Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

HOTDEMON
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
HOTDEMON
Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.
- azareus
- ще става разбирач
Re: HOTDEMON
Изключваш ли варианта да са ти продали само шишето от "Хотдемон" с някаква неопределена течност ?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
колега опиши какво правиш и все някои ще ти каже какъв е пробема 

Жаден съм а вода не ми се пие
що си давате парите за глупости..... мани това ами си и губите времето да ги пробвате
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защото хората имат желание да се развиват, да стават по-добри, да опитват нови неща.
Що треа си дремат кат преди сто годин?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
iliqntrankov написа:Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.

- hshopov
- разбира нещата
хайде,хайде...много несериозно изказване от сериозен човек,като тебchirusa_bg написа:Защото хората имат желание да се развиват, да стават по-добри, да опитват нови неща.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- hshopov
- разбира нещата
Със сигурност не грешиш(относно монтажи и прочие) но си зависи от много фактори! Не твърдя,че демона не върши работа...напротив,но си зависи и от предпочитанията на рибата,навиците и и от климатичните условия понякога! Продължавай да пробваш и дано имаш успех! Един мой съгражданин и приятел също се напъва с демона,но без успех за съжаление( това не му пречи да пробва всеки...всеки път)!iliqntrankov написа:Здр.колеги.ще съм ви много благодарен да споделите мнението си и успехите от въпросния дип,защото при мен нещо не се получава.ходил съм на доста водоеми (платени и диви)на всичко друго съм хващал но на демона не.а е толкова хвален.дали просто нямам късмет или греша някъде.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Здравей, колега Илиян,
От скромния си опит мога само да те посъветвам с този вид дип, а те са цяла серия, да третираш топчетата или царевичката няколко дни преди риболова, а не непосредствено преди него. Колкото повече стои в дипа, толкова по-твърдо става топчето или зърното, но не бива да се прекалява. Тези силни аромати не са подходящи за по-хладния сезон. Колкото по-студено става трябва да търсиш аромати напомнящи на риба, скарида и т.н.
Наслука!
От скромния си опит мога само да те посъветвам с този вид дип, а те са цяла серия, да третираш топчетата или царевичката няколко дни преди риболова, а не непосредствено преди него. Колкото повече стои в дипа, толкова по-твърдо става топчето или зърното, но не бива да се прекалява. Тези силни аромати не са подходящи за по-хладния сезон. Колкото по-студено става трябва да търсиш аромати напомнящи на риба, скарида и т.н.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Колега само с дип не става или ако ставаше само със дип и царевица то топчетата и пелетите никой нямаше да ги купува,ако искаш си вземи пелети и пва торбички сложи 2 царевички едната от които силиконова и сипи малко дип
а може и само със топчета.Хот демон действа и през студените месеци даже по добре от колкото през топлите 

точно така .... нещата са доста по сложни от това да слагаш някакъв дип и да чакаш чудо....
ако искаш да знаеш точно какво правиш ...
иначе другото е тото - пробваш първи дип, после втори, после трети ...все някои ще сработи
ако искаш да знаеш точно какво правиш ...
иначе другото е тото - пробваш първи дип, после втори, после трети ...все някои ще сработи

-
- разбира нещата
26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тях
особено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях 

-
- новобранец
Благодаря на всички за мненията.сега да ви споделя и аз.
1.топил съм царевицата 2 дни предварително-нищо.
2.топил съм я непосредствено преди риболов-нищо.
3.пробвал съм по на плитко,по на дълбоко-нищо.
4.а м/у другото всики път пробвам.винаги хварлям 1-та па банан,2-та на ванилия,а 3-тата естествено на демона.90% от излитите ми банана и ванилията са резултатни а демона.........почива си.имал съм и слука на чесън и др.Но този демон ми вади нервите.НО НАЙ РЕЗУЛТАТНАТА СИ МИ ОСТАНА БАНАН НА BARFIN LINE
1.топил съм царевицата 2 дни предварително-нищо.
2.топил съм я непосредствено преди риболов-нищо.
3.пробвал съм по на плитко,по на дълбоко-нищо.
4.а м/у другото всики път пробвам.винаги хварлям 1-та па банан,2-та на ванилия,а 3-тата естествено на демона.90% от излитите ми банана и ванилията са резултатни а демона.........почива си.имал съм и слука на чесън и др.Но този демон ми вади нервите.НО НАЙ РЕЗУЛТАТНАТА СИ МИ ОСТАНА БАНАН НА BARFIN LINE
За съжеление си прав чичо Митко особено ако лови на диво,както не веднъж съм казвал да ловиш на диво със топчета изисква много време и много,много средства не,че няма да имаш резултат ама докато ги научиш........Виж на платено със сиг.ще имаш добри резултатиДимитър Чаушев написа:26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тяхособено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях
-
- новобранец
За съжеление си прав чичо Митко особено ако лови на диво,както не веднъж съм казвал да ловиш на диво със топчета изисква много време и много,много средства не,че няма да имаш резултат ама докато ги научиш........Виж на платено със сиг.ще имаш добри резултати[/quotealbundi29 написа:Димитър Чаушев написа:26 лева , 26 , лева и 26 лев и..... така докато се усетиш че няма ефект от тяхособено пък ако ги ползваш царевица за стръв ,ако си купиш 10 кила топчета от същата марка със съшия аромат...... по 30 лева мисля че бяха , може и да хванеш някоя риба при условие че и захранваш с тях
нито на диво,нито на платено.явно само си игнорирам въдицата.то чакам-чакам вече 3 години.