За петролопровода Бургас-Александруполис.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Re: за петролопровода Бургас- Александрополис

Мнение от snegk »

5кила написа:
Диканаров написа:Така е! В това си прав! Сега, ако друсне в София едно земетресение от 3 степен знаеш ли, че може и да не остана половината от новите кооперации. Само заради злоупотреби и корумпирани надзорници! :evil:
грех ти на душата,че и аз сьм в такава :lol: :lol: честно казано нееднократно сьм си мислил как ще е най добре да скоча с детето от седми етаж без да го нараня..харесал сьм си едно дьрво....и колата ми е вариянт ... :lol: :lol: :lol:
Чадър за риболов нямаш ли :?: :lol: :lol: :lol: Не се базикай работата е много бозук :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

snegk.Понякога си готен,но не си натрапвай мнението.Кажи го и толкова.Диканаров в много отношения е прав,може би повече е видял от нас,така че споко.Не му разбирам на проблема,по принцип съм малко против,но така е - българин съм - а той е все наопаки понякога.
Турците затова имат една приказка-да му имам на българина акъла,дето му идва после-всеки я знае по различни варианти.
Само ми е чудно,дойдоха братушките,подписаха,готова работата,айде сега референдум.Каква ще му е ползата,мисля че вече резултата е ясен.Не трябваше ли първо референдума,и после подписите?
snegk

Мнение от snegk »

Кире,аз не натрапвам мнение на никой.Мнението си е мое,и ако не ти харесва на теб или друг,да не го чете.Писнало ми е от такива като теб които са се премирили с мизерния живот и я карат по инерция.Вив форума има близо 16 000 потребители,аз не искам да ме харесват всичките,и скам да се разбирам с 16 човека но да са Човеци а не хора.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

snegk написа: 16 000 потребители,аз не искам да ме харесват всичките,и скам да се разбирам с 16 човека но да са Човеци а не хора.
:smt023 :smt023 :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

вьрнете ми парите БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=puJmWNnRQIA

предвид имам,че явно треба някой да го заболи-било по носа,било по джоба :wink: инак-както павилно споменава бичето:и я сьм будала-ти да лапаш тежки пьржоли,я да платим с мойте мазоли :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За петропровода Бургас-Александрополис

Мнение от Диканаров »

Колеги, прочетете в.Стандарт от днес 14.02.2008г! Има според мен много добра статия от гн. Костурков по темата. Най-важното според мен е това, че в света има само две фирми, които произвеждат буьове за разтоварване на нефт в света! И те са от САЩ и Канада! Мисля, че няма съмнение по БДС или по американският стандарт произвеждат разтоварващите съоръжения. А и в САЩ и Канада съм сигурен, че никой не се съмнява в това, еконормите и екосигурността сега са близки до маниящината. Дано само няма рационализации и побългаряване! Много се надявам на международно отвърдени фирми да извършват строителния контрол и консултантската дейност. Дано!
snegk

Re: За петропровода Бургас-Александрополис

Мнение от snegk »

Диканаров написа:Колеги, прочетете в.Стандарт от днес 14.02.2008г! Има според мен много добра статия от гн. Костурков по темата. Най-важното според мен е това, че в света има само две фирми, които произвеждат буьове за разтоварване на нефт в света! И те са от САЩ и Канада! Мисля, че няма съмнение по БДС или по американският стандарт произвеждат разтоварващите съоръжения. А и в САЩ и Канада съм сигурен, че никой не се съмнява в това, еконормите и екосигурността сега са близки до маниящината. Дано само няма рационализации и побългаряване! Много се надявам на международно отвърдени фирми да извършват строителния контрол и консултантската дейност. Дано!
Дано всичко е наред,дано поне тогава да поефтинее горивото.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Колеги,може да се гласува и онлайн,така,че няма да е лошо да се включим повече хора,които мислят в тази насока.Аз го направих вече,макар че малко се съмнявам до колко точно тези гласове ще се вземат под внимание,ама дано...

http://www.bgpetition.com/burgas-alexan ... /sign.html
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”