С лодка в морето 2014 - чернокоп

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С лодка в морето 2014 - чернокоп

Мнение от zxzx »

bat stani68
Мерси за помощта
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
finter
новобранец
новобранец

Мнение от finter »

За колегите от Варна: вчера пред часовника на Евксиноград 10 чернокопа и един харип. Това от 0930-1000 и 1500-1530 между риболова на лихнус. Повечето бяха на засечка.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Вчера до обед имам 35 чернокопа около Коракя , събота беше доста слабо - двама души 10 чернокпа и 2 циганки ! Четвъртък беше по-прилично :drinkers:
Поздрави!
Последно промяна от bananaman на Пон Ное 10, 2014 11:17 am, променено общо 1 път.
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

zografa написа:Е защо да не се прибират,не са толкова дребни,ти чернокопа защо го прибираш,като не е лефер.Не се заяждам да не си помислиш,стана ми интересно понеже и аз си ги прибирам признавам си.
Колега , това е въпрос на вътрешно убеждение и отговорност към морето, аз пускам , за ужас на доста лодки около мен , грацата , чернокопи под 10 см и дребни циганки :drinkers:
Поздрави!
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

А,ти видя ли за какви циганки говорим(по-горе има снимки),а 10 сантиметрови чернокопи може да видиш август месец не и сега,та незнам какви лодки си ужасил,и не съм видял някой да прибира такива тенекийки.
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

На Черноморец,около Биволите се взема доста чернокоп,пак никой нищо не пише! :evil: Колеги,моля споделяйте,пък професорите нека си плямпат!
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

предният ден - 8кг едър чернокоп на тролене и по-слабо на чепаре, вчера 9 , и ще видим тази седмица сме в отпуска - какво ще каже морето...
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

Днес на канала(Черноморец/Поморие) много добър риболов стана.До 14ч. имахме около 10-12кг.Имаше и колеги ,които хващаха доста по добре от нас.Утре пак сме там,наслука.
Аватар
vladdinev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladdinev »

Ало Варнааааааааа
На кой канал сме ве ???
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

zografa написа:А,ти видя ли за какви циганки говорим(по-горе има снимки),а 10 сантиметрови чернокопи може да видиш август месец не и сега,та незнам какви лодки си ужасил,и не съм видял някой да прибира такива тенекийки.
Дали не съм видял като съм бил там ?! Няма какво да спорим колега , както казах , въпрос на личен избор и отговоност към морето е , всеки сам си знае и преценява , и да , имаше по 10 см чернокопи и по 100 150 гр циганки ;)
По темата - имало е як бой и на канала днес , който е бил нека сподели , ако прецени ! :drinkers:
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

bananaman написа:
zografa написа:А,ти видя ли за какви циганки говорим(по-горе има снимки),а 10 сантиметрови чернокопи може да видиш август месец не и сега,та незнам какви лодки си ужасил,и не съм видял някой да прибира такива тенекийки.
Дали не съм видял като съм бил там ?! Няма какво да спорим колега , както казах , въпрос на личен избор и отговоност към морето е , всеки сам си знае и преценява , и да , имаше по 10 см чернокопи и по 100 150 гр циганки ;)
По темата - имало е як бой и на канала днес , който е бил нека сподели , ако прецени ! :drinkers:
10 санта чернокоп се хващаше на бомбарда преди месец,къде ги видя хванати от лодка,не мога да разбера?И аз не се заяждам,но другия път си вземи ролетка!
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Откровено се заяждате колеги , аз няма защо да лъжа , сега разбирам защо толкова много хора ми казаха - "абе четем форумите , ма не пишем"!
Наслука!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

vladdinev написа:Ало Варнааааааааа
На кой канал сме ве ???
На домашния ве - аз поне сега нямам време за риби.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

Утре вечер като се прибера от Черноморец Б-с ще дам инфо а до утре има много време за ракия
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
vladdinev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladdinev »

Абе Кире,кат та гледам как четеш на горния пост,се сещам за вица с Петка и Чапаев и библиотеката :drinkers: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”