Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - чернокоп
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2014 - чернокоп
Някоой бил ли е на Черноморец днес, че мисля утре да ходя?
- Mich
- ще става разбирач
Пред остров св Иван днес 12 кг 2ма човека до 2 часаkrumned написа:Някоой бил ли е на Черноморец днес, че мисля утре да ходя?
който не лови, няма да яде 

Много благодаря.
Там ще съм
Там ще съм
- nabor4eto
- ще става разбирач
днес от 11ч до 16,30ч между паша дере и родни балкани около 4кг хубав чернокоп...колеги споделиха, че сутринта е дало добре пред родни балкани, но военните са ги изгонели
...рибата се завъртя пак около 14ч ...до тогава само обикаляхме и 

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

рибка предимно на спининг от лодка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво колега, добър улов! Тази тема позамря тук. Никой не споделя нищо . Риба в момента има, но никой не иска да каже. Поздрави за добрия улов, само искам да попитам, спининга на блесна или воблер?
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Браво!!!Много добре!
Разбира се на воблер
спинингов такъм - bas dream calabungi , линия momoi pe8 #06 fluoro carbon momoi neo pink 0,47
тролингов такъм- bas dream shad 75, линия momoi pe8 #06 fluoro carbon momoi neo pink 0,47, октоподи 5бр. yozuri + yamashit куки gamakacu 2/0
80% от рибите хванахме м/у 18:30- 19:00ч на спининг останалите малко по рано на тролинг...
спинингов такъм - bas dream calabungi , линия momoi pe8 #06 fluoro carbon momoi neo pink 0,47
тролингов такъм- bas dream shad 75, линия momoi pe8 #06 fluoro carbon momoi neo pink 0,47, октоподи 5бр. yozuri + yamashit куки gamakacu 2/0
80% от рибите хванахме м/у 18:30- 19:00ч на спининг останалите малко по рано на тролинг...
- dido ov4arica
- новобранец
Здравейте, колеги в Събота се каня да ходя за риба на морето а живея в Стара Загора може ли някой който живее по южното черноморие да ми даде телефона си и да му звънна в Петък вечер за да ми каже как е морето/дали ще става за влизане или не/
Сърдечно Благодаря на отзовалите се.
Вчера на Маслен нос от 08 до 15часа,двама човека-13кг. хубав чернокоп.
-
- новобранец
Днес на Поморие 2 кг с много настояване - пръснати и единични риби
Вчера следобед-на вода от 14ч до към 18ч-мн слабо представяне!
Влизане и излизане -Аспарухово канала!
Дестинацията-траверс Паша Дере(имаше лодки там-та и ние там-дълбочина 18м)-стоп,дрейф и чепарета в действие! Епизодични риби и само дребни! Съседите които бяха там преди нас,вероятно имаха риби,но за закъснелите беше останало само "клатенето" и "нямането"!
Писна ни и решихме да приключим разходката и повлачим прибирайки се!
И .......Опс-няколко рибки-и то само на воблера!
Рибките се ковнаха на Ред-Хеда 11см на Ю-Зури
Дали пък щот тая въдица бех я зачислил на жената
!? При мен,на новата холограма-"PK" и "старите" цветове- C44,GHIW-нищо!
Пробвах на по плиткия-9см,щот уж мернах епизодични рибии на 5м дълбочина-ама не взе!
На по "дълбок" не пробвах Тигела беше успореден на Галенския плаж-има една стара бетонна къщичка на брега и от нея-посока носът и дълбочина-11/12м..
Чух за невероятни бройки, взети малко по на Юг-пред Камчия,ама инфото ми е тип:"ЕЖК"
(една жена каза......) Дано е верно! 
Влизане и излизане -Аспарухово канала!
Дестинацията-траверс Паша Дере(имаше лодки там-та и ние там-дълбочина 18м)-стоп,дрейф и чепарета в действие! Епизодични риби и само дребни! Съседите които бяха там преди нас,вероятно имаха риби,но за закъснелите беше останало само "клатенето" и "нямането"!
Писна ни и решихме да приключим разходката и повлачим прибирайки се!
И .......Опс-няколко рибки-и то само на воблера!
Рибките се ковнаха на Ред-Хеда 11см на Ю-Зури

Пробвах на по плиткия-9см,щот уж мернах епизодични рибии на 5м дълбочина-ама не взе!
На по "дълбок" не пробвах Тигела беше успореден на Галенския плаж-има една стара бетонна къщичка на брега и от нея-посока носът и дълбочина-11/12м..
Чух за невероятни бройки, взети малко по на Юг-пред Камчия,ама инфото ми е тип:"ЕЖК"

Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/
- vesofr
- научил се да хвърля
http://free-webcambg.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Гледай камерите на Лозенец,щото за Созопол няма.dido ov4arica написа:Здравейте, колеги в Събота се каня да ходя за риба на морето а живея в Стара Загора може ли някой който живее по южното черноморие да ми даде телефона си и да му звънна в Петък вечер за да ми каже как е морето/дали ще става за влизане или не/
Не кълве,не кълве,че спре.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Днес на Кара дере следобед за 3 часа с много обикаляне 10 хубави чернокопа...рибата просто я нямаше
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Днес пред Поморие на 4 5 км от фара на вътре , сутринта , мнооого слабо , редки чернокопчета , повечето си бихме шута още от преди обед..
Поздрави!
Поздрави!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.