Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За петролопровода Бургас-Александруполис.
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: за петролопровода Бургас- Александрополис
Чадър за риболов нямаш ли5кила написа:грех ти на душата,че и аз сьм в такаваДиканаров написа:Така е! В това си прав! Сега, ако друсне в София едно земетресение от 3 степен знаеш ли, че може и да не остана половината от новите кооперации. Само заради злоупотреби и корумпирани надзорници!![]()
честно казано нееднократно сьм си мислил как ще е най добре да скоча с детето от седми етаж без да го нараня..харесал сьм си едно дьрво....и колата ми е вариянт ...
![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- Обратна връзка:
snegk.Понякога си готен,но не си натрапвай мнението.Кажи го и толкова.Диканаров в много отношения е прав,може би повече е видял от нас,така че споко.Не му разбирам на проблема,по принцип съм малко против,но така е - българин съм - а той е все наопаки понякога.
Турците затова имат една приказка-да му имам на българина акъла,дето му идва после-всеки я знае по различни варианти.
Само ми е чудно,дойдоха братушките,подписаха,готова работата,айде сега референдум.Каква ще му е ползата,мисля че вече резултата е ясен.Не трябваше ли първо референдума,и после подписите?
Турците затова имат една приказка-да му имам на българина акъла,дето му идва после-всеки я знае по различни варианти.
Само ми е чудно,дойдоха братушките,подписаха,готова работата,айде сега референдум.Каква ще му е ползата,мисля че вече резултата е ясен.Не трябваше ли първо референдума,и после подписите?
-
Кире,аз не натрапвам мнение на никой.Мнението си е мое,и ако не ти харесва на теб или друг,да не го чете.Писнало ми е от такива като теб които са се премирили с мизерния живот и я карат по инерция.Вив форума има близо 16 000 потребители,аз не искам да ме харесват всичките,и скам да се разбирам с 16 човека но да са Човеци а не хора.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вьрнете ми парите БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
http://www.youtube.com/watch?v=puJmWNnRQIA
предвид имам,че явно треба някой да го заболи-било по носа,било по джоба
инак-както павилно споменава бичето:и я сьм будала-ти да лапаш тежки пьржоли,я да платим с мойте мазоли

http://www.youtube.com/watch?v=puJmWNnRQIA
предвид имам,че явно треба някой да го заболи-било по носа,било по джоба

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Диканаров
- кандидат преподавател
За петропровода Бургас-Александрополис
Колеги, прочетете в.Стандарт от днес 14.02.2008г! Има според мен много добра статия от гн. Костурков по темата. Най-важното според мен е това, че в света има само две фирми, които произвеждат буьове за разтоварване на нефт в света! И те са от САЩ и Канада! Мисля, че няма съмнение по БДС или по американският стандарт произвеждат разтоварващите съоръжения. А и в САЩ и Канада съм сигурен, че никой не се съмнява в това, еконормите и екосигурността сега са близки до маниящината. Дано само няма рационализации и побългаряване! Много се надявам на международно отвърдени фирми да извършват строителния контрол и консултантската дейност. Дано!
-
Re: За петропровода Бургас-Александрополис
Дано всичко е наред,дано поне тогава да поефтинее горивото.Диканаров написа:Колеги, прочетете в.Стандарт от днес 14.02.2008г! Има според мен много добра статия от гн. Костурков по темата. Най-важното според мен е това, че в света има само две фирми, които произвеждат буьове за разтоварване на нефт в света! И те са от САЩ и Канада! Мисля, че няма съмнение по БДС или по американският стандарт произвеждат разтоварващите съоръжения. А и в САЩ и Канада съм сигурен, че никой не се съмнява в това, еконормите и екосигурността сега са близки до маниящината. Дано само няма рационализации и побългаряване! Много се надявам на международно отвърдени фирми да извършват строителния контрол и консултантската дейност. Дано!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги,може да се гласува и онлайн,така,че няма да е лошо да се включим повече хора,които мислят в тази насока.Аз го направих вече,макар че малко се съмнявам до колко точно тези гласове ще се вземат под внимание,ама дано...
http://www.bgpetition.com/burgas-alexan ... /sign.html
http://www.bgpetition.com/burgas-alexan ... /sign.html
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!