HOTDEMON

Модератор: Paublo_Eskobar

iliqntrankov
новобранец
новобранец

HOTDEMON

Мнение от iliqntrankov »

Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: HOTDEMON

Мнение от azareus »

Изключваш ли варианта да са ти продали само шишето от "Хотдемон" с някаква неопределена течност ?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

колега опиши какво правиш и все някои ще ти каже какъв е пробема :drinkers:
Жаден съм а вода не ми се пие
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

що си давате парите за глупости..... мани това ами си и губите времето да ги пробвате
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Защото хората имат желание да се развиват, да стават по-добри, да опитват нови неща.

Що треа си дремат кат преди сто годин?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

iliqntrankov написа:Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.
:lol: И аз като тебе се подведох по-така хваления дип ,даже и пробиотик взех ,ползвал съм ги 10тина пъти ..... нищооооо , така че , не си само ти прецакания :lol:
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

chirusa_bg написа:Защото хората имат желание да се развиват, да стават по-добри, да опитват нови неща.

Що треа си дремат кат преди сто годин?
хайде,хайде...много несериозно изказване от сериозен човек,като теб :drinkers: ! По добри ама точно с хот демон хехе!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

iliqntrankov написа:Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.
Със сигурност не грешиш(относно монтажи и прочие) но си зависи от много фактори! Не твърдя,че демона не върши работа...напротив,но си зависи и от предпочитанията на рибата,навиците и и от климатичните условия понякога! Продължавай да пробваш и дано имаш успех! Един мой съгражданин и приятел също се напъва с демона,но без успех за съжаление( това не му пречи да пробва всеки...всеки път)!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Здравей, колега Илиян,
От скромния си опит мога само да те посъветвам с този вид дип, а те са цяла серия, да третираш топчетата или царевичката няколко дни преди риболова, а не непосредствено преди него. Колкото повече стои в дипа, толкова по-твърдо става топчето или зърното, но не бива да се прекалява. Тези силни аромати не са подходящи за по-хладния сезон. Колкото по-студено става трябва да търсиш аромати напомнящи на риба, скарида и т.н.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Колега само с дип не става или ако ставаше само със дип и царевица то топчетата и пелетите никой нямаше да ги купува,ако искаш си вземи пелети и пва торбички сложи 2 царевички едната от които силиконова и сипи малко дип :idea: а може и само със топчета.Хот демон действа и през студените месеци даже по добре от колкото през топлите :!:
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

точно така .... нещата са доста по сложни от това да слагаш някакъв дип и да чакаш чудо....
ако искаш да знаеш точно какво правиш ...
иначе другото е тото - пробваш първи дип, после втори, после трети ...все някои ще сработи :D
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тях :lol: особено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях :wink:
iliqntrankov
новобранец
новобранец

Мнение от iliqntrankov »

Благодаря на всички за мненията.сега да ви споделя и аз.
1.топил съм царевицата 2 дни предварително-нищо.
2.топил съм я непосредствено преди риболов-нищо.
3.пробвал съм по на плитко,по на дълбоко-нищо.
4.а м/у другото всики път пробвам.винаги хварлям 1-та па банан,2-та на ванилия,а 3-тата естествено на демона.90% от излитите ми банана и ванилията са резултатни а демона.........почива си.имал съм и слука на чесън и др.Но този демон ми вади нервите.НО НАЙ РЕЗУЛТАТНАТА СИ МИ ОСТАНА БАНАН НА BARFIN LINE
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Димитър Чаушев написа:26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тях :lol: особено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях :wink:
За съжеление си прав чичо Митко особено ако лови на диво,както не веднъж съм казвал да ловиш на диво със топчета изисква много време и много,много средства не,че няма да имаш резултат ама докато ги научиш........Виж на платено със сиг.ще имаш добри резултати
iliqntrankov
новобранец
новобранец

Мнение от iliqntrankov »

albundi29 написа:
Димитър Чаушев написа:26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тях :lol: особено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях :wink:
За съжеление си прав чичо Митко особено ако лови на диво,както не веднъж съм казвал да ловиш на диво със топчета изисква много време и много,много средства не,че няма да имаш резултат ама докато ги научиш........Виж на платено със сиг.ще имаш добри резултати[/quote
нито на диво,нито на платено.явно само си игнорирам въдицата.то чакам-чакам вече 3 години.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”