕ ДА ПРИПАРИ ТАМ.дано да си направите изводите.аз също съм ходил там и се 4удя как не направиха поне 10 места тип кей,за щекари па камо ли нещо др.като гледам по Пернишко хората се засилиха и разбраха 4е не направат ли да ти е красиво и удобно С МНОГО РИБА пари при тях Няма да дойдат,аз си избрах един и по 6-8 4аса си права кефа с плувката,Но и връщам рибата обратно за да има каво пак да ловя.не оби4ам псевдо риболовците дето иска да даде 10лв и да си земе 40-80 шарана за вкъщи.като ги занесе се 4уди на кой съсед да даде за да се отърве от тях,абе левашка работа.дано да съм ви помогнал с нещо ама трудно ще отида там.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

sasho1962 написа:.Ако хранят рибата догодина ще има доста добри парцали
Колега тука много бъркаш.Никой арендатор не храни рибата при положение ,че няма ограничиние на улова.
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

като цяло язовира си е ялов....хората определено са повече от рибата...хваща се от време на време,но си е чиста доза късмет...
Аватар
isavkov
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от isavkov »

Между другото се е раздвижил. Днес гледам са пуснали сума клипове на фейсбук страницата на язовира. Предните дни са зареждали с пъстървичка :)
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”